Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt vettem észre a mai férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt vettem észre a mai férfiak/pasik nagy része nem mer se közelíteni, se közvetlen lenni a nőkkel! Inkább Tindert-, Badoo-t alkalmazzák a csajozásra, amit természetesen (személyem szerint) nem komoly kapcsolat kialakítása céljából használnak!?

Figyelt kérdés
Hol vannak a régi módi pasik (ha még vannak), a régi módi randik, akiknek nem az olcsó leányzók kellenek? 21. -ik században ezek az alkalmazások nélkül már teljesen lehetetlen ismerkedni?
2017. dec. 23. 20:20
 81/101 anonim ***** válasza:
78%
Belenézek a tükörbe és egy belső tulajdonságokat tekintve egy normális férfi,de külső tulajdonságokat tekintve egy rakás szar néz rám vissza,de "jó" már!
2017. dec. 23. 23:02
 82/101 anonim ***** válasza:
71%

73 válasz :O

Amúgy szerintem a kérdést a szokásos provokáló írta ki.

2017. dec. 23. 23:04
 83/101 anonim ***** válasza:
52%
82:O
2017. dec. 23. 23:05
 84/101 anonim ***** válasza:
84%
#82. Épp az előbb jutott nekem is eszembe, hogy az aki állandóan a kérdezőnek ad igazat, és a férfiakat piszkálja, az valójában egy személy, vagyis maga a kérdező, csak egy másik oldalról írogat, és ad magának igazat. Na ez mondjuk akkor tényleg beteges.
2017. dec. 23. 23:15
 85/101 anonim ***** válasza:
0%
84: Most egy hülyeséget írtál XD azért amennyi ember itt fent van és olvasgat, válaszolgat egyezhet a véleménye a kérdezővel.
2017. dec. 23. 23:20
 86/101 anonim ***** válasza:
80%

#85. Még jó, hogyha csak ebben nincs igazam...

De ha annyira egyetértesz a kérdezővel, szerinted egy Férfinek milyen Nőre van szüksége? Egy olyan hisztigépre mint a kérdező, aki megállás nélkül kritizál, és nem tudja elviselni hogy nem neki van igaza?!

Tisztelet a férfi részéről a nő iránt? Ha egy nő nem tisztel egy férfit, a férfinek miért kéne a nőt? Mi nők vagyunk mindig abban, hogyha megalázunk egy pasit, akkor annak továbbra is kötelessége a lábunk előtt heverni...csakhogy lassan 2018 van, és felkéne ébredni, hogy csak akkor fogunk tiszteletet kapni, ha mi nők is tiszteljük a férfiakat!

2017. dec. 23. 23:45
 87/101 anonim ***** válasza:
84%
Amit soha nem fogok megérteni, hogy miért akkora istentelen bűn, hogy a nőknek is számít a külső.
2017. dec. 24. 00:42
 88/101 anonim ***** válasza:
15%

Én vagyok az aki a kérdezővel egyet ért.

Nagyon szomorúnak tartom hogy lepontoznak, le akarnak húzni csak azért mert szerintem a nő szerzéshez önbizalom és magabiztosság kell...

Olyan nagyon gáz ez... Inkább siránkoznak, mutogatnak a másikra.

Tudom mert én sem voltam régebben sikeres, sőt volt olyan nő aki el is akart nyomni. Megtanultam hogy saját magamon kívül senki nem tehet róla...

Amint ezt beláttam és változtattam, boldogabb ember lettem.

Le lehet húzni a válaszaim igen, de valahol mindenki tudja hogy egy magabiztos önbizalommal teli férfi mindig is vonzó lesz a nőnek, ahogy egy kezdeményezni képes férfi is.

Meg kell erősödni és változtatni magunkon.

30F

2017. dec. 24. 06:39
 89/101 anonim ***** válasza:
0%

86: Nem tudom hogy jön a kérdéshez a válaszod?! A kérdező szerintem valós kérdést tett ide fel, mert vannnak ilyem férfiak is...volt ilyen.is szerencsém sajnos. És az ilyen férfit nem is kell tisztelni! Aki elve egy ilyen hozzáállással közelít felém miért is kapna tiszteletet?! A tiszteletet kölcsönösen kell megadni?mert az egyoldalú tisztelet nem ér semmit.

És nem hiszem, hogy ez egy troll kérdés lenne, mert valós jelenségről szól, elég csak szétnézni az utcán...telefon a kezekben és mint a zombik úgy mennek az emberek.

Egy troll kérdező nem így fogalmaz szerintem.

2017. dec. 24. 08:50
 90/101 anonim ***** válasza:
82%
89: Milyen hozzáállással közelít feléd? Amúgy szerintem a kölcsönös tisztelet többek között az, hogy például a közeledést normálisan utasítjátok vissza.
2017. dec. 24. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!