Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt vettem észre a mai férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt vettem észre a mai férfiak/pasik nagy része nem mer se közelíteni, se közvetlen lenni a nőkkel! Inkább Tindert-, Badoo-t alkalmazzák a csajozásra, amit természetesen (személyem szerint) nem komoly kapcsolat kialakítása céljából használnak!?

Figyelt kérdés
Hol vannak a régi módi pasik (ha még vannak), a régi módi randik, akiknek nem az olcsó leányzók kellenek? 21. -ik században ezek az alkalmazások nélkül már teljesen lehetetlen ismerkedni?
2017. dec. 23. 20:20
 61/101 A kérdező kommentje:

#57 jogos ! vissza sem kellett volna vágnom a kicsines megnyílvánulásokra !

Engem sértegetnek , lehet csak azért mert kissebségi komlpxusban szenvednek, de azért ha már arra vetted a fáradtságot, el olvashattad vlna ,hogy engem milyen jelzőkkel illettek ITT !

Az már nem ment ugye?

2017. dec. 23. 21:43
 62/101 anonim ***** válasza:
60%
Képzeljétek, én elég frappánsan nyitok, mégis a friendzone-ban landolok. Na?
2017. dec. 23. 21:44
 63/101 anonim ***** válasza:
19%

Kérdező ne hagyd magad... Sértegettek, nem is csoda hogy elküldted melegebb éghajlatra.

Ne is változtass magadon, hidd el vannak férfiak. Kevés de van. Az pedig kifejezetten nem fog nekik imponálni ha te kezdeményezel.

Amennyiben lealacsonyodsz, készülj fel hogy neked kell még a gatyát IS hordani a kapcsolatban!

Ez itt a gyakorikérdések.hu... Itt mindenki le akar húzni, aki nem sikeres. Nem szabad rájuk figyelni.

2017. dec. 23. 21:50
 64/101 anonim ***** válasza:
84%
Azért illetnek ilyen jelzőkkel, mert egy hercegnőnek írtad le magad, és te is elkezdtél mindenkit kritizálni. A legtöbb esetben nem is szoktak reagálni a válaszokra a kérdezők, mert ebből vannak a viták, és az egymást való sértegetések! Teljesen felesleges vitatkoznod, mindenki a saját véleményéhez ragaszkodik. Ha pedig nem tetszenek a válaszok, töröltesd a kérdést.
2017. dec. 23. 21:58
 65/101 anonim ***** válasza:
88%

Hiába kezdeményeztem én is annak idején bárkinél, hiába a frappáns humor,nem az ilyen semmi betanult csajozó szöveg,ha nem érjük el a külső tulajdonságra vonatkozó elvárásokat,akkor marad a "barátság" jó esetben. Amely "barátság" ebből áll:

Férfi:-Szia! Hogy vagy? Mi újság?

Nő:-Szia! Köszi jól,de most sietek,bocs!

Aztán annyira "siet",hogy az utcán andalog vagy a barátjával vagy a barátnőivel.

2017. dec. 23. 22:02
 66/101 anonim válasza:
35%
Miért nem merünk közelíteni? Mert lehet párszor el lettünk küldve már... a mai lányok nem veszik észre a normális, jó pasikat, csak a telefonjukat nyomkodják... Ha közeledni próbál valaki egyből valami kéregetős hajléktalannak van nézve (például leszólításkor)...
2017. dec. 23. 22:04
 67/101 anonim ***** válasza:
84%
Töröltetheti felőlem meg meg is sértődhet én nem fogom megváltozatni a véleményem, az ilyen kérdésekre a tapasztalataim alapján adok választ,nem az motívál,hogy mások mit szeretnének olvasni,mi esne jól nekik.
2017. dec. 23. 22:06
 68/101 A kérdező kommentje:

A férfi tudja,hogy bánjon egy nővel , TUDJA TISZTELNI!

A nőnek nagyon fontos a TISZTELD azért mert Nő mert boldoggá tesz !

A férfi tud udvarolni , türelmes és nem döngeti az ajtót !Nem a pénzével é nem a szép autóval hódít hanem a SZEMÉLYISÉGÉVEL !

2017. dec. 23. 22:17
 69/101 anonim ***** válasza:
11%

hanem a SZEMÉLYISÉGÉVEL !

meg a külsejével meg a magabiztosságával stb stb

2017. dec. 23. 22:19
 70/101 anonim ***** válasza:
27%

Én csak a saját nevemben tudok nyilatkozni: egyszerűen nevetségesnek tartom, hogy a csapból is a nemek közötti egynelőség folyik, meg hogy a nemek közötti különbségtétel az szexizmus és az fúúúj... de közben sok nő még ma is azt gondolja, majd ő megmondja, mi a férfi feladata és mi nem a nőé. Hát mondja, csak ne nekem. :)

Egyébként meg férfiak és nők kölcsönösen hatnak egymásra, így a férfiak hibáiért ugyanannyira felelősek a nők is, mint fordítva.

2017. dec. 23. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!