Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit gondoltok erről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Találkoztam a munkahelyen egy nővel, aki nagyon megtetszett és a találkozásunk első pillanatában megfogott. Én is tetszem neki.

Van párom már két éve. Őt is szeretem, de inkább csak szeretetből és babánk is lesz. Boldog is vagyok miatta.

De a másik nőt nem tudom kiverni a fejemből. Pont olyan hangja van és külseje, mint amire mindig is vágytam. Szinte minden stimmel.

Úgy érzem, ha nem beszélnék vele, életem legnagyobb hibáját követném el.

Azt terveztem, hogy megírom neki mi a helyzet. De korrekt módon és őszintén. Nem hazudok neki, sem a páromnak sem senki másnak, tehát nyíltan és őszintén felvállalok mindent.

Nekem annyi is elég, ha tudok beszélni a hölggyel, a páromat sosem csalnám meg.

Ti mit gondoltok erről?

2017. okt. 23. 13:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez így mind szép és jó, de nehezen hiszem hogy megállna a dolog ennyinél...
2017. okt. 23. 13:23
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
A pároddal beszélgess, ne az új csajnak tálalj ki... Nulla érzelmi intelligenciád van.
2017. okt. 23. 13:23
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Ott hagy mindket csaj.
2017. okt. 23. 13:24
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el! Ember gyereket vártok a pároddal és még, akkor is a fa...szod után akarsz menni? Minek akarsz azzal a nővel beszélni? Hogy minden még jobban összezavarodjon? Engedd el te a másik utat választottad.
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem annyi is elég, ha tudok beszélni a hölggyel, a páromat sosem csalnám meg. - elarulom, az osszes megcsalas pontosan ugyanigy kezdodik. Lesz meg sok csinos kollegina, a huseg nem ott kezdodik, hogy azert vagy huseges, mert sosincs kisertes.
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom, hogy a párod megsérted a nőiességében, mikor ő terhes, te meg odaveted "őszintén", hogy belezúgtál másba, mert külsőre tökéletes. Innentől a kapcsolatod halott, akkor is, ha csak később kerül sor a szakításra.

Azt gondolom, hogy a másik nővel is igazságtalan a helyzet, akkor is kínos lesz, ha nem akar tőled (innentől) semmit. Márpedig ha őszinte vagy, akkor nem fog akarni.

Rád nézve is megalázó, csak becsapod saját magad. Bejön a nő, érzed, hogy kölcsönös, de azt hazudod magadnak, a párod sose csalnád meg.

Közben pedig elkezdesz helyezkedni, hogy hogyan tudod egyszerre mindkét nőt magadénak tudni, anélkül, hogy be kéne vallanod magadnak, hogy ez már jelenleg is érzelmi megcsalás. De áltatod magad, hogy ha mindenkivel őszinte vagy, akkor tiszta lelkiismerettel csinálhatsz ezt-azt.

Undorító vagy.

Képes vagy egy hirtelen fellángolás miatt tönkretenni a gyereked és a párod életét.

Tudod, már most is apa vagy. Ez pedig egy életre szól. A gyerekednek az az érdeke, hogy az apja is az élete része legyen. Szerencsétlen még meg se született, de te már nem tudsz apaként tovább helyt állni.

Gratulálok.

2017. okt. 23. 13:30
 7/19 A kérdező kommentje:

Van önkontrollom, ha azt mondom barátság, akkor az is.

Hogy miért akarok a nővel beszélni, az szimplán az az ok, hogy érdekel. A párom is tett már féltékennyé huzamosabb ideig azzal, hogy a szemem előtt flörtölt egy perverz csávóval, mondván hogy barát.

De szó sincs arról, hogy bosszút akarok állni.

A véleményeket pedig megértem teljesen.

2017. okt. 23. 13:31
 8/19 anonim ***** válasza:
A párod a gyeremeketeket várja, te meg még most is mész a farkad után?? És a másik csajnak akarsz kitálalni? Van benned a párod iránt akárcsak minimális tisztelet is? A Ti babátokat várja, kiszolgáltatva, kismamaként, te meg ilyen szinten nem tudod magadat kontrollálni? Szerintem süllyedj el.
2017. okt. 23. 13:32
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Hat, amig egy anonim forumon is hazudsz onmagadnak is, addig itt csak egyre nagyobb bajok lesznek.
2017. okt. 23. 13:33
 10/19 anonim ***** válasza:

Most lehet nyers leszek, de te kérdezted mit gondolunk erről! Nos.

Egy alja féreg vagy, aki nem csak a párjának hazudik, hanem saját magának is. Óvodás szintű gondolkodásod van és nem egy érett emberé, aki gyereket vár a párjától. Csald meg a gyereked meg legyen apátlan cseszd el ne csak a saját életed, hanem még másik kettő emberét is a nőd és a gyerekedét is csak, hogy te "boldog" lehess, abban a pár percben, míg a kis csini nunijába spriccelsz , utána úgy is ott hagy ő is. És tudod mit meg is érdemelnéd, hogy ilyen gondolkodás mód mellett egyedül maradj.

2017. okt. 23. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!