Ettől ugye én még nem leszek rossz gazdi?
Megpróbálom röviden: idén felvételiztem egyetemre de sajnos a kinézett pesti helyett csak 1 vidékire vettek fel így tuti koleszos leszek. Van egy 2 éves macskám akit úgy fogadtam be utcáról pár hetes korában, nagyon gazdis. Ráadásul anyumék válás miatt eladják a családi házat, de anya felajánlotta h mehet a cica hozzájuk kertes házba. Úgy érzem ha elfogadom akkor lemondok a macskámról aki mellett kitartottam(még egy liliom mérgezést is túl éltünk!!) de viszont koleszba ugye nem vihetem, albira meg egyenlőre nincs elég pénzem. 😕😕
Ugye ezzel nem leszek rossz gazdi?
Nem, hiszen találsz rá megoldást, és nem pattintod le a macskát, mint oly sokan. Keresed is a megoldást, és meg is találtad. Lehet, hogy hamarosan magadhoz tudod majd venni, ha véletlen sikerül egy albérlet.
Kicsit addig próbáljátok átszoktatni anyukádra, fokozatosan. Mert azért hiányozni fogsz neki. Ő etesse, meg ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!