Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szóltok hozzá? Ti értékelitek, ha a srác (akinek tetszel) annak ellenére, hogy nem egy kiváló táncos felkér titeket?
Örülnék neki.
A pasim iszonyat bénán táncol, rossz nézni. De együtt táncolok vele, akkor nem látom, hogy hogyan táncol, szóval azt imádom. Jó táncolni vele, akkor is ha béna.
és
akkor
hadd
szóljon
a
gitár
hadd
szóljon
és
sírjon
még
a
hegedűűű
Ennek a lányok kiknek szimpatikus eme srác bizton jó kedvel táncolnának veled.
Ha nem a táncparkett közepén ujjongásra, vagy nem színpadon kér fel, akkor szinte mindegy, hogy hogy táncol. Na meg ha egyszerű táncot járunk, azt lehetetlen elrontani (legalább is retardált kell legyen valaki ahhoz, hogy a kis lépegetős táncokat is “elrontsa”). Ha nem tud táncolni kiválóan, akkor esetleg ne erőltessen magas szintű koreográfiákat, csak valami egyszerűt.
Az gáz, ha semmi érdekes nincs rajta másképp, és tánccal akar lenyűgözni, miközben táncolni sem tud, ez így elég bénán hangzik.
Más okból megtetszhet nekem valaki, teljesen mindegy nekem hogy táncol.
:"D
Ha engem felkérne valaki, már ketten bénáznánk :DDD
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!