Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dekoratív lányok, mit gondoltok erről? Őszintén!
Azt hogy a hozzád hasonlók és akik használják ezt a fenti bullshitet és az "alfa" jelzőt egy férfire, a dunába kéne lőni.
Mit valami agymosott barmok.
Nem volt sosem olyan barátom, amit te leírtál, persze volt olyan, aki nem úgy bánt velem, ahogy szerintem kellett volna, ő ejtve is lett, mikor láttam, hogy hiába magyarázok neki, hogy nekem ez nem tetszik.
A jól kinéző kivétel, ez nyilván az egyik feltétele annak, hogy valakivel kapcsolatba kezdjek. "küzdeni tudó, kockázatot vállaló férfi" ez is teljesen rendben van és szükséges tulajdonság. Nyilván a szex is legyen jó.
Az a baj ezekkel a baromságokkal és azokkal, akik eszerint gondolkodnak, hogy bizonyos jó tulajdonságokhoz, amik bennük nincsenek meg, pl határozottság, automatikusan 2-3 rossz tulajdonságot párosítanak, hogy aki határozott az emellett bunkó és túldomináns IS és ez kell a lányoknak... Holott nem :D Szerencsére az életben nem csak az itteni srácok fejében élő sablonemberek mászkálnak, bőven tele van a világ határozott, kedves, jóképű, intelligens és stb férfiakkal.
Hülyeség.
Exem kimondottan olyan ember volt, aki cikinek tartotta, hogy hazatelefonáljon, ha tovább marad, és sokszor szó nélkül lépett le a haverokkal.
Ez végül teljesen felőrült idegileg, az utolsó az volt, hogy borzalmasan kiakadtam. Így utólag nem tudom, hogy pánikroham volt-e, de a tünetek alapján igen.
Azóta ezt már nem tűrném el egy kapcsolatban, mondjuk az első pár héten ő sem így viselkedett. :"D
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!