Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt vettem észre a mai férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt vettem észre a mai férfiak/pasik nagy része nem mer se közelíteni, se közvetlen lenni a nőkkel! Inkább Tindert-, Badoo-t alkalmazzák a csajozásra, amit természetesen (személyem szerint) nem komoly kapcsolat kialakítása céljából használnak!?

Figyelt kérdés
Hol vannak a régi módi pasik (ha még vannak), a régi módi randik, akiknek nem az olcsó leányzók kellenek? 21. -ik században ezek az alkalmazások nélkül már teljesen lehetetlen ismerkedni?
2017. dec. 23. 20:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/101 anonim ***** válasza:
76%
oké kérdező,de mért hazudsz?mért szidod a férfiakat?hogy ők nem komoly kapcsolatér vannak fennt badón,aki meg igen azt le carjátok
2017. dec. 23. 21:17
 42/101 anonim ***** válasza:
69%

Próbáljátok a saját sikertelenségeteket a kérdezőre, rám, a nőkre húzni...

Tudjátok hány pasi van aki nem kifejezetten jóképű, de piszok jó nője van? Sok...

A duma pl... Elért valamit az életben, sorolhatnám...

Ja nem, nem tudjátok, mert a gép, okostelefon mögül ki sem láttok és csak sírtok... Nőként várjátok hogy majd valaki meghódítson.

Nekem pl nem is kell olyan nő, aki engem szólít le, vagy rám ír... Pedig van rá példa. Bal.asz egy világban élünk. :D

2017. dec. 23. 21:19
 43/101 anonim ***** válasza:
94%

Próbáljátok a saját sikertelenségeteket a kérdezőre, rám, a nőkre húzni...

Tudjátok hány pasi van aki nem kifejezetten jóképű, de piszok jó nője van? Sok...

A duma pl... Elért valamit az életben, sorolhatnám...

Ja nem, nem tudjátok, mert a gép, okostelefon mögül ki sem láttok és csak sírtok... Nőként várjátok hogy majd valaki meghódítson.

Nekem pl nem is kell olyan nő, aki engem szólít le, vagy rám ír... Pedig van rá példa. Bal.asz egy világban élünk. :D

mért,attól több lessz egy ember hogy szófosó?

attól mert te elértél valamit van egy jó munkád akkor te több vagy?

2017. dec. 23. 21:21
 44/101 anonim ***** válasza:
18%

Szájkarate az megy. A valóságban köpni nyelni, egy értelmes mondatot kinyögni sem tudnátok, ha a kérdező előttetek állna. :D

Hát még ha előttem állnátok... :D behúzot füllel farokkal mondanátok, igen van abban valami abban amit mondassz. :D

2017. dec. 23. 21:22
 45/101 anonim ***** válasza:
24%

Szájkarate az megy. A valóságban köpni nyelni, egy értelmes mondatot kinyögni sem tudnátok, ha a kérdező előttetek állna. :D

Hát még ha előttem állnátok... :D behúzot füllel farokkal mondanátok, igen van abban valami abban amit mondassz. :D

mért,ki a g.e.ci. vagy te?valami boxoló erős ember?

2017. dec. 23. 21:24
 46/101 anonim ***** válasza:
74%

44es igen többre tartom magam. Bocs.

Tudod miért? Azért mert (az élet bármely területén) sikertelen voltam, meg volt bennem a hajlandóság a változtatásra és igenis önismerettel kellett kezdeni.

Nem, nem húztam le és nem szidtam, ócsároltam másokat a saját sikertelenségem miatt.

Ezt a gyenge emberek teszik.

2017. dec. 23. 21:25
 47/101 anonim ***** válasza:
78%

44es igen többre tartom magam. Bocs.

Tudod miért? Azért mert (az élet bármely területén) sikertelen voltam, meg volt bennem a hajlandóság a változtatásra és igenis önismerettel kellett kezdeni.

Nem, nem húztam le és nem szidtam, ócsároltam másokat a saját sikertelenségem miatt.

Ezt a gyenge emberek teszik.

ja,pl rosszul néztél ki akkor át műtteted magad?te hős

nek álítod be magad

2017. dec. 23. 21:27
 48/101 anonim ***** válasza:
12%
Dehogy... csak rátapintottam a lényegre, ami jól láthatóan idegesít téged... Mégpedig azért mert igazam van és ezt te tudod, én pedig rettentően jól szórakozom. :D
2017. dec. 23. 21:28
 49/101 anonim ***** válasza:

Dehogy... csak rátapintottam a lényegre, ami jól láthatóan idegesít téged... Mégpedig azért mert igazam van és ezt te tudod, én pedig rettentően jól szórakozom. :D

más örömöd úgy sincs,legalább gyk-n örülj egy kicsit,amugy te másokon röhögsz?te nem jó fiú vagy?

2017. dec. 23. 21:29
 50/101 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem hazudok , nem szidom a férfiakat / pasikat/ srácokat, csak azért mert a tapasztalataim miatt írom ?

Mgyarázkodni viszont egyáltalán nem fogok ! Sajnos ez a csúnya valóság ! Ha a csaj nem ír vissza ,akkor az tényleg a ti hibátok, ne a megszokott sablonnal kezdjetek, hello szia mizu ,milyen napd volt ,mert szerintem a kreativitás ennyi . És tényleg a dumán múlik, aki mellett "unatkozik" nem fogod tudni meg fogni sehogy a csajt ! És a lelki bajotokat tényleg ne másra vetítsétek ki!

2017. dec. 23. 21:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!