Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy felnőtt párkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy felnőtt párkapcsolat tényleg annyiból áll, hogy a szombat estét és a vasárnapot együtt töltjük?

Figyelt kérdés

Együtt élünk a párommal.

Hétköznap én 5-kor kelek, és indulok munkába, mikor ő kel (6 körül).

Mindketten délután 4-ig dolgozunk hivatalosan, de nekem 1-2 óra még hazaérni, ő pedig legalább annyit túlórázik, vagy tovább.

Hazaesünk, vacsora, házimunka, és utána ha szerencsénk van, tudunk kicsit beszélgetni, szeretkezni mielőtt elájulok, de nem mindig.

Ő szombaton is dolgozik.

Tehát van a szomvatunk, amikor este fent tudunk lenni sokáig, akkor szoktunk beszélgetni, "bulizni", illetve a vasárnapunk van egymásra.

Ezt nagyon kevésnek érzem :(

Viszont bárkinek panaszkodtam erről, mindenki hozzám vágta, hogy így néz ki egy kapcsolat felnőtt korban.

Igaz ez? Ez tényleg normális így? Másoknak is csak ennyi idejük van egymásra? Nem rossz érzés?

2017. nov. 30. 15:03
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
63%
Már meg ne haragudj de ez egy forintot nem ér az egész,mégha olyan elhagyatott helyen laknál ahol én mert azt mondod videken élsz,napi szinten járok le 40kmt és 50perctol többet sose utazok,7napbol 6ot,mégha voltak nő ügyeim is simán ráértem mindig ,pedig folyamatosba dolgozom,itt olyan párok vannak gyáron belül akik ellentétes műszakba dolgoznak és ti nem tudtok találkozni?Nevetséges....Másik dolog meg ha te ilyen irodai munkán vagy pláne vidéken,parod meg családi vállalkozásba,gyanítom mindkettőtök szemét kiszúrják valami alamizsna fizuval,csak a párodat még oda is láncolósa családi kötelék,te meg beletörődsz ebbe....a cégük is azért nem talál embert évek óta mert senki nem fog elmenni fillérekért dolgozni.....hány évesek vagytok?
2017. nov. 30. 18:40
 42/47 A kérdező kommentje:

A párom elég jól keres, környékbeli viszonyokhoz mérten. Én szintén, nettóban annyira nem sok, de városi fizetés falun elég jó.

24 vagyok, párom 25.

2017. nov. 30. 20:31
 43/47 anonim ***** válasza:
Melyik megye ez?es milyen összegekről beszelünk?
2017. dec. 1. 01:43
 44/47 anonim ***** válasza:

Annyira mégse éltek jól, ha a fizetésetek egy nagyobb városban nem állja meg a helyét...

Hiába pontozol le mindenkit, ha ennyire kötöd az ebet a karóhoz, ez a 2 megoldás van, vagy éhen haltok vagy nem találkoztok.

2017. dec. 1. 02:30
 45/47 anonim ***** válasza:

Bizony ilyen egy átlagos kapcsolat :)

Mi sokszor napokig nem találkozunk, pedig együtt élünk :D

De mindkettőnknek olyan a munkája ami ezt eredményezi.

A kevés időnket viszont igyekszünk jól eltölteni. Egy hangulatossá varázsolt vacsora, közös kádfürdő is feldobja a szürke hétköznapokat.

Élvezni kell az apróságokat is. Imádom mikor hullafáradtan késő este haza megyek és vacsorával vár, mert otthon volt és ráért. Vagy amikor egy nehéz ügyelet (kórházi) haza esem 24 óra után, alig élve, ott vár a reggeli. Nyilván ez kölcsönös. Attól függően ki hogy ér rá.

Én mindig előre tervezek, ki mikor jöjjön át. Én/ő/mi mikor hova megyünk. Szervezés kérdése. Apróságokkal pedig fel lehet dobni a hétköznapokat is.

Nyilván kamaszként könnyebb volt, pl egy nyári szünetben. Mikor az aktuális párral egy egész hetet eltölthettünk egymással. A felnőtt lét egy kicsit más. De az egész csak hozzáállás kérdése, annyi szépsége van ennek is, sőt!

Fel a fejjel ;)

29N

2017. dec. 1. 05:04
 46/47 A kérdező kommentje:

Senkit nem pontoztam le.

200 nettót keresünk. Ebből itt jól megélünk, tudunk félrerakni, szép felújított saját házunk van, megvan mindenünk ami kell. Pesten pl ez egy szoba bérlésére meg alap étkezésre elég...

2017. dec. 1. 08:57
 47/47 anonim ***** válasza:
Külön külön?
2017. dec. 1. 11:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!