Nagyon rossz gazdi voltam, nem neveltem meg a kutyám. Harap (na), utálja az embereket. Még tehetek valamit, hogy helyrehozzam a dolgot? 5éves a kutyus.
Figyelt kérdés
Az elmúlt 1,5 évben meg volt kötve mert összeverekedett a másik kutyánkkal. Nem tudok mit csinálni, anyunak nincs pénze kerítésre vagy valamire, ami elválasztaná őket. Eleinte sétáltattam, de mostanra ellustultam és nem érdekelt a dolog. Játszani játszok sokat vele, de ezzel nem fejlesztem őt. Megpróbáltam kivinni mostanában újra emberek közé de nem sok sikerrel. Egyrészt mert nem akar engedelmeskedni, el szeretne menni ahová ő akar, a másik dolog, meg az, hogy félnek tőle mert elég nagy kutya, és sétáltatás közben rám szólnak, hogy minek hozom ki, megijednek tőle, persze távol vagyok a többi embertől az utcán ha jön szembe valaki átmegyek a másik felére, nehogy bántsa őt. Bár van szájkosara, de azt nagyon nehezen tudom feltenni rá, olyankor morog rám. Még valahogy megpróbálhatom hozzászoktatni az emberek közelségéhez, vagy ne is próbálkozzak?2014. febr. 23. 18:26
2/6 A kérdező kommentje:
18
2014. febr. 23. 19:50
3/6 anonim válasza:
Kutyaiskola, ezt egymagad nem tudod megoldani, viszont már elég felnőtt vagy ahhoz, hogy legalább kutyasuliba egyedül elvidd.
4/6 anonim válasza:
A legjobban akkor járna a kutya,ha megpróbálnál új gazdát keresni neki.Nem élet neki láncon.
5/6 anonim válasza:
Most őszintén, kevesen vállalnák be pont ezt a kutyát, problémamentes menhelyi kutya se kell senkinek... ha a gazdi akar ellene tenni, akkor tessék itt van a lehetőség, de kellene profi segítség, mert morog a gazdára, alul van szocializálva, és nincs nevelve.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi!
Nem fogok neki új gazdát keresni.
2014. febr. 23. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!