Mit jelenthet? Álmomban egy idegen férfi minden éjjel figyelte a házunkat, nagyon rossz érzés fogatt el, félelmetes volt az egész.
mivel ezotériába irtál misztikus magyarázatot adok, amiben vagy hiszel vagy nem :
ha úgy alszol el, hogy nem mozogsz az alvás előtti ingerek miatt sem ( mocorgás) és több mint 20-30 percig nem alszol el, csak fekszel és gondolkozol, akkor előfordulhat az alvó paralízis állapota. ez azt jelenti, hogy a tested elaludt az elméd viszont nem, ilyenkor ha kinyitod a szemed, akkor nagyon valóságos dolgokat hallucinálhatsz amit később álomnak hiszel. ( ez volt a reális orvosilag bizonyított rész)
ám ha felkelsz él látod magad, esetleg ez a jelenet kimarad mert nem emlékszel, és mondjuk kint találod magad és mint egy filmet néznél látod a házad. az azt jelenti hogy a lelked kilépett a testefből. ez lehet valóságos is akár. amikor a lelked elhagyta a testedet akkor a szellemek megérzik, hogy van egy üres test, és megpróbálnak belebújni, ( ez az alvajárás.) valószínűleg az ember a házad előtt egy szellem, aki a testedet szeretné csak ez időbe telik. vigyázz vele... esetleg ha álmodban megpróbálnál bemenni a házba. és megnézni alszol e... ha látod magad akkor az valóság ugyanis sosem szabad látnod magad ahogy alszol... ilyenkor nézz bele a tükörbe.. ha minden igaz nem magadat fogod látni, hanem azt az embert :)
de am az eleje komoly. kipróbáltam este sötétben, először madárcsiripeléseket hallottam, aztán kinyitottam a szemem és valami feltupirozott haju öregasszony mászkált az ágyamon.
alvó paralízis állapotban nem tudsz mozogni, tehát ha hallucinálsz, nem fogsz tudni megmozdulni.. szembe kell nézned ezekkel. :) ez az egészben a legrosszabb, nem ugrohatsz fel, hogy kirohanj. ott fekszel akár órákig és kitudja mit akar csinálni aza csunyaság :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!