Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfiban miért van valami olthatatlan vágy és ragaszkodás a rossz dolgok iránt?
A három leggyakoribb: a rossz munkahelyhez és a rossz kapcsolathoz való kényszeres ragaszkodás, illetve a megmagyarázhatatlan, szívből jövő szeretet és elköteleződés a régi, lyukas, kinyúlt, bolyhos zoknik és alsógatyák irányába.
MINDEN férfinak, akit csak valaha megismertem, van valami ilyesmi dilije.
Gyűlöli a munkahelyét, de akkor se mondana fel, ha fegyvert fognának rá. Egy kalap sz....nak érzi a kapcsolatát, utálja a nőjét, de nem szakítana. Az élete árán megvédelmezi a régi szakadt ruhadarabjait, és iszonyatos hiszti van belőle, ha valaki kidobja. Szidja a kocsiját mint a bokrot, hogy minden baja van, de semmi pénzért nem cserélné le, stb.
Nyilván van kivétel, de elég általános jelenségnek tűnik, bárkivel beszéltem, mindenki észrevette ugyanezt.
Mi okozza? A férfiak nagy része tudat alatt, valahol ösztönszinten enyhén mazochista? Vagy csak nincs semmi önbecsülésük?
Vagy miért lehet ez?
Én ezt eddig férfiaknál tapasztaltam, ennyi!
Nem akartam megtámadni a teljes férfi nemet.....
Köszi!
Hát fene tudja, most pl unokatesóm panaszkodik folyton, hogy gyűlöli a munkáját, nagyon szeretne egy jobb munkahelyet... Mégse mond fel, pedog kapott egy nagyon jó állásajánlatot máshol, és (állítólag) vágyik a változásra...
Vagy édesapám abszolút nem depressziós, egy életvidám, tettre kész, motivált, aktív ember, viszont közel milliós fizu mellett teljesen kiborul, ha édesanyám kidobja valamelyik 10-20 éves kínai lyukas foltos melegítőgatyáját....
Oké, tudomásul vettem a véleményed, köszönöm a roppant releváns válaszokat, nyugodj meg.
Mint írtam, eddig férfiaknál tapasztaltam, ennyi, nem háborút akarok indítani a pasik ellen, vagy ilyesmi.... Én se akadok ki a "nők nagyrésze miért hisztis" jellegű kérdéseken...
Ugyanezt látom kérdező.
Kedvencem kiír egy kérdést,hogy ,,lassan végzek egy büfének mondott szakon,tudom nem fogok tudni ezzel elhelyezkedni,mit csináljak?"
A b..om elvégzi amikor tudja sz.rt sem ér,egyszerű jelentkezni kellene piacképes szakra,és tádám.
A magyar palik mindent túlbonyolítanak,meg nem lépnek beleülnek a langyos f.sba.
Jó az ahogy van mert a többért meg kellene mozdulni és tenni,sörrel nem lehet otthon ezeket elrendezni.
Ezt látom én is gyűlöli a munkahelyét,de nem képezné magát.
Mint például én is a szakmámban,én imádom rajongok a munkahelyemért sokat is túlórázok.
Szombatonként este 20-ig továbbképzésen vagyok egy évig sőt tovább,én beáldozom a magánéletet is.
Erre engem is olt a sok mezei beatless,hogy ez negatív.
Tipikus magyar hozzáállás.
Megkérdezném hány ember tenne lépést és mondana le mondjuk hétvégékről egy évig csak,hogy utána magas jó fizetése és szeretett munkahelye legyen?
Költői kérdés,még az 1% sem tenne így, atöbbi rinyál meg szíd mindenkit akinek jól megy.
Lásd Séf fiú,vonyító farkaskutya vagy hogy hívták.
Kapcsolatban is azért nem lép mert nincsen meg hozzá se a mindsetje se az egzisztenciája és inkább elviseli a sz.r kapcsolatot mert tenni érte nem hajlandó.
Én mindig megkapom nekem mekkora igényeim vannak mert mekkora sznob meg minek vagyok ennyire céltudatos,miért nem dőlök hátra.
Szánalmasak,pont olyanok akiknek max egy 18 éves tragacsa van meg valami dagadék nője se.
Ugyanaz vagyok mint 5-ös.
Mindig azon vagyok hogyan lehetek még több,hogyan tudnék még többet keresni,hol milyen továbbképzések vannak,milyen kocsit akarok,hogyan tudnék még kigyúrtabb lenni,még többet kihozni a karrieremből.
Ez is negatív sajnos mert a magyarok 95%-a lusta tohonya szürke kisegér.
Mindenki hibás csak ő saját maga nem.
Take one hundred percentage responsibility of your life.
Ezt kifüggeszteném minden magyar házába.
"ha édesanyám kidobja valamelyik 10-20 éves kínai lyukas foltos melegítőgatyáját...."
Próbálná csak ő kidobni anyukád régi ruháit,azt hiszem kapná az ívet rendesen. Ha neked van egy ruhád,akkor gondolom teljesen természetes,hogy más dönti el,meddig használhatod? Magával az elvvel egyetértesz?
"közel milliós fizu mellett "
Magyarán b...sszunk ki mindent,ami már nem új,mert annyi pénzünk van,hogy bármikor lecserélhetjük. A gazdag emberek nagy része pont nem így gondolkodik,csak amelyik őrzi a proli mentalitást.
Az mondjuk nem várható el mindenkitől, hogy eldobja a szabadidejét...
De sokaknak még az is túl megerőltető, hogy elmenjenek egy interjúra? Vannak ismerőseim, akiknek egy jobb munkahely nem került volna többe. Nem kellett volna hozzá továbbképzés, nem lett volna több a munkaidő, semmi extra, és még úgy se...
Egy olyan gatyáról beszélünk, amiből már kijött a gumi, a combja végig van hasadva, és kb 5 éve nem vette fel édesapám, még a kertbe se...
Azért kellett őrizgetni, mert olyan szépen foglalta a helyet a szekrényben évekig :D
Amit hord (bárhova) és egyáltalán egyben van, azt nyilván nem dobja ki senki...
Kérdező nagyon szépen tereled a témát,de még mindig nem válaszoltál arra,hogy egyetértesz-e azzal az elvvel,hogy más dobja ki helyetted a ruháid?
Na persze,nyilván nem,csak akkor ellent mondanál magadnak.
A nyakamat rá,hogy egy férfinak nem a pár száz forintos textil a problémája,hanem az,hogy ilyenkor a nő úgy gondolja,majd ő fogja megszabni mit, mikor és meddig használhat a férfi,ezzel igyekszik leszabályozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!