Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt vettem észre a mai férfiak/pasik nagy része nem mer se közelíteni, se közvetlen lenni a nőkkel! Inkább Tindert-, Badoo-t alkalmazzák a csajozásra, amit természetesen (személyem szerint) nem komoly kapcsolat kialakítása céljából használnak!?
milyen 50 50 ről beszélsz?nézd meg a társkeresőket,nők nem irnak senkire hanem rájuk ír kb 500 férfi ők kiválasszák a legjobbat a nőnek semmit nem kell csinálni
max azok a nők szoktak férfira irni akiknek nincs önbizalma meg csúnyábbak mint freddi krúger
18as.
Ha 500nő elküldött volna változtattam volna magamon, mert velem lenne a baj.
Ez a mindenki hülye, csak én vagyok traktor szindróma.
Bírom azt ahogy némelyik """"""férfi"""""" siránkozni nagyon tud mint a 15éves kislányok, de változtatni magán, na azt nem. Ilyenkor jön az: "inkább engem hódítsanak meg" szindróma. Pfff
"Lehet mind két felől indítani ,de ne haragudj, nem a nőnek kell foggal -körömmel " harcolnia " a férfi kegyeiért !"
Látod, ezt az egyszerű közgazdaságtani törvényszerűséget fogták fel a férfiak is.
Úgy hívják, hogy költség-haszon elemzés. Elég alap szintű dolog.
Foggal körömmel tepersz a nőért, aki aztán kegyesen közli, hogy "kösz, legyünk csak barátok". És akkor a foggal körömmel teperés összes energiabefektetését buktad. Mivel a lányok mindegyike hercegnőnek képzeli magát, így nem rentábilis foggal-körömmel küzdeni, keres az ember mást az életében.
Szóval nincs mese, vagy lejössz a toronyszobából királylány, vagy marad a várakozás
Ha 500nő elküldött volna változtattam volna magamon, mert velem lenne a baj.
Ez a mindenki hülye, csak én vagyok traktor szindróma.
Bírom azt ahogy némelyik """"""férfi"""""" siránkozni nagyon tud mint a 15éves kislányok, de változtatni magán, na azt nem. Ilyenkor jön az: "inkább engem hódítsanak meg" szindróma. Pfff
ennél több mindenen nem tudok változtani
#9 ez szuper ! (:
Többi !
nincs se 100- se 500 se semennyi !
Igen lehet hercegnőnek neveltek nem pedig olcsó leányzónak !!!
Még mindig jobb ,már ne is haragudjatok meg !
20as... :D
Nem hencegek, csak próbálok rávilágítani hogy férfinak kellene lennetek ahoz hogy csajotok legyen. :D
Szerintetek a nők akik válogathatnak mit csinálnak? Napi szinten sminkelik magukat, tornáznak, tesznek azért hogy kelendőek legyenek.
Ti mit tesztek? Picsogós bagázs! :D
kérdező,akkor a szüleid fackalapok,mert arra neveltek hogy te vagy az atyauristen és várd a szőke herceget aki majd kinyalja a valagad mer aztán neked aranyból van a pi.nád
milyen jogon nézed le azokat akik nem akarnak komoly kapcsolatot?te senkiházi
20as... :D
Nem hencegek, csak próbálok rávilágítani hogy férfinak kellene lennetek ahoz hogy csajotok legyen. :D
Szerintetek a nők akik válogathatnak mit csinálnak? Napi szinten sminkelik magukat, tornáznak, tesznek azért hogy kelendőek legyenek.
Ti mit tesztek? Picsogós bagázs! :D
egy férfi sminkelje magát?tornáznak?ki?hol?
Egyébként kérdező: egy optimális világban mindkét fél foggal körömmel küzd a másikért.
Az, hogy téged úgy neveltek, hogy dőlj hátra, és várd a sült galambot nem feltétlen pozitívum
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!