Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőt vödör vízzel? Ki érti a Nőket?
A párom ma jajgatott, ideges voltam és nem akartam én is kiabálni, pont locsoltam így bevittem egy vödör vízet és leöntöttem. Erre elhúzott dühében.
Ki nem állhatom hogy mindenen jajgatni kell.
persze h elhúzott... elég durván megaláztad, ő abban a helyzetben azt várta volna, hogy meghallgasd, megbeszéld vele a dolgokat stb... persze a te türelmed sem lehet véges, pláne h tudod h ilyen állapotban valószínűleg meg se hallaná az érveid. mégis jobb lenne, ha ilyenkor hagynád hogy tomboljon, és leülnél vele megbeszélni az egészet, ha már lehiggadt (de magától!)
szerintem kérj tőle bocsánatot, mondd el neki h sajnálod, de te is ideges voltál és felejtsétek el az egészet.
más kérdés h én ebben a melegben kifejezetten örültem volna annak a vödör víznek :D ha van egy kis humora esetleg elsütheted neki h 40 fokban ez inkább jótett, mint bántás volt ;)
első vagyok
Minden kapcsolatban fontos a bizalom és persze a kommunikáció!!Általában a nők alkalmazkodnak, nemis értem ha gyerek is van hogy maradt még mindig hisztis:/ Beszéljétek meg, vagy ami nálam tuti bevállna ha utánoznád amikor hisztizik:D eddig nálam 2szer fordult elő és a barátom szinte kiparodizált amiért 2percig haragudtam is rá de észrevettem magam és rájöttem hogy igaza van:)
Egyszer én is leöntöttem a barátnőmet egy kancsó vízzel, utána több hónapig normálisan viselkedett. Ő is rájött arra, hogy nem kell minden kis ügyet felfújni és kiabálni.
Véletlen nem mosogattam el, azon húzta fel magát. Megesik az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!