Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit gondoltok arról a fiúról, aki kertelés nélkül megmondja, hogy tetszel neki és elhív randizni?
Határozott, tudja mit akar ez mindenképpen jó pont.
Ettől nem biztos, hogy igent mondok természetesen, de sokkal jobb igen, mint amikor nekem kell találgatni.
En atvagtam egy srac fejet. Pl az ismeroseivel felvettem a kapcsolatot h nyomozzak utanna. Beallitottam a facen h hazas vagyok. Oldalakon ahol regisztralt idegennek adtam ki magam h kerdwzoskodjek h mit gondolhat rolam mas nokrol esetleg homi e. Aztan rajottem h ezzel csak elremisztem magamtol minnel jobban csinaltam mert mindenre egybol rajott magatol. Nem egy buta srac. Miutan abbahagytam es mindent visszaforditottam pl toroltem h kamu hazas vagyok es irt nekem. Egy hatarozott celtudatos pasit ismerten meg ezutan.
Szoval ezzel csak azzt akarom mondani h neha rosszul iteljuk meg a helyzetet es neha amit teszunk az ellenkezojet erjuk el vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!