Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Szerintetek tetszek neki vagy nem?

Van egy fiú. Osztálytársak vagyunk. És hát ő nekem nagyon tetszik, de nem tudom, hogy én tetszem e neki. Na szóval én azt hittem igen, mert mindig néz messziről és mikor ránézek akkor se kapja el a szemét hanem a szemembe néz, és egy ideig nézzük egymást aztán én mindig elkapom a tekintetem. És mindig cukkol meg nevet azokon amiket mondok mégha nemis vicces. Persze ezeket csak társaságban, mert ha csak ketten vagyunk akkor tök más. Mert hát velem olyan furán viselkedik. Amikor velem beszél sokkal szótlanabb és komolyabb.Viszont mindenki mással meg nagydumás viccelődő meg minden. Velem meg olyan mint akit nem tudom a háta közepére sem kíván. És úgy veszem észre, hogy ideges a közelemben...És hát mindenki azt mondja,

hogy ha tetszel egy fiúnak akkor ő sokkal kedvesebb veled meg beszélet veled meg elhív helyekre, de velem egyáltalán nem ilyen. Épphogy fordítva... És ezért arra is gondoltam, hogy lehet utál, de annak se lenne értelme, mert akkor miért néz, meg minden, meg miért utálna ha az égvilágon nem csináltam semmit?? Szvl arra gondoltam hogy akkor biztos tetszek neki de akkor miért ilyen komoly és szótlan velem? Szvl fogalmam sincs, hogy mivan megkérdezni meg hát nem akarom mert olyan barátságtalan meg úgy amúgy is. :// Szerintetek? Segítsetek légyszi, fontos. És tudom hogy a tini kategóriába kéne írni de ott nem nagyon kaptam választ és remélem itt kapok.://

17L

2017. szept. 30. 23:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Inkább úgy tűnik, hogy zavarban van előtted, nem pedig úgy, hogy utál. Az pedig jó jel :)
2017. szept. 30. 23:19
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!:)
2017. szept. 30. 23:23
 3/12 anonim ***** válasza:
Ha közömbös lennél számára, akkor egy idő után nem nézegetne szerintem. Legyél vele kedves, közvetlen és ha tetszel neki hátha lép valamit előbb utóbb.
2017. szept. 30. 23:25
 4/12 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a választ! :)
2017. szept. 30. 23:26
 5/12 anonim ***** válasza:
Ha ennyire néz, és tetszik neked is, akkor biztos te is neki (bár sokan nem értenek egyet, de szerintem sokszor kölcsönös az ilyen). Én is így vagyok egy nővel, nem is beszélek vele pont azért, mert tetszik, meg nem mutatom ki, mert ciki.
2017. okt. 1. 07:13
 6/12 anonim ***** válasza:
A reakciói alapján bejössz neki, pont ezért " blokkol le", ha veled kell( ene) kommunikálni, zavarba jön.
2017. okt. 1. 07:31
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat!
2017. okt. 1. 09:10
 8/12 anonim ***** válasza:
Valami haladás? :)
2017. okt. 2. 15:51
 9/12 A kérdező kommentje:
Nincs.:/ Még mindig ugyanaz.://
2017. okt. 2. 17:28
 10/12 anonim ***** válasza:
Vess be valami női trükköt, szemezz vele, mosolyogj rá, kérdezz tőle valamit, figyelj oda rá, mikor beszél hozzád, mintha érdekelne, bátorítsd.
2017. okt. 2. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!