Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok férfiban miért van valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok férfiban miért van valami olthatatlan vágy és ragaszkodás a rossz dolgok iránt?

Figyelt kérdés

A három leggyakoribb: a rossz munkahelyhez és a rossz kapcsolathoz való kényszeres ragaszkodás, illetve a megmagyarázhatatlan, szívből jövő szeretet és elköteleződés a régi, lyukas, kinyúlt, bolyhos zoknik és alsógatyák irányába.

MINDEN férfinak, akit csak valaha megismertem, van valami ilyesmi dilije.

Gyűlöli a munkahelyét, de akkor se mondana fel, ha fegyvert fognának rá. Egy kalap sz....nak érzi a kapcsolatát, utálja a nőjét, de nem szakítana. Az élete árán megvédelmezi a régi szakadt ruhadarabjait, és iszonyatos hiszti van belőle, ha valaki kidobja. Szidja a kocsiját mint a bokrot, hogy minden baja van, de semmi pénzért nem cserélné le, stb.

Nyilván van kivétel, de elég általános jelenségnek tűnik, bárkivel beszéltem, mindenki észrevette ugyanezt.

Mi okozza? A férfiak nagy része tudat alatt, valahol ösztönszinten enyhén mazochista? Vagy csak nincs semmi önbecsülésük?

Vagy miért lehet ez?

2018. márc. 6. 08:47
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 A kérdező kommentje:

Hol állítottam, hogy mindenki ilyen? Ott, ahol írtam, hogy vannak kivételek?

Mi az, hogy ilyeneket "fogok ki"? :D Biztos sokat elárul rólam, hogy pl milyen vérrokonokat "fogtam ki", arról aztán igazán tehet az ember :D meg hogy kikkel jár egy suliba, stb...

2018. márc. 6. 11:07
 32/66 anonim ***** válasza:

29-es félreértettél.

"A 41%-os válaszolnak.

Stílusodból látszik, hogy hatalmas tisztelettel és elfogadással beszélsz azokról akik az általad felépített szép karriert végülis élhetővé teszik. "

Most nem róluk beszélek hanem azokról akik szídnak fűt fát bokrot,orbánt,mészárost,a holdat,istent a főnöküket.

Akiknek csak ömlik a f_s a szájából.

Sajnos sok ilyen van,volt,hogy én állítottam le,hogy amikor mondogatták, és ,,hallottad XY cég tulaja most vett egy zsírúj .... kocsit", és erről csámcsogtak(mérnökök),ott durrant el az agyam.

Mondom igaza van helyes,majd ha eljutunk oda mi veszünk ilyen kocsit,kérdés mit tesztek meg érte?

Szídjátok XY-t mi fog változni?

De hát amiért te dolgozol abból veszi meg,leveszi a sápot.

Áde 1 - köszönöm szépen én megkapom a fizumat fillére pontosan időben.

Áde 2 - b_meg,cég profittal dolgozik,profitot én termelek,nyilván többet fog értem számlázni jócskán.

B_meg miért alapítanak céget az emberek?

Na, vagy azt hiszitek ez Máltai szeretetszolgálat egy cég?

EL kell jutni arra a szintre hogy menedzserek legyünk és majd mi veszünk fullos kocsit.

"Minden kasszásról akinél fizetsz a boltban, minden pincérről akik kihozzák neked az ételt, egészen az autószerelőkig akikhez a csilivili verdádat fogod majd vinni."

Dehogyis,félreérted.

Nekem van szobafestő haverom és tudod k..va jól él,de ő tesz érte,nem sír nem orbán,nem b_zi kormány,hanem annyi munkája van,hogy le a kalappal,és jobban is keres szerintem nálam,hála istennek.

De ő képzi is magát és megy megy megy megy megy,már munkákat kell vissza utasítson mert nem bírja még munkatársakkal sem bírja.

Autószerelő haverom dettó,rengeteg melója van és folyamatosan tanul újabb kocsi trendekről képzi magát és nem otthon böfög meg fingik sörrel,hanem dolgozik,plusz kocsikat épít.

Sikeresek ők is,gazdagok.

Én azoktól beszélek akik csak sírni tudnak de tenni semmit se, egy szakmát nem végezne el,nem teper.

Várják a sült galambot a magyarok 95%-a és ha nem jön akkor b_zi kormány mindenki csak ő nem ő nem hibás.

Akik a kormánytól várják a megoldást,de közben okoskodnak meg szídják a CEO-t,hogy mit képzel,hogy S Mercit vesz.

ezek a szánalmasak.

" Úgy látom számodra mindenki csak söpredék aki nem aszerint él, hogy

"még, még, még többet akarok, nem elég a legújabb lexus mert jövőre jön ki egy újabb, minél többet, minél jobbat, minél jobban" és nem extrém módon felszínes, anyagias és énközpontú. "

Nem ezt mondtam.

De akiket én ismerek pincérek is,autószerelők is mind mind törtető megy és le a kalappal előttük.

"Én csak annyit mondok, hogy magas lóról lehet nagyot esni. Nem egy kollégám van aki fiatalabb éveiben százmilliós vállalkozásokat bonyolított, most meg havi 150e forintért gürcöl."

Sajnálom,ezért kell egy piacképes szakma,pl: szoftverfejlesztő vagy autószerelő, akár szobafestő bútoros,amire van kereslet.

De aki egyszer felépítette az újra felfogja megint.

"Ha szerinted bármivel egészségesebb az általad kinyilvánított arrogáns, felfuvalkodott, mindenkin átgázoló és letaposó mentalitás akkor tényleg van még miért képezni magad."

Csak arra gondolok,hogy én orrba szájba képzem magam,megyek mindenféle tréningekre,vizsgákra hogy még piacképesebb legyek,állandóan tanulok,házikat kell írjak,pedig ebben is dolgozok de még mindig megyek előre tanulni.

Na erre nem képesek a síránkozók,lásd balázska példája,tipikus.

De a magyarok ilyenek,melyik lenne képes rá,hogy akár devizahitelt vegyen fel programozói továbbképzésre,nekem egyik csoporttársam ezt tette mindent egy lapra,most megy egy nagy céghez mint fejlesztő dolgozni, nincsen ebben diplomája.

Le a kalappal előtte is.

2018. márc. 6. 11:19
 33/66 anonim ***** válasza:

"én a Hugo Boss,Calvin Klein gatyáimat is kidobálom amint pici lyuk van rajta"

Mert gyépés vagy és maga a nagybetűs FOGYASZTÓ,akiket a multicégek megálmodtak maguknak. Már ott bukik az elméleted,hogy a SZEMÉLYES tárgyaid,azért személyesek,mert te döntöd el mit ,hogyan és meddig használsz. Másnak meg MÁS a személyes szokása és ezért a SZEMÉLYES tárgyait is másképpen tartja. Hogy ez neked nem tetszik az édes kevés és hívhatod akármilyen igénytelennek a másikat,ettől még nem te döntesz az ő személyes tárgyairól.

2018. márc. 6. 11:20
 34/66 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért ilyenek az emberek, de nagyon sokan ragaszkodnak a megszokott dolgokhoz mégha azok nem is jók.

Nekem szerencsémre sikerült kilépni a megromlott házasságomból, exfeleségemmel sem volt vita hogy kinek mi jár, mindent elosztottunk szépen. Eddig az életem során egyre jobb munkahelyeim lettek, mert mertem váltani,míg sokan beragadtak szar munkahelyekre. Csak a panaszkodás megy hogy így szar úgy szar, kevés a pénz, máshol jobb.... Akkor könyörgöm, oda kell menni! Sosem szerettem panaszkodni, ha nem tettszett a hely odébbáltam idővel, mikor bebizonyosodott hogy nem lesz több fizu, vagy jobb körülmények. Persze körül kell járni, nem fejest ugrani mindenbe, megfontoltan átgondolva, és mikor érdemes akkor váltani. Van akinek ehez kell pár rossz tapasztalat, van aki kapásból látja hogy érdemes e váltani.

Lyukas zoknijaimhoz sem ragaszkodom :)

Autómat szeretem, elvisz A ból B be, ezt azzal hálálom meg hogy ami csere érett, az ki van benne cserélve, zsír újra, semmi mókolás. Nem is akarok új, drágább autót.

Azt hiszem én pont kivétel vagyok a leírásod alapján. :) örülök is neki.

Egyébként én ezt álltalánosságban látom, nőknél férfiaknál egyaránt.

2018. márc. 6. 11:26
 35/66 anonim ***** válasza:

,,Mert gyépés vagy és maga a nagybetűs FOGYASZTÓ,akiket a multicégek megálmodtak maguknak"

Jó akkor te vedd fel lyukasan és utána amikor öltözöl le a csaj előtt szex előtt majd úgy csináld lássa a csaj is.

Lássuk milyen lesz a reakciója?

Ha igényes akkor gondolkodj el,hány perc amíg elmegy a kedve a szextől.

Te dugnál egy lyukas tangás csajjal vagy akinek kifoszlott a zoknija?

Ez elárul dolgot az emberről.

Egyik exem egyszer jött kilyukadt cicanadrágban majdnem elhánytam magam.

Hozzáteszem ez a mindset egész életére kihat sőt ez elárul sok mindent.

Hogy beletörődöm,jó az ahogy van,hogy tuti trehány és nem pakol el,sőt ahogy apám mondja ,,a bugyugója se tiszta az ilyennek".

2018. márc. 6. 11:26
 36/66 anonim ***** válasza:

"Jó akkor te vedd fel lyukasan és utána amikor öltözöl le a csaj előtt szex előtt majd úgy csináld lássa a csaj is."

Na,nem csak,hogy gyépés vagy még el sem tudod olvasni mit írtam. Nem a személyes szokásaimról beszéltem,hanem arról,hogy ha másnak van egy személyes tárgya,azt neked nincs jogod felülbírálni,kidobni,arra hivatkozva,hogy neked meg más a személyes szokásod,tárgyad ésatöbbi...

Húzna fel a halál lyukas zoknit szánt szándékkal dugás előtt,csak ettől még nem leszek egy ostoba fogyasztó,mint te,hogy egyből kidobjam. Majd felhúzom olyankor,amikor tökéletesen lényegtelen milyen zokni van a lábamon...de gondolom eddig a logikai következtetésig te már nem jutottál el.

2018. márc. 6. 11:43
 37/66 A kérdező kommentje:

De aki nem egyedül él, annak úgyis minden nap látja valaki a zokniját...

Amúgy nem tudom, ez kicsit olyan, mint a nőknek a szőrtelenítés télen, nem bírnám elviselni saját magamat, ha hagynám elburjánzani és növesztenék egy bernáthegyit a hónom alá, még akkor se, ha "senki nem látja"..

Sőt, fürdeni is szoktam, akkor is, ha egy hétig nem dugom ki az orrom a házból..

Arra meg még mindig nem tudott senki magyarázatot adni, hogy egy olyan ruhadarabnak, ami ÉVEK ÓTA rohad a szekrény mélyén, és rajta se marad az emberen, mi értelme.. miért lesz olyan iszonyatosan fontos hirtelen, ha előtte évekig a "gazdája" eszébe se jutott a létezése? Mi annyira jó benne, ha nem sokkal előtte az illető még úgy fogta magára (különben lecsúszott volna), és szidta, hogy ilyen sz....t ő még nem látott? Miért baj, ha valaki kidobja, ha előtte ő is azt mondta, hogy "jó", majd megszabadul tőle?

2018. márc. 6. 12:43
 38/66 anonim ***** válasza:
100%

Így van kérdező.

Az igényesség nem ott kezdődik,hogy csak ,,mutatom",hanem alapjába véve nem engedem meg magamnak,hogy a szőrös legyek lent pl hanem két naponta szedem lefele,akkor is ha nincs partnerem,fürödni se akkor fürdünk csak ha kimegyünk otthonról mert ha nem mész ki 3 napig akkor nem fürdesz vagy hogy?

Borotválkozni,szakált igazítani se csak akkor csináljuk ha megyünk valamerre hanem ha már nem szép akkor.

Mosogatni se csak akkor mosogatok ha vendégeim jönnek közben meg már patkányok lepnék el a lakást,vagy a tetű se hagyom,hogy megegyem hiába nem látszik kintről a lakásom tisztasága.

2018. márc. 6. 13:04
 39/66 anonim ***** válasza:

Kérdező,még mindig nem válaszoltál arra,egyetértesz-e azzal az elvvel,hogy valakinek a személyes dolgait joga van-e másnak kidobnia? Ahogy anyukád is csinálta,hogy az illető nem egyezik bele?

Tudjuk nagyon jól,hogy tetteted a hülyét órák óta és nagyon is tisztában vagy vele,hogy nem szabad és te sem hagynád másnak (ja,igen tudjuk,hogy ti a párotokkal olyan tökéletes harmóniában vagytok,hogy nálatok ez nem kérdés,de magát az elvet kérdezem,úgy általában)

És mivel mindenki tudja,hogy a válasz nem,ellentmondanál magadnak,de ezt nem teszed,mert nagyobb a férfiak iránti ellenszenved,mint a beismerő képességed..

Tehát,sokadjára kérdem: a személyes tárgyak miért személyes tárgyak? Hogy más döntsön a sorsukról?

"Arra meg még mindig nem tudott senki magyarázatot adni, hogy egy olyan ruhadarabnak, ami ÉVEK ÓTA rohad a szekrény mélyén, és rajta se marad az emberen, mi értelme.."

Először is,neked kéne magyarázatot adni,milyen alapon szeretnél mások személyes holmijáról dönteni? Mert nem teszik? Mert nem használja? Azért,mert nem használja neked jogod van azt kidobni? Elég egyértelmű kérdések ezek,amikre már órák óta nem tudsz válaszolni,csak tereled a témád. Itt a sokadik alkalom.Hajrá.

2018. márc. 6. 13:38
 40/66 A kérdező kommentje:

Wtf? Órákkal ezelőtt válaszoltam már a kérdésedre....

2018. márc. 6. 14:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!