Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy felnőtt párkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy felnőtt párkapcsolat tényleg annyiból áll, hogy a szombat estét és a vasárnapot együtt töltjük?

Figyelt kérdés

Együtt élünk a párommal.

Hétköznap én 5-kor kelek, és indulok munkába, mikor ő kel (6 körül).

Mindketten délután 4-ig dolgozunk hivatalosan, de nekem 1-2 óra még hazaérni, ő pedig legalább annyit túlórázik, vagy tovább.

Hazaesünk, vacsora, házimunka, és utána ha szerencsénk van, tudunk kicsit beszélgetni, szeretkezni mielőtt elájulok, de nem mindig.

Ő szombaton is dolgozik.

Tehát van a szomvatunk, amikor este fent tudunk lenni sokáig, akkor szoktunk beszélgetni, "bulizni", illetve a vasárnapunk van egymásra.

Ezt nagyon kevésnek érzem :(

Viszont bárkinek panaszkodtam erről, mindenki hozzám vágta, hogy így néz ki egy kapcsolat felnőtt korban.

Igaz ez? Ez tényleg normális így? Másoknak is csak ennyi idejük van egymásra? Nem rossz érzés?

2017. nov. 30. 15:03
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:

Nem jönnek emberek, mert egész egyszerűen nincs a környéken ilyen végzettségű ember, amilyen kéne.

A párom ott született, nem költözött oda, én pedig még gyatrább helyen laktam előtte.

Igen, 5-6 után lehet programot szervezni. Csak mi még haza se értünk addig, nem ettünk, a házimunka meg nem csinálja meg magát sajnos.

:(

2017. nov. 30. 16:13
 22/47 anonim ***** válasza:
48%
ez nem élet,és nem párkapcsolat.
2017. nov. 30. 16:22
 23/47 anonim ***** válasza:
Kevés, mint apácazárdában a fitymacsattogás.
2017. nov. 30. 16:25
 24/47 A kérdező kommentje:

De akkor mit tehetnénk?

Okép, pl beköltözhetnénk a nagyvárosba, ahol most dologozok. Ott fele ennyit érne a fizunk, kereshetnénk balami "mellékest" hogy megéljünk, és akkor ugyanitt lennénk.. :(

2017. nov. 30. 16:26
 25/47 anonim ***** válasza:
0%
Látom egyik megoldás sem tetszik. Akkor mit vársz? Kimész sógorokhoz és majd dolgozol két órát és kapsz 10* ennyit?
2017. nov. 30. 16:28
 26/47 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos sok esetben tényleg így néz ki.

Mi is együtt élünk a párommal. Én 7-re járok dolgozni, fél 4-kor végzek, este 10-kor le kell feküdnöm aludni, hogy viszonylag tűrhetően kipihentnek érezzem magam. Emellett havi 4-6 ügyeletem van, amiből ált. kettő hétvégi napra esik. Barátom kb. fél 10-re jár, 7 körül jön haza. Mellette levelezőn tanul, tehát pénteken reggeltől estig, szombaton kb. délután 3-ig suliban van. (Illetve most éppen vizsgaidőszak van, de így meg ugye tanulnia is kell valamikor).

Én hazafelé ált. bevásárolok, főzök, takarítgatok, hogy mire hazajön, legalább azt a maradék kevés időt ne ilyesmire csesszük el. Neki emellett fontos, hogy egyedül is töltsön időt, amikor magával foglalkozik. Szóval gyakorlatilag hétköznap csak pár óra marad egymásra. Hétvégén valamivel több, de néha haza is kell menni az ő, ill. az én szüleimhez is.

Szóval nehéz, igen:) És igen, nekem pl. rossz is.

2017. nov. 30. 16:30
 27/47 A kérdező kommentje:

Milyen megoldás? Amiben éhen halunk? Nem, az annyira nem tetszik.

Csak tényleg ez a két opció van?

2017. nov. 30. 16:37
 28/47 anonim ***** válasza:
49%

Költözés.

Párod a sarkára áll, és nem melózik 20 órát naponta.

Más meló.

Ezek a megoldások.

Nem kell a világvége faluban lakni, millió város van az országban.

2017. nov. 30. 16:38
 29/47 A kérdező kommentje:

Igen, ahol milliószor annyiba kerül minden.

2017. nov. 30. 16:56
 30/47 anonim ***** válasza:
Most akkor szerinted mit tudnánk még mondani, ha minden megoldásra azt mondod, hogy szar? Egy nap mindenkinek 24 órából áll, ebből 8 óra a munkaidő + az esetleges utazás meg túlóra. Azt mi sem tudjuk megmondani, hogy lehet a 24 órából dupla annyit csinálni.
2017. nov. 30. 17:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!