Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érti valaki a nőket?
"Hát ha Quasimodo vagy, akkor ne csodálkozz, hogy a kedvességed ellenére nem kellesz nekik."
Nem Quasimodo vagyok, hanem Darth Vader. :) Komolyan azt tudom mondani, hogy nem vagyok az akire valaha is azt fogják mondani, hogy helyes, de csúnyának se fognak soha nevezni. Átlagosnak mondanám magam inkább.
A nőknek csak állítólag kell egy megértő pasi, valójában ha minden kritériumnak megfelel, de nem jó a külseje, akkor nem kell nekik.
hanem az kell, aki külsőre jó, de minden másban 0. Tessék, női logika... a nők mind idióták.
21/L
Igen, én értem őket. Nem, nem vagyok meleg.
Barátnőm már régóta van.
Utolsó,ne a magad nevében nyilatkozz,könyörgöm!Azért,mert TE idióta vagy,még nem mindenki az.Egyébkén tis,ha valaki tetszik nekem külsőre,nyilván azzal fogok szóba állni,nem azzal,aki nem az esetem!Hiszen a külső is egy fontos kritérium,minden embernek kivétel nélkül,legyen az akár férfi,akár nő!Elvégre a külső kelti az első benyomást bennünk,és aztán jön a belső.Ez is egyénenként változó,kinek mi a fontos.lehet,hogy x darab lány szereti a romantikát,míg y darab lány elveti ugyanezt.Lehet,hogy x darab lány a pénzre hajt,y darab lány meg nem.Nem lehet általánosítani.
Arról,hogy eddig nem jött össze Neked,lehet,hogy Te is tehetsz,és lehet,hogy nem,de ez nem a nők hibája,hanem az az oka,hogy rossz nőkkel találkoztál,rossz nőket fogtál ki.Innentől kezdve adja magát,hogy bízva a szerencsében,tovább kell próbálkozni,nem pedig önsajnálkozni,és szapulni a másik nemet.
Én értem.Mire vagy kíváncsi?Kérdezz nyugodtan.
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!