Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt vettem észre a mai férfiak/pasik nagy része nem mer se közelíteni, se közvetlen lenni a nőkkel! Inkább Tindert-, Badoo-t alkalmazzák a csajozásra, amit természetesen (személyem szerint) nem komoly kapcsolat kialakítása céljából használnak!?
Figyelt kérdés
Hol vannak a régi módi pasik (ha még vannak), a régi módi randik, akiknek nem az olcsó leányzók kellenek? 21. -ik században ezek az alkalmazások nélkül már teljesen lehetetlen ismerkedni?2017. dec. 23. 20:20
31/101 anonim válasza:
minek kéne küzdeni bárkiért?ez nem egy boxmeccs,bejössz valakinek akkor ő is lép,minek játszmázni?
de hiába beszéltek ennek a libának mert ez elmebeteg
32/101 anonim válasza:
Majd ha a következő életemben normális külsővel fogok születni,akkor fogok próbálkozni párkapcsolat kialakításával,de addig szüneteltetem. Elég visszautasítást kaptam már,egyelőre elég volt.
33/101 anonim válasza:
meginnt a szöveg hogy a férfiak nem elég férfiasok,közbe akik nem b.u.zi.s páwa ecsethajúak azoknak vissza se irtok,nektek kell ez
34/101 anonim válasza:
9es vagyok.
Megpróbálok egyértelműbb lenni: nézd meg a pecázást. Ha nincs kapásod, csalit váltassz.
Ha nincs sikered a nőknél, változtass magadon.
Mondjuk siránkozni könnyebb és mindent a nőkre fogni. :D
35/101 A kérdező kommentje:
#31 Hát látom baromi jó neveltetésben részesülhettél ha ilyen megvnyílvánulásaid vannak !
"Piskosz a meló" ,hogy meg kell dolgozni a lányért igaz ,nem től hanyat a 4.-ik randi után ez már nem tetszik , nagyon ostoba vagy és mellesleg nagyon gyerek eszed van !
2017. dec. 23. 21:12
36/101 anonim válasza:
Változtass magadon...jó,majd nekiállok késsel faragni a pofámon,hátha valami elfogadható eredmény születik. Olyan tanácsot adnál,ami be is válik,ne ezt a közhelyet,mert ezt már olvastuk jó párszor,de haszna egy csepp sincs.
38/101 anonim válasza:
kérdező,házasság után bacol csak a férfival?értem már mért nem kelessz senkinek,te ketyós :D
39/101 anonim válasza:
kérdező,tudod értelmezni amit irok?mert eddig megcáfolni nem tudtad
40/101 A kérdező kommentje:
#39 , de beteg elméd van ,kis szerencsétlen :)
TE SE A csajok álma lehetsz ;)
2017. dec. 23. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!