Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azt vettem észre a mai férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt vettem észre a mai férfiak/pasik nagy része nem mer se közelíteni, se közvetlen lenni a nőkkel! Inkább Tindert-, Badoo-t alkalmazzák a csajozásra, amit természetesen (személyem szerint) nem komoly kapcsolat kialakítása céljából használnak!?

Figyelt kérdés
Hol vannak a régi módi pasik (ha még vannak), a régi módi randik, akiknek nem az olcsó leányzók kellenek? 21. -ik században ezek az alkalmazások nélkül már teljesen lehetetlen ismerkedni?
2017. dec. 23. 20:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/101 anonim ***** válasza:
100%
Tessék! Le lett írva,hogy miért nem próbálunk személyesen ismerkedni,az 1.válaszolóval értek egyet. Semmi szűkségem arra,hogy egy szimpla útba igazításhoz kért segítség miatt valami rablónak,perverznek,zaklatónak nézzenek,vagy a háromnak egyszerre.
2017. dec. 23. 20:42
 12/101 anonim ***** válasza:
73%

9es vagyok.

A legutóbbi csaj akivel voltam d.gás után küldte a csajos csopiba hogy él meg stb, smile hadak stb=ezaz lányok jól meg..sztak!!! :D

Mondom wtf????

Elképesztő ez a "virtuális társadalom", az emberek ki sem mernek lépni belőle. A pasik elveszítik a töküket, stb...

Az én időmben még a csajt megcsörgettem egyszer jelezve hogy gondolok rá. Vissza csörgetett hogy ő is rám.

Nem volt messenger hogy beszélgessünk. Az sms pedig drága...

Régi szép idők! :D Jobb is volt.

2017. dec. 23. 20:47
 13/101 A kérdező kommentje:

1# Bocsi de ez durva, ezt nem igazán akarom el hinni mert ez abszurdum !

Akkor te nagyon mellé nyúlhattál és egy elég beteg nőt sikerült kifognod az útba igazításodhoz ! Vagy pedig már 70 fölött lehetett ,na akkor viszont már egyáltalán nem lepődöm meg !

50-50 % a kezdeményezés ! Lehet mind két felől indítani ,de ne haragudj, nem a nőnek kell foggal -körömmel " harcolnia " a férfi kegyeiért !

2017. dec. 23. 20:51
 14/101 anonim ***** válasza:
97%
#13 De a nőnek meg nem csak terpeszteni kell, hanem ugyanúgy energiát kell fektenie a dologba. Kicsit hülye a gondolkodásod.
2017. dec. 23. 20:52
 15/101 anonim ***** válasza:
100%
nem hát kérdező, a férfi teperjen a hercegnő kegyeiért aki kiválassza az 500 férfiból a legjobbat
2017. dec. 23. 20:53
 16/101 anonim ***** válasza:
15%

9es vagyok ismét.

Le lehet pontozni, de szégyenei vagytok a férfi nemnek.

Bevallja mindegyik, az 1es válaszolótól kezdve, hogy féltek a visszautasítástól. Nők vagytok hogy így rinyáltok? Beszarás. Mindig is benne volt a pakliban hogy elküld a leszólított nő, ez ilyen! :D

Szingli lányok kitartás, ilyenek közül nem csodálom hogy nem válogattok! :D

Jöhet a lepont! Nagyon várom!!! :D

17/101 anonim ***** válasza:
80%
kérdezőt biztos régimódian nevelték meg belenevelték hogy ő hercegnő
 18/101 anonim ***** válasza:
36%

9es vagyok ismét.

Le lehet pontozni, de szégyenei vagytok a férfi nemnek.

Bevallja mindegyik, az 1es válaszolótól kezdve, hogy féltek a visszautasítástól. Nők vagytok hogy így rinyáltok? Beszarás. Mindig is benne volt a pakliban hogy elküld a leszólított nő, ez ilyen! :D

Szingli lányok kitartás, ilyenek közül nem csodálom hogy nem válogattok! :D

Jöhet a lepont! Nagyon várom!!! :D

megnézném téged ha 500 nő elküldene utána probálkoznál e

2017. dec. 23. 20:54
 19/101 A kérdező kommentje:

# 14 ha nem tudod értelmezni ,kérlek olvasd el még egyszer ! ott van 50-50 !

Mind két félnek ugyan annyit kell tennie a másikért. De persze 21.század itt már lassan nem csere lesz, a nőnek kell hajtania és küzdenie a pasikért, egyre jobban torzul a világ ami lassan érik a pusztulásra ! Ha az egyik nem jön össze ,nincs gáz van másik 100 akire rá pötyögök és meg van oldva

2017. dec. 23. 20:56
 20/101 anonim ***** válasza:
100%
#18 Hagyd, sikertelen ő is, csak henceg. Általában pont ezek a legnagyobb vesztesek.
2017. dec. 23. 20:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!