Nagyon rossz ha ennyire ( lent! ) ragaszkodok a tanáromhoz?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben nagyon jóban lettem az egyik nő nemű tanárommal, mindig meghallgat ha baj van, és hétvégén én is meghallgattam őt, mert szerelmi bánata volt... Na mindegy, és úgy érzem egyre jobban ragaszkodok hozzá, de most fogok majd ballagni, és igaz azt mondta majd találkozgatunk, de attól még nem tudom, hogy mennyire fogom bírni. Mellesleg ő 35-6 éves, én 14, és ugye egy tanár és diák között nem nagyon lehet barátság.. Nagyon gáz? Szerintetek mit tegyek? (normálisválaszokat.) 14/L2013. márc. 18. 14:34
11/11 anonim válasza:
Velem is ez van...
Szintén nyolcadikos vagyok, és nagyon jóban vagyok a tanárnőmmel. Engem kiskoromban elhagyott az anyukám, neki pedig nincsen gyereke, és hát...nagyon jól megvagyunk...A napokban telefonszámot váltottunk, smseztünk, és azt akarja, hogy tegezzem...
Fogalmam sincs, mit fogok nélküle kezdeni a középsuliban! Nagyon sok mindent köszönhetek neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!