Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt vettem észre a mai férfiak/pasik nagy része nem mer se közelíteni, se közvetlen lenni a nőkkel! Inkább Tindert-, Badoo-t alkalmazzák a csajozásra, amit természetesen (személyem szerint) nem komoly kapcsolat kialakítása céljából használnak!?
"A nőnek nagyon fontos a TISZTELD azért mert Nő mert boldoggá tesz !"
A tiszteletet ki kell érdemelni. Senkit nem kell tisztelni azért, mert ilyen vagy olyan neműnek született.
Írtam már,hogy előnytelen külsővel semmit nem ér a személyiség. Elküldenek másodpercek alatt a p.csába, de bizonyítson az ember. Tovább mer próbálkozni,azt már zaklatásnak veszik. Leírom immáron 15 milliárd 625 millió 256 ezer 526-odszorra is erre a weboldalra,hogy előnytelen külsővel esély sincs párkapcsolatra, önbizalom,humor,személyiség ide vagy oda. Merem remélni,hogy végre sikerült felfogni!
most kivételesen a kérdezőnek kell igazat adnom,láttam már csunya bolond férfit is nővel,igaz a nő is olyan volt,de tudnia kell mindenkinek kinél próbálkozzon,ha te a topmodelleknél próbálkozol és nem kelessz nekik az a te bajod
Végre megjöttek a nők. :D
Igen, a férfi lépjen... Mert ő a férfi! Mindegy mennyi visszautasítás van, be kell vállalni, ez ilyen!
Siránkozni mint mondtam könnyű. Változtass magadon és sikered lesz.
Nem csak mert változtattál, amiatt is mert megnő az önbizalmad. egy önbizalommal teli átlagos pasira is tapadnak a nők! :D
Ha betoji gyáva pasik vagytok, hogy várja el a nő pl hogy megvédjétek? Majd jól elszaladtok, ha valami szituban meg kell védeni a nőt? Ugyan, vegyétek elő a tökötöket kedves férfi társaim! :D
Átlagos pasiként kellő önbizalommal és önértékelési problémák nélkül válogathatok!
Nem is sírok, úgy a kutyának nem kellenék! :D
Járás, tartás, szemkontaktus tartás. Mind vonzóvá tesznek egy férfit!
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!