Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érti valaki a nőket?
[19:43] és saját magadat érted?
Nekem, amikor volt barátnőm, ő nem csinált semmi értelmetlen dolgot.
[17:53]
Nem lehet, hogy mégsem ökörség? És te tudsz valamit rosszul? Sok csajt ismersz, aki olyan szép, hogy szinte bármelyik csávó vonzódik hozzá?
Én ezt látom, hogy amelyik csaj nekem tetszik, az nem áll össze idegenekkel, és/vagy "prolikkal".
Azt kipróbálnám, hogy Budára költöznék kertes, vennék 5millás autót és akadna e csaj, akit nem kéne sokat győzködni hogy járjon velem.
Nekem is az a bajom, hogy nem tudom, hogy mi az amit egy másik csávó meg tud adni a csajnak aki nekem tetszik, hogy ővele jár és nem velem.
Rám sem mondtak még semmi rosszat. Aki lelinkelt, sosem tudott egyenes választ adni. Nem volt még olyan csaj, aki tetszett és meg tudta volna mondani normálisan, hogy más miért jobb neki.
Kérdező, és te rákérdeztél már erre a nőknél?
"Egyébként,Kérdező,akkor,ha Te szerinted tökéletes vagy,vajon mi lehet az oka,hogy eddig senki sem tekintetett Rád férfiként?"
Nem mondtam, hogy tökéletes vagyok. Azt mondtam, hogy aránylag kevés hibám van. Pl ami tudom hiba, hogy eléggé szórakozott vagyok, tisztaságmániás, időnként sértődékeny, nem vagyok társasági ember. Miért nem tekintett rám férfiként senki se? Nem tudom, ha tudnám nem kérdezném.
"Bennem is van hiba,ne érts félre,én sem vagyok tökéletes,senki nem az.Na de,valami csak van Benned,a kisugárzásodban,a jellemedben,a viselkedésedben,ami taszító,nem?"
Amennyire ismerem magam a viselkedésem, a jellememmel szerintem nincs gond. A kisugárzásom talán amivel gond lehet.
Szerintem sokkal helyesebb a kérdés úgy, hogy: érti valaki az embereket? Mert ugyebár, vannak akik a nőket, vannak akik a férfiakat vannak akik a hallgatagokat és vannak akik a harsányakat stbstb nem tudja megérteni. Mindenki azt nem tudja megérteni ami elüt a saját erkölcsétől, szokásától stb. És talán nem von maga után ilyen válaszokat mint a "péééénz". Bár talán mégis. Mint ahogy biztos van olyan is akinek csak az a lényeg. Mindig megmaradnak az előítéletek néhány ember jellemzésének eláltalánosításával de mind1. Ezt utálom.
Te így vagy ezekkel a nőkkel(mármint hogy nem érted őket), de ők boldog életet élnek azóta mással talán? Vagy fenemód elvadultak? Mással sem boldogabbak? Ha mással igazán boldogok akkor igazán érthető hogy neked nemet mondtak, nem veled akartak kapcsolatot. De lesz olyan is aki majd veled akar.
Ha nem próbáltad igazán akkor kapcsolj ki kicsit és ne görcsölj a párkeresésen.Viszont legyél nyíltabb ha tudsz és mosolyogj mindig;)De akinek megtetszel mosoly nélkül is tetszeni fogsz. Főleg ha a belső tulajdonságaidat szereti, vagyis önmagadat. Ha vki szeret vkit azokat a külső tulajdonságokat amit régebben nem tetszőnek vélt nagyon is tökéletesnek érezhet a másikban másikon.
Mert a szerelem vak, és a szépség relatív fogalom.
Barátságból is lehet szerelem ez sem utolsó.
ÉS ne törje meg a lendületed az a pár nő vagy sok nő akinek udvaroltál vagy akikkel barátságot kötöttél, a barátság is szép dolog. Van aki még annyit sem ér el. Persze tudom h ez nem vigasztalhat a szerelem terén. Épp ezért ezért lazíts egy picit. Nyár van, ha tudsz utazz vmerre, ilyesmi. Hátha pont így talál rád vagy találsz rá.
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!