Most rossz gazdi vagyok?
Régen (mint most is)sokat utazok jobb esetben viszem a kutyáimat de sajna van hogy nem vihetem ilyenkor mindig az ismerősömnél volt mindegyik kutyám (több volt) 30/L vagyok...
És mindegyik kutyám idős volt...
Jelenleg 2kutyám van..egy 6éves és egy 2hónapos akit kb 1-2hete kaptam..
Nos a lényeg:csak az idősebbiket vihetem..a kisebet nem mert nem birná az utat és akinél leszek nem engedi.és a legroszabb hogy 8napra megyek el..
Rossz gazdi vagyok ha odaadom annak az ismerősömnek akki eddig is vigyázott a kutyáimra? Nagyon rossz hatással lenne a 2hónapos kutyámra?hogy fog reagálni amikor érte megyek??
nem vagy rossz gazdi, nyugi :)
jobban teszed, ha itt hagyod :)
viszont, ha megoldható először menjél oda vele az ismerősödhöz, hogy szokja a helyet, utána hagyd ott mondjuk 1-2 órára, menj érte és vidd haza, hogy tudja, hogy érte fogsz menni, nem hagyod ott örökre :)
Egész nap vele/velük törödöm!játszunk napi 13órát szinte..a többiben vagy alszanak vagy esznek épp...
Már sokszor jártunk ott látogatóba a kutyusoimmal kb ugye 1-2hete van itt abból biztos hogy legalább 5ször ott jártunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!