Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy felnőtt párkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy felnőtt párkapcsolat tényleg annyiból áll, hogy a szombat estét és a vasárnapot együtt töltjük?

Figyelt kérdés

Együtt élünk a párommal.

Hétköznap én 5-kor kelek, és indulok munkába, mikor ő kel (6 körül).

Mindketten délután 4-ig dolgozunk hivatalosan, de nekem 1-2 óra még hazaérni, ő pedig legalább annyit túlórázik, vagy tovább.

Hazaesünk, vacsora, házimunka, és utána ha szerencsénk van, tudunk kicsit beszélgetni, szeretkezni mielőtt elájulok, de nem mindig.

Ő szombaton is dolgozik.

Tehát van a szomvatunk, amikor este fent tudunk lenni sokáig, akkor szoktunk beszélgetni, "bulizni", illetve a vasárnapunk van egymásra.

Ezt nagyon kevésnek érzem :(

Viszont bárkinek panaszkodtam erről, mindenki hozzám vágta, hogy így néz ki egy kapcsolat felnőtt korban.

Igaz ez? Ez tényleg normális így? Másoknak is csak ennyi idejük van egymásra? Nem rossz érzés?

2017. nov. 30. 15:03
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
35%
Akkor ne rinyálj, ha változtatni egyikőtök se akar.
2017. nov. 30. 17:01
 32/47 anonim ***** válasza:
100%
Mi is hasonlóan élünk. Egy ideig azt hittem majd összeszedjük magunkat, de a ház, a kocsik, a gyerek nevelés felemészt mindent már évek óta és ha lenne is pénzünk nincs aki megcsinálja a szakipari dolgokat, azt is nekem kell, vagy úgy marad. Sajnos kezdek egy középkorú trottyá válni mint mindenki más.
2017. nov. 30. 17:27
 33/47 A kérdező kommentje:

Ha akarjuk, akkor hirtelen lesz egy csomó végzett ember a párom szakmájában?

Ha akarjuk, akkor olcsóbb lesz nagyvárosban lakni?

Vagy mi?

Laktam pesten, fél óra volt a munkahelyemig, tuti volt, időm mint a tenger. Emellett a fizum fele elment egy fél szobára, ahol volt egy idióta lakótársam, öten voltunk egy fürdőszobára, és elég lepukkant hely volt.

A párom meg dolgozott már máshol, ott is pontosan ugyanilyen munkaerőhiány volt, akkoriban néha este 10-11 körül ért haza.

2017. nov. 30. 17:30
 34/47 anonim ***** válasza:
48%
És akkor mi a terv? Párod melózik éjszakáig, mert jaj a család?! Gyereket remélem nem akartok, mert ott csak rinya lenne, megoldás helyett.
2017. nov. 30. 17:32
 35/47 anonim ***** válasza:
100%

Mit is mondhatnék...távkapcsolatban élünk, csak a szombat estéket és a vadárnapokat töltjük együtt, de azt imádjuk. Bárcsak minden nap együtt tudnánk aludni!

Én irigylem, hogy ennyi időt együtt tudtok tölteni!

36/N

2017. nov. 30. 17:49
 36/47 A kérdező kommentje:

Nem azért melózik, hanem hogy kapjon fizetést, hogy tudjuk fizetni a számlákat, bevásárlást, stb.

2017. nov. 30. 17:52
 37/47 anonim ***** válasza:

Miért nem végeztek olyan munkát, ahol több időtök marad egymásra?

31/f

2017. nov. 30. 17:53
 38/47 anonim ***** válasza:

De MIT vársz?

Költözni nem akartok

Más melót nem akartok

Akkor? Adjunk pár millát? Vagy mit akarsz?

Más is keres más melót, elköltözik és kész. Ez az élet.

2017. nov. 30. 17:54
 39/47 anonim ***** válasza:
48%
Van, amikor áldozatot kell hozni. Nálatok ez vagy az alacsonyabb életszínvonal lesz, vagy a kevesebb együtt töltött idő. Vagy Pesten okosabban nézni albérletet, szobát.
2017. nov. 30. 17:56
 40/47 A kérdező kommentje:

Mit ajánlanál?

2017. nov. 30. 18:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!