Szeretném fejleszteni az idegen nyelvtudásomat illetve a beszéd tempót szokni. Keresek olnine angol nyelvű rádiot vagy ahol angolul beszélnek egész nap hétköznapi dolgokról? A cnn nek nem találtam online adást amit lehetne nézni hallgatni online.
És ha esetleg valami Tv-csatornára keresnél rá, és az menne a háttérben?
A Tv-k weboldalán található visszanézhető műsorok közül kiválasztanád a neked szimpatikusat, annyiszor visszapörgeted és újranézed/halgatod, amennyiszer akarod.
Nagyon meglepődtem, amikor először újranéztem egy beszélgető showt, mennyivel, nagyságrendekkel többet megértettem, mint első hallgatásra!
Pár hete csinálom, és már most látványosan jobb lett a hallás utáni szövegértésem.
már most elnézést kérek a "hallagató" kommentálótól.
Az a gondom, hogy mobil netem van és ha elfogy az adatforgalom, akkor nem tudok nézni online tv-t. De online rádiónál viszont szokott lenni egy opció, hogy 50-60 kb/sec tudom hallgatni a rádiót, ami beleférne, de a videó semmi képpen sem. A feliratos film jó ötlet, de ahhoz le kéne töltenem azokat. Ami ugyan időigényes ugyan de honnan tudok ilyen megtenni. NO de kösz a segítséget és még egyszer elnézést és kösz a választ.
Igen, egész jó. Keresek rajta valami jó kis rádió állomást. Ha esetleg valaki talál rajta egyet akkor ha megosztaná azt megköszönöm. Persze mindegyik jó rajta. De amerikai angol csatorna előnyben. :)
Köszi a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!