Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Dekoratív lányok, mit gondolto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dekoratív lányok, mit gondoltok erről? Őszintén!

Figyelt kérdés
„ A nők, főleg a te korosztályodban egy jól kinéző, domináns személyiségű, saját érdekeit szem előtt tartó, küzdeni tudó, kockázatot vállaló férfit keresnek, aki lerendezi őket az ágyban és aki mellett folyamatosan lehet izgulni mikor lép le/kivel csal meg éppen, mivel ez élteti őket. Arról nem is beszélve, hogy a nők egy jó része kifejezetten igényli, hogy rosszul bánjanak velük.”

2017. aug. 6. 18:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%

Azt hogy a hozzád hasonlók és akik használják ezt a fenti bullshitet és az "alfa" jelzőt egy férfire, a dunába kéne lőni.

Mit valami agymosott barmok.

2017. aug. 6. 18:43
 2/11 anonim ***** válasza:
72%
nem koszi, baromi sz*r erzes folyton azon kattogni kivel csal meg.
2017. aug. 6. 18:45
 3/11 anonim ***** válasza:
82%
pedig már nincs is olyan meleg az ilyen kérdésekhez :( hozzánk már ideért a hidegfront, vihar van 22-23 fokkal :D
2017. aug. 6. 18:46
 4/11 anonim ***** válasza:
89%
Ezt a kategóriát ideje lenne "hülye gyerekek közhelyi" címre átkeresztelni.
2017. aug. 6. 18:53
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt sosem olyan barátom, amit te leírtál, persze volt olyan, aki nem úgy bánt velem, ahogy szerintem kellett volna, ő ejtve is lett, mikor láttam, hogy hiába magyarázok neki, hogy nekem ez nem tetszik.

A jól kinéző kivétel, ez nyilván az egyik feltétele annak, hogy valakivel kapcsolatba kezdjek. "küzdeni tudó, kockázatot vállaló férfi" ez is teljesen rendben van és szükséges tulajdonság. Nyilván a szex is legyen jó.

Az a baj ezekkel a baromságokkal és azokkal, akik eszerint gondolkodnak, hogy bizonyos jó tulajdonságokhoz, amik bennük nincsenek meg, pl határozottság, automatikusan 2-3 rossz tulajdonságot párosítanak, hogy aki határozott az emellett bunkó és túldomináns IS és ez kell a lányoknak... Holott nem :D Szerencsére az életben nem csak az itteni srácok fejében élő sablonemberek mászkálnak, bőven tele van a világ határozott, kedves, jóképű, intelligens és stb férfiakkal.

2017. aug. 6. 19:09
 6/11 anonim ***** válasza:

Hülyeség.

Exem kimondottan olyan ember volt, aki cikinek tartotta, hogy hazatelefonáljon, ha tovább marad, és sokszor szó nélkül lépett le a haverokkal.

Ez végül teljesen felőrült idegileg, az utolsó az volt, hogy borzalmasan kiakadtam. Így utólag nem tudom, hogy pánikroham volt-e, de a tünetek alapján igen.

Azóta ezt már nem tűrném el egy kapcsolatban, mondjuk az első pár héten ő sem így viselkedett. :"D

21/L

2017. aug. 6. 20:30
 7/11 anonim ***** válasza:
15%
Nem is. A nők olyan alfahímeket keresnek akik anyagilag támogatjk őket! Andy Vajna a legjobb példa erre a típusú alfahímre!
2017. aug. 6. 21:44
 8/11 A kérdező kommentje:
Hajajj. Álljunk meg egy pillanatra:D Az idézőjelek azért vannak ott, mert a szöveg nem a sajátom és nem látom, hol pártolnám a leírtakat... Egyébként innen van, egy másik kérdéshez adott válaszból. Ezt a blődséget elég károsnak tartom, viszont intelligens ismerősök is képesek a leírtakat pártolni. Szóval gondoltam feldobom itt témának.
2017. aug. 6. 21:49
 9/11 anonim ***** válasza:
8# Gondolom sikertelen férfiak azok az "intelligens" ismerősök.
2017. aug. 6. 22:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Egy dolog, hoyg hülyeség, és hogy hímsoviniszta duma, hogy rosszul kell bánni a nővel, de én annál a pontnál kiszálltam, amikor közölted, hogy "le kell rendezni az ágyban". Amelyik férfi így beszél rólam, arra nem vagyok kíváncsi.
2021. dec. 17. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!