Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok erről?
Találkoztam a munkahelyen egy nővel, aki nagyon megtetszett és a találkozásunk első pillanatában megfogott. Én is tetszem neki.
Van párom már két éve. Őt is szeretem, de inkább csak szeretetből és babánk is lesz. Boldog is vagyok miatta.
De a másik nőt nem tudom kiverni a fejemből. Pont olyan hangja van és külseje, mint amire mindig is vágytam. Szinte minden stimmel.
Úgy érzem, ha nem beszélnék vele, életem legnagyobb hibáját követném el.
Azt terveztem, hogy megírom neki mi a helyzet. De korrekt módon és őszintén. Nem hazudok neki, sem a páromnak sem senki másnak, tehát nyíltan és őszintén felvállalok mindent.
Nekem annyi is elég, ha tudok beszélni a hölggyel, a páromat sosem csalnám meg.
Ti mit gondoltok erről?
Oké, igazatok van.
Pontosan azért kérdeztem, mert valakinek helyre kell tenni a hülye agyamat.
Köszönöm mindenkinek, és tudom, elég gáz.
"Nekem annyi is elég, ha tudok beszélni a hölggyel, a páromat sosem csalnám meg"
1.Nem lesz elég.
2.Simán megcsalod, ha a nő is benne van.
3.Ne áltasd magad.
Rengeteg vonzó nővel találkozol majd még az életed során.Mindenkit kiakarsz próbálni, mert éppen azok tetszenek?Minek köteleződtél el és vállaltál gyereket, ha ennyire nem bírsz a hormonjaiddal?
"Úgy érzem, ha nem beszélnék vele, életem legnagyobb hibáját követném el."
Nem.Életed legnagyobb hibáját akkor követed el, ha nem fejezed be a vele való társalgást még ma.
A párod valószínűleg kivág a büdös francba, ha rájön a csalárd jellemedre.És jogosan.Kis idő múlva meg verheted a fejed a falba, ha rájössz, hogy ennek a nőnek sincs másabb puncija, mint a többinek.Megéri?
Te is akartad a gyereket? Szerinted te örülnél, ha a leendő lányodnak olyan férje lenne, mint amilyen te vagy? Nem folytanád meg puszta kézzel, ha más nők után kajtatna, miközben a lányod várandós?
Ki akarsz mindent tálalni a másik csajnak?
1. Valószínűleg rosszul lesz tőled, ha megtudja, hogy házas vagy és éppeb gyermeket vártok, te meg ilyen f.s.z vagy
2. Megalázod a párod
Ezzel csak a saját magad lelkiismeretén és farkán akarsz könnyíteni, azt, hogy kinek az életét teszed tönkre és milyen fájdalmakat okozol, telibesza.rod.
Egy szóval nem mondtam, hogy megd*gnám. Nem is gondoltam ilyenre, az életemre merek esküdni. :D
(nem hazudok, hiába akarjátok elhitetni saját magammal)
De megértem a válaszokat és egyetértek a véleményetekkel.
"Egy szóval nem mondtam, hogy megd*gnám. "
Nem kell azt mondani...az pont elég, amit ide leírtál.Ebből simán látszik, hogy nem vagy annyira erős jellem, mint amilyennek próbálod magad lefesteni saját magad előtt is.Erős jellemű ember magában túllép ezen és nem másokat kérdezget erről.
Ti nektek sosem volt olyan ember az életetekben, akinek elképzeltétek az arcát és a hangját?
Nem az olyan testi adottságokra gondolok, de nem magyarázkodom. :D
És nem azért mondom ezeket, mert anonimként anonim embereknek akarom bizonyítani, hogy mennyire jó vagyok. Azért tettem fel a kérdést és azért írom azt amit, mert így gondolom.
De zárjuk le a témát szerintem. Mindenesetre köszönöm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!