Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok azokról a párokról, akik nem költöznek össze és nem élnek szexuális életet az esküvő előtt?
Nem tanácsokat várok, mert nekem van erről egy határozott véleményem, csak kíváncsi vagyok hogy általánosságban hogy ítélik ezt meg (tudom hogy itt a válaszolók véleménye nem lesz reprezentatív, de jobb mint a semmi)
:)
20/N
Szerintem is csak maguknak okoznak felesleges bonyodalmakat. Persze, nagyon romantikus meg minden, de azért a romantika hosszú távon mellékes, és 60 év házasság után tulajdonképpen tökmindegy lesz, hogy az első héten dugtatok már, vagy két évig még szenvedtetek és kínoztátok egymást holmi ostoba, divatjamúlt elvek miatt.
Az meg, hogy összeköltözés nélkül házasodni akar valaki, az én szememben nagyjából olyan szintű felelőtlenség, mint 16 évesen megtartani a véletlenül becsúszott babát. Kb ugyanannyira lehet borítékolni, hogy tönkreteszi az életét. És nyilván, mindkét esetnél vannak pozitív példák, csak sajnos nem ezek vannak többségben.
A világ változik, fejlődik. Ha a telefonoknál és az orvostudományban élvezzük ennek előnyeit, a párkapcsolatban miért kell direkt szivatni magunkat?
Röviden ezt gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!