Nagyon rossz ha ennyire ( lent! ) ragaszkodok a tanáromhoz?
Hogy-hogy mit tegyél?:D mit tudnál tenni?..:d
semmit...
Majd most elballagsz és majd alakúl valahogy.Valszeg úgyse fogjátok egymást nagyon látni...kitudja mikor végzel majd a suliban..meg ő mikor végez az ő sulijában.
Én nemegy barátnőmmel elterveztem,hogy majd ballagás után így meg úgy talizgatunk...ehhez képest2-vel néha-néha összejárunk,összefutunk,többieket meg már lassan 2 éve láttam utoljára :)
Am. meg szerintem gáznak nem gáz.Ha megértitek egymást miértne barátkozhatnátok..:d
17/l
Szerintem kedves Kérdező ne nagyon éld bele magad a dolgoba mert könnyen csalódhatsz! Viszont tegyél meg mindent azért h tartós legyen a kapcsolatotok és ha minden jól sül el akkor legyél boldog :)
viszont NE éld bele nagyon magad h ne legyen csalódás. Remélem minden jól fog elsülni (:
Miért ne lehetne barátság?
Persze az osztálytársaid nézhetnek emiatt csókos puncsfagyinak, de ez ballagás után már nem számít, a barátság viszont megmaradhat! ;)
Puncsfagyi, puncstorta, puncskocka, puncsmáz! :P
Jólvan, csak viccelek! :)
De most feladnál egy barátságot néhány hülye miatt, akikkel talán csak 5 év múlva az osztálytalálkozón látjátok egymást legközelebb? :)
#7- es igazad van!! nem adom fel miattuk!:) köszönöm! :)
#8-as. kitartást!!
8. vagyok
Köszönöm szépen viszont! (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!