Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon rossz ha ennyire (...

Nagyon rossz ha ennyire ( lent! ) ragaszkodok a tanáromhoz?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben nagyon jóban lettem az egyik nő nemű tanárommal, mindig meghallgat ha baj van, és hétvégén én is meghallgattam őt, mert szerelmi bánata volt... Na mindegy, és úgy érzem egyre jobban ragaszkodok hozzá, de most fogok majd ballagni, és igaz azt mondta majd találkozgatunk, de attól még nem tudom, hogy mennyire fogom bírni. Mellesleg ő 35-6 éves, én 14, és ugye egy tanár és diák között nem nagyon lehet barátság.. Nagyon gáz? Szerintetek mit tegyek? (normálisválaszokat.) 14/L

2013. márc. 18. 14:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hogy-hogy mit tegyél?:D mit tudnál tenni?..:d

semmit...

Majd most elballagsz és majd alakúl valahogy.Valszeg úgyse fogjátok egymást nagyon látni...kitudja mikor végzel majd a suliban..meg ő mikor végez az ő sulijában.

Én nemegy barátnőmmel elterveztem,hogy majd ballagás után így meg úgy talizgatunk...ehhez képest2-vel néha-néha összejárunk,összefutunk,többieket meg már lassan 2 éve láttam utoljára :)

Am. meg szerintem gáznak nem gáz.Ha megértitek egymást miértne barátkozhatnátok..:d

17/l

2013. márc. 18. 17:03
 2/11 anonim ***** válasza:

Szerintem kedves Kérdező ne nagyon éld bele magad a dolgoba mert könnyen csalódhatsz! Viszont tegyél meg mindent azért h tartós legyen a kapcsolatotok és ha minden jól sül el akkor legyél boldog :)

viszont NE éld bele nagyon magad h ne legyen csalódás. Remélem minden jól fog elsülni (:

2013. márc. 18. 17:09
 3/11 anonim ***** válasza:

Miért ne lehetne barátság?

Persze az osztálytársaid nézhetnek emiatt csókos puncsfagyinak, de ez ballagás után már nem számít, a barátság viszont megmaradhat! ;)

2013. márc. 18. 21:11
 4/11 A kérdező kommentje:
Az osztalytarsaim teljesen megertik, es nem szekalnak emiatt:-) Csak aezrt nem tudom ezt a baratsagos dolgot mert o ugye mar felnott..
2013. márc. 19. 07:14
 5/11 anonim ***** válasza:
Akkor nincs semmi gáz! ;)
2013. márc. 19. 18:51
 6/11 A kérdező kommentje:
Ma megkaptam, az osztályába járó 2 lánytól, h nyalok neki.. tök jó. őt meg nem érdekli.engem viszont zavar! :(
2013. márc. 25. 14:00
 7/11 anonim ***** válasza:

Puncsfagyi, puncstorta, puncskocka, puncsmáz! :P

Jólvan, csak viccelek! :)

De most feladnál egy barátságot néhány hülye miatt, akikkel talán csak 5 év múlva az osztálytalálkozón látjátok egymást legközelebb? :)

2013. márc. 25. 15:55
 8/11 anonim ***** válasza:
szia. nekem is ez a gondom csak én középsulis vagyok és ott a tanár ffi. szóval azt is mondják h nem csak nyalok neki de szerelmes is vagyok belé. sajnos az emberek nem tudják elviselni ha nem csinálod azt amit ők és egy kicsit is eltérsz attól amit ők jónak gondolnak :/
2013. márc. 25. 16:45
 9/11 A kérdező kommentje:

#7- es igazad van!! nem adom fel miattuk!:) köszönöm! :)

#8-as. kitartást!!

2013. márc. 27. 19:43
 10/11 anonim ***** válasza:

8. vagyok

Köszönöm szépen viszont! (:

2013. márc. 27. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!