Gondolatok már arra hogy milyen szörnyű az hogy aki itt tesz fel kérdést (bevallom én is szoktam) milyen rossz helyzetbe van és milyen érzés lehet neki hogy nem tud mást megkeresni a problémáival csak idegen embereket?
Ez azért nem egészen így van, vagy legalábbis nem minden esetben.
Én pl javarészt olyan kérdéseket teszek fel, ahol véleményekre vagyok elsősorban kíváncsi, ahhoz meg teljesen ideális pár tucat idegen ember válasza, és én sem érzem magam rosszul egy ilyen kérdés miatt. Miért is kéne?
Másrészről, ha egy konkrét problémával szembesülök, aminek nem találom a megoldását, ha ismerek olyat, aki ért hozzá, akkor nyilván őt kérdezem. De ha nem, akkor miért lenne szörnyű, hogy egy olyan oldalon teszem fel a kérdésemet, amit pont ezért találtak ki, és ahol a sok ember között valószínűleg akad legalább egy, aki már találkozott hasonló problémával az életben?
Hát......
nem is tudom! Kétes érzelmek zajlanak bennem :)
Nem minden esetben. Ha nagyon személyes a dolog akkor persze kicsit talán zavarhatja a dolog. Sok ember amúgy is úgy van vele, hogy idegeneknek könnyebb kiönteni a szívét/elmesélni a gondjait/tanácsot kérni.
Akkor meg végképp nincs ilyenről szó, ha nem személyes a dolog, csak információt akar szerezni az ember. Mint pl. továbbtanulásnál egy adott suliról véleményt kér. :)
Ez az oldal pont ezért jó, mert csomót lehet tanulni, emberismeretet szerezni, érdekes azért milyen szituációk vannak. Én direkt tájékozódás miatt nézegetem az egyéb/önismereti, egészség, és család témájú kérdéseket, rengeteg érdekes van, némelyikre válaszolok is azért ha tudok.
A 30soros mélypontról és kilátástalanságról szoló kérdések feltevőit sajnálom leginkább.. Meg hogy mennyi 14-15 évesnek is milyen gondjai vannak már, vagdossák a kezeiket, családjukkal probléma van, és ide írogatják fel ezeket..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!