Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt vettem észre a mai férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt vettem észre a mai férfiak/pasik nagy része nem mer se közelíteni, se közvetlen lenni a nőkkel! Inkább Tindert-, Badoo-t alkalmazzák a csajozásra, amit természetesen (személyem szerint) nem komoly kapcsolat kialakítása céljából használnak!?

Figyelt kérdés
Hol vannak a régi módi pasik (ha még vannak), a régi módi randik, akiknek nem az olcsó leányzók kellenek? 21. -ik században ezek az alkalmazások nélkül már teljesen lehetetlen ismerkedni?
2017. dec. 23. 20:20
 71/101 anonim ***** válasza:
77%

"A nőnek nagyon fontos a TISZTELD azért mert Nő mert boldoggá tesz !"

A tiszteletet ki kell érdemelni. Senkit nem kell tisztelni azért, mert ilyen vagy olyan neműnek született.

2017. dec. 23. 22:24
 72/101 anonim ***** válasza:
 73/101 anonim ***** válasza:
82%
Most igazat írtál, hogy egy NŐT egy férfi a személyiségével hódít meg. Na de egy igazi NŐ nem küld el melegebb éghajlatra egy pasit mert leszólítja, és nem neten flörtöl 30 pasival. Bennünk nőkben is van ám hiba bőven. És igenis mi romboljuk le a férfiak önbizalmát! És az oké, hogy egy nőt tisztelnie kell a férfinak, na de mi van fordított helyzetben?
 74/101 anonim ***** válasza:
10%
Írtam már,hogy előnytelen külsővel semmit nem ér a személyiség. Elküldenek másodpercek alatt a p.csába, de bizonyítson az ember. Tovább mer próbálkozni,azt már zaklatásnak veszik. Leírom immáron 15 milliárd 625 millió 256 ezer 526-odszorra is erre a weboldalra,hogy előnytelen külsővel esély sincs párkapcsolatra, önbizalom,humor,személyiség ide vagy oda. Merem remélni,hogy végre sikerült felfogni!
2017. dec. 23. 22:26
 75/101 anonim ***** válasza:
29%

Írtam már,hogy előnytelen külsővel semmit nem ér a személyiség. Elküldenek másodpercek alatt a p.csába, de bizonyítson az ember. Tovább mer próbálkozni,azt már zaklatásnak veszik. Leírom immáron 15 milliárd 625 millió 256 ezer 526-odszorra is erre a weboldalra,hogy előnytelen külsővel esély sincs párkapcsolatra, önbizalom,humor,személyiség ide vagy oda. Merem remélni,hogy végre sikerült felfogni!

most kivételesen a kérdezőnek kell igazat adnom,láttam már csunya bolond férfit is nővel,igaz a nő is olyan volt,de tudnia kell mindenkinek kinél próbálkozzon,ha te a topmodelleknél próbálkozol és nem kelessz nekik az a te bajod

2017. dec. 23. 22:28
 76/101 anonim ***** válasza:
7%
Nőként mondom , hogy egyet kell értsek a kérdezővel. Igenis legyetek már bátrabbak,nem mindegyikünk olyan, mint amiket a hozzászólásaitokban írtatok. Ha én is így állnék hozzátok Kedves Férfiak, hogy mindegyikőtök idióta, komolytalan stb. akkor mi lenne?! Várnám a sült galambot vagy mit?! Vannak köztünk azért "normálisak" is. De akkor is egy férfi kezdeményezzen már azért. Ha engem leszólítottak soha nem néztem senkit tolvajnak , vagy valami abberált őrültnek :) Jó én sem tetszem mindenkinek, ezt elfogadom és kész...így a másik nem is kénytelen elfogadni. Habár, ha velem olyan férfi ismerkedett, aki nekem nem tetszett szépen, de nem bunkón tudattam vele, én is kénytelen voltam elfogadni, ha a kiszemelt pasinak nem jöttem be. Én azt mondom tessék kezdeményezni. Aki meg csak írkál a neten az meg nem akar semmit, az elején még oké, de csak kell lennie egy személyes találkozónak.
2017. dec. 23. 22:34
 77/101 anonim ***** válasza:
0%

Végre megjöttek a nők. :D

Igen, a férfi lépjen... Mert ő a férfi! Mindegy mennyi visszautasítás van, be kell vállalni, ez ilyen!

Siránkozni mint mondtam könnyű. Változtass magadon és sikered lesz.

Nem csak mert változtattál, amiatt is mert megnő az önbizalmad. egy önbizalommal teli átlagos pasira is tapadnak a nők! :D

Ha betoji gyáva pasik vagytok, hogy várja el a nő pl hogy megvédjétek? Majd jól elszaladtok, ha valami szituban meg kell védeni a nőt? Ugyan, vegyétek elő a tökötöket kedves férfi társaim! :D

Átlagos pasiként kellő önbizalommal és önértékelési problémák nélkül válogathatok!

Nem is sírok, úgy a kutyának nem kellenék! :D

Járás, tartás, szemkontaktus tartás. Mind vonzóvá tesznek egy férfit!

30F

2017. dec. 23. 22:45
 78/101 anonim ***** válasza:
60%
Ez a másik dolog,hogy rögtön ezzel jöttök,hogy az ember topmodelleknél próbálkozik,elárulom,hogy nem egyszer próbálkoztam olyan nőknél,akinek a külsejéről nem sok férfi ismerősömnek volt épen pozitiv véleménye. Topmodell csajokról nem is merek még csak álmodni sem ilyen külsővel. Bár rondaként nekem semmilyen nőről nincs jogom álmodozni. A nem "topmodell" csajok is simán lapátra teszik,aki nem elég jóképű,aztán simán összejönnek egy nekik megfelelővel,az az jóképűvel. Ennyit erről az egészről. Bátorság,önbizalom,tisztelet. Az...hogy elküldjenek a f..omba,vagy jobb esetben valami empatikusabb betanult szöveggel lépítsenek,közben valami szakmunkásban kétszer bukott tahóval simán összejönnek,csak mert jól néz ki. Ba..ok rá az egészre már, van még 13 évem kb.aztán végzek magammal a g..cibe,nem fogok egyedül megöregedni,akkor inkább dögöljek meg hamarabb!
2017. dec. 23. 22:47
 79/101 anonim ***** válasza:
0%
A bátorság férfiasnak titulálása szerintem igen dehonesztáló a nőkre nézve. Kb. olyan, mint azt mondani, a nők gyávák...
2017. dec. 23. 22:52
 80/101 anonim ***** válasza:
60%
78-as,hamarabb fogok mondjuk kiállni verekedni egy egész falka gyúros gyerekkel,mint hogy odamenjek egy nőhöz, úgyhogy ez a megvédéses dolog elég szar példa volt. Tudom,hogy a nőknél az esélyem az a nullával egyenlő, a másik esetben még csak-csak lenne esélyem.
2017. dec. 23. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!