Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy felnőtt párkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy felnőtt párkapcsolat tényleg annyiból áll, hogy a szombat estét és a vasárnapot együtt töltjük?

Figyelt kérdés

Együtt élünk a párommal.

Hétköznap én 5-kor kelek, és indulok munkába, mikor ő kel (6 körül).

Mindketten délután 4-ig dolgozunk hivatalosan, de nekem 1-2 óra még hazaérni, ő pedig legalább annyit túlórázik, vagy tovább.

Hazaesünk, vacsora, házimunka, és utána ha szerencsénk van, tudunk kicsit beszélgetni, szeretkezni mielőtt elájulok, de nem mindig.

Ő szombaton is dolgozik.

Tehát van a szomvatunk, amikor este fent tudunk lenni sokáig, akkor szoktunk beszélgetni, "bulizni", illetve a vasárnapunk van egymásra.

Ezt nagyon kevésnek érzem :(

Viszont bárkinek panaszkodtam erről, mindenki hozzám vágta, hogy így néz ki egy kapcsolat felnőtt korban.

Igaz ez? Ez tényleg normális így? Másoknak is csak ennyi idejük van egymásra? Nem rossz érzés?

2017. nov. 30. 15:03
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
73%

Akkor is Kolompár Achillesz-nek igaza van.

HA neked ennyi a bejárás - nem a távolság, hanem az erre fordított idö számít -, akkor keresni kell olyat, ami helyben van, vagy kevesebb idö alatt elérhetö, esetleg egy kisebb autót venni, amivel ezt a távot megteszed 30 perc alatt.

A párodnak meg legyen több esze, ne ö akarja megváltani a céget, vegyenek fel még egy embert és akkor neki is lesz élete, nemcsak a "családi" cég.

Nem hiszem el ugyanis, hogy te csak azon az egy helyen tudsz dolgozni (vagy ha igen, akkor oda kell költözni), illetve a családi cég müködése kizárólag a párododn múlik, ha meg igen, akkor jobb minél elöbb otthagyni, mert csak idö kérdése, mikor megy csödbe!

2017. nov. 30. 15:23
 12/47 anonim ***** válasza:
25%
mire fel panaszkodsz akkor? ilyen munkarendben ennyi jut nektek
2017. nov. 30. 15:24
 13/47 anonim ***** válasza:
45%
Venni kell egy autot, es maris nem 1-2 ora alatt teszed meg a 25 km-t, hanem 15-20 perc alatt... Meg tanulni se artott volna valami normalis, piackepes szakmat, diplomat szerezni es akkor nem lennel kenyszerhelyzetben. A melos elet meg mindig ilyen volt es valoszinuleg egy jo darabig meg ilyen is marad.
2017. nov. 30. 15:26
 14/47 anonim ***** válasza:
60%
Akkor vegyetek 200 ezerért egy autót, és az 1-2 óra lecsökken kb. 30 percre. A párod meg döntse le, hogy a családért tényleg robotként akar-e élni a hátralévő életében.
2017. nov. 30. 15:26
 15/47 A kérdező kommentje:

Van diplomám, és magát a munkámat imádom.

Egy kis faluban lakunk, ahol a párom családjának a cége kb az egyetlen munkalehetőség. Embert 3 éve keresnek, de nem találnak egyszerűen, pedig hirdetik neten, újságban, ismerősök között, stb. Nem fog amúgy csődbe menni, jól megy a szekerük, csak most sok munka szakad így a páromra, meg a kevés kollégájára.

Autónk van, de nekem nincs jogsim (kisebb vagyont öltem vele anno, de elvéreztem többször is a vizsgán, nem tudom megtanulni. Plusz a dugó miatt lényegében több idő lenne szerintem, a vonat lassú ugyan, de még így is elhúz az álló kocsisor mellett)

Külföldön jobb a helyzet? Akár valamelyik "szomszédban"? (Ausztria vagy Szlovákia főleg)

2017. nov. 30. 15:36
 16/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem azt mondom, hogy minden felnőtt kapcsolat így néz ki, de sok igen. Sajnos nem mindenki tud hozzá közel eső munkahelyen 8 órás, túlmunka nélküli munkát vállalni és ezen felül olyan párt találni, aki ugyanilyen körülmények között dolgozik. Vagy aki műszakosan dolgozik, ritkán talál olyan embert, aki nem műszakosan dolgozik. Ezért nem ritka az, hogy ennyi időt tudnak együtt tölteni egy párkapcsolatban :(.

Párommal most, egy pár hónapja tudunk több időt együtt tölteni - vagyis minőségit, nemcsak egy légtérben. Ő otthonról dolgozott, full más időszakokban mint én, évekig, túlmunkát is vállalt. Hétköznaponként kb. egy ölelésre meg az ő 2 óránként 10 perc pihijere volt időnk, és szombaton is este 6tól már dolgozott túlórát. Néha vasárnap is... nehéz volt (én szerencsés voltam az én 30 percre levő 8órásommal). De ki kell bírni, amíg nem talál az ember jobbat :(.

2017. nov. 30. 15:36
 17/47 anonim ***** válasza:

Nem ennyiből áll.

5-6 után simán lehet szervezni programokat.

2017. nov. 30. 15:39
 18/47 anonim ***** válasza:
34%
Ne haragudj, de erre nem gondoltatok, amikor bekoltoztetek az isten hata moge egy faluba?:(
2017. nov. 30. 15:44
 19/47 anonim ***** válasza:
43%
És ha külföldre mentek, mi lesz a családi céggel? Ez nem megoldás. Ha van diplomád, itthon is tudsz boldogulni. Lakhelyváltás a megoldás szerintem. A családi cégbe biztos jön segítség, csak eleget kell fizetni neki. Azt mondod, jól megy a bolt, akkor nem lehet probléma.
2017. nov. 30. 15:44
 20/47 anonim ***** válasza:
68%
Az teljesen lényegtelen, hogy mennyi időt töltötök együtt. Az számít, hogy MILYEN időt. Ha minden perc minőségi idő, amit együtt töltötök, akkor az bőven elég. Kis kreativitással mindent meg lehet oldani. Mi 2 évig éltünk úgy, hogy én hétköznap suliban voltam, hétvégén dolgoztam, ő pedig minden egyes nap 12 órákat maszekolt. Sosem éreztem kevésnek az együtt töltött időt így sem.
2017. nov. 30. 15:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!