Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok férfiban miért van valami olthatatlan vágy és ragaszkodás a rossz dolgok iránt?
A három leggyakoribb: a rossz munkahelyhez és a rossz kapcsolathoz való kényszeres ragaszkodás, illetve a megmagyarázhatatlan, szívből jövő szeretet és elköteleződés a régi, lyukas, kinyúlt, bolyhos zoknik és alsógatyák irányába.
MINDEN férfinak, akit csak valaha megismertem, van valami ilyesmi dilije.
Gyűlöli a munkahelyét, de akkor se mondana fel, ha fegyvert fognának rá. Egy kalap sz....nak érzi a kapcsolatát, utálja a nőjét, de nem szakítana. Az élete árán megvédelmezi a régi szakadt ruhadarabjait, és iszonyatos hiszti van belőle, ha valaki kidobja. Szidja a kocsiját mint a bokrot, hogy minden baja van, de semmi pénzért nem cserélné le, stb.
Nyilván van kivétel, de elég általános jelenségnek tűnik, bárkivel beszéltem, mindenki észrevette ugyanezt.
Mi okozza? A férfiak nagy része tudat alatt, valahol ösztönszinten enyhén mazochista? Vagy csak nincs semmi önbecsülésük?
Vagy miért lehet ez?
Folyamatosan mellébeszélsz.
Amikor logikai alapon kéne válaszolnod,bajban vagy és csak indokolatlan smiley-kal tudod kompenzálni a zavarodat,de próbáljuk meg még egyszer:
Abból,hogy neked-állításod szerint-nincsenek személyes tárgyaid ("számomra NEM LÉTEZIK saját külön kis Gollam módjára féltett "személyes tárgy") miért következik,hogy másnak pl apukádnak sincs?
Oké, hagyjuk, egyszerűen nem tudod felfogni, hogy a SZEMÉT az nem személyes tárgy :D
Személyes tárgy pl a nagymamámtól kapott gyűrű, a nyaralásról hazahozott koktélospohár, stb. Nem egy 20 éves, szakadt, 200 forintos, hordhatatlan textildarab, ami volt valakin kb 2-szer (se) :D
De persze, oké, akkor ne dobjunk ki semmit, gyűjtögessünk mindent addig, amíg nem lehet közlekedni a lakásban, nem fér el semmi, és jó esetben még a patkányok is széthordják a házat. Ez egy BETEGSÉG, ne akard már normálisnak beállítani...
Arra meg te nem vagy képes magyarázatot adni, hogy ha valamit NEM AKAROK kidobni, akkor miért mondom a "ki kéne dobni" mondatra válaszul, hogy "oké"... :D Én ilyen szituációban azt mondanám, hogy "ne, ez még kell".
De gratulálok, hogy ezen az egyetlen egy példán sikerül még mindig rugóznod. :D
Hagyd kérdező.
A magyarság ilyen begyöpösödött,szürke gondolkodású.
Se fejlődni se semmit nem hajlandóak.
Pont ezek sírnak,hogy a nőknek se kellenek,nem csodálom.
Kedvencem amikor akkora trehányság van,hogy én elhányom magam,háklids vagyok a rendre illatra férfiként.
Nincs rendben az életük és foggal körömmel ragaszkodnak a sz.rhoz.
Eric Berne - Sorskönyv
Fájdalomtest a magyaroknál a legnagyobb.
Na igen, van ismerősöm, aki siránkozik, hogy nincs nője, de az, hogy mondjuk minden nap egyszer lezuhanyozzon, fogat mosson, és dezodort használjon, az már túl megerőltető lenne :D
Mondjuk jobban belegondolva, igazából a kötekedős válaszoló is hasznos volt, lényegében kaptam tőle választ a kérdésemre: "azért, mert mentális problémáik vannak".
A rossz munkahelyhez meg a kotla autóhoz ragaszkodást nem értem továbbra se, de a kapcsolatnál kapcsolatfüggőség, a zokni/gatyánál meg kényszeres gyűjtögetés lehet a háttérben, mindkettő elég komoly mentális zavar. Durva, hogy milyen sok embert érintenek...
"Na igen, van ismerősöm, aki siránkozik, hogy nincs nője, de az, hogy mondjuk minden nap egyszer lezuhanyozzon, fogat mosson, és dezodort használjon, az már túl megerőltető lenne :D"
Ez most komoly?
Ez a legalja.
Nekem a kedvencem,hogy ,,bezzeg a nőknek az izmos pasik kellenek",így van de akkor miért nem tolja le magát edzeni a delikvens meg miért nem étkezik úgy?
Tehát mi szükség van síránkozásra,minek?
Miért nem oldják meg a problémát?
Én naponta 2-szer zuhanyzok,meg reggel letolom a s.ggem edzeni heti 5-ször,mindezt 10 óra munka,plusz saját projekt mellett.
"Mondjuk jobban belegondolva, igazából a kötekedős válaszoló is hasznos volt, lényegében kaptam tőle választ a kérdésemre: "azért, mert mentális problémáik vannak". "
Így van,ez a baj nem csodálom a nők ki vannak a magyar pasikra,borzalmas én is ezt látom.
Csak a mocsok ömlik a szájukból meg nem látnak előre,csak mint a birkák.
Semmi férfiasság nincsen bennük,ezeket látom.
"A rossz munkahelyhez meg a kotla autóhoz ragaszkodást nem értem továbbra se, de a kapcsolatnál kapcsolatfüggőség, a zokni/gatyánál meg kényszeres gyűjtögetés lehet a háttérben, mindkettő elég komoly mentális zavar. Durva, hogy milyen sok embert érintenek..."
Persze,de amikor meg kellene mozdulni akkor lusta meg ő nem nem megy tanulni mert ahhoz fel kell kelni.
De orbánozás na az profin tolják.
Én meg sok társam szombatunkat beáldozva tréningre járunk(továbbképzés),egyik srác kapot egy multinál egy k..va jó fejlesztői pozíciót már most,utazgatással,magas fizuval kafetériával.
Jah ehhez igen felemelte a kis s.ggét és tanul napi 5 órákat meló mellett.
Ja igen,ők nem kifogást keresnek uraim,és sikeresek is lesznek mert tanulnak hajtanak volt aki nulla ismétlem nulla programozói tudással pár hónap alatt felhozta magát.
Csak nem kifogásokat kellene gyártani,mint egyesek csinálják.
Ja, meg sokan elképesztően irigyek.
Ha engem zavarna, hogy xy turkál a cuccaim között és használja bizonyos dolgaimat, akkor nem költözök össze vele, ennyi, nem túl bonyolult.
Ha meg összeköltözünk, akkor közös háztartás, közös mindenünk.
Én a könyveimhez ragaszkodok a legjobban a tárgyak közül, nagyon fontosak számomra. Ez nem abban merül ki, hogy hisztikézek mint egy ovis, ha valaki hozzájuk nyúl :) Hanem én magam takarítom, szellőztetem, ápolom őket, és én tartom karban az állomány - bezony, selejtezek is :) - nem mástól várom, hogy dolgozzon velük. Ami olyan rohadt fontos számomra, azzal magam törődök, nem rásózom az anyámra/páromra/kiskutyámra. Amire meg tojok nagy ívben (pl felé se nézek évekig) az úgyse fontos, nem izgat hogy mi lesz vele.
Könyvtáros vagyok, tudom hogy milyen fontos kidobálni a használhatatlan dolgokat. Ki menne szívesen olyan könyvtárba, ahol az összes könyv saláta, penészes, össze van firkálva, és minden második lap hiányzik? Ami fontos, azt restauráltatjuk, ami meg nem fontos, azt kihajítjuk, nem kotlunk rajta...
Leégne a pofámról a bőr, ha olyan holmijaim lennének, amiket más szemétnek néz...
Érdekes módon még semmimet nem dobta ki senki :) egyszer volt olyan, hogy az általam szelektívbe szánt műanyag flakont a párom a sima kukába dobta... Akkor is ki kellett volna akadnom, hogy mit dobálja ki helyettem a személyes flakonomat :(
:D
Ehh. Panaszkodni mindig a legegyszerűbb. Meg Sorost, Gyurcsányt, Orbánt, a földönkívüeket, a gyíkembereket, Istent, a Sátánt, az Uniót, a szovjeteket, anyámkínját okolni, amiért minden sz...r.
Lásd be, egyszerűbb, mint tenni valamit (tanulni, edzeni, stb)... Más kérdés, hogy kevésbé hatásos is, de könnyebb, és ez a fontos!!
Így van 59-es.
Hiszen edzeni fáj,igen tudom,néha ordítok én is.
Azt is tudom,hogy fel kell kelni reggel korán hozzá,este le kell főzni a kaját is.
azt is tudom,hogy nekem minden este kódolnom kell a munkahelyemen felül házit írni,meg soft skilleket is fejlesztenem kell mindennap.
Azt is tudom,hogy ha kitalálják USA-ban,hogy meeting van akkor este 20 után még krampácsolnunk kell a kódot, ,,nehogy mááááá nem mehetek haza 4-kor,mit képzelnek?",de a markát tartaná és k_csög főnök mi az,hogy kapott egy zsírúj Audit.
Igen ez kőkemény munka,és nem lehet közben rinyálni meg sírni meg nem lehet közben szídni a kukutyin f_szát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!