Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az oka annak, hogy előítéle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak, hogy előítéletesek olyan emberekkel szemben, akinek nem volt szerencséje párkapcsolatot találni?

Figyelt kérdés

Én, ha találnék egy olyan lányt aki szűz kb. 23 évesen, tökre nem foglalkoznék a múltjával, mert ha vonzónak tartom és jól elvagyunk akkor nem halál mindegy, hogy hánnyal feküdt le előttem? Amikor valaki azt mondja, hogy nem kezdene szűz csajjal/pasival én mindig nagyot nézek és hülyének nézem azokat, mert nem látom a problémát.

Olyanok osszák az észt akik nagyra verik a mellüket, azért, mert elfogyasztottak egy pár pasit vagy csajt és azt hiszik, hogy mindent tudnak, pedig az ilyenek inkább intelligencia, emberségesség és empátia hiányban szenvednek. Nem is beszélve arról, hogy minden ember más, nincs mindig ugyanaz a recept és ha nem emberektől elzárt helyen, szülők nélkül nől fel, akkor tisztába van olyan dolgokkal, hogy hogyan működik egy párkapcsolat.

Nem értem mire fel vannak ezek az ítélkezések.

2017. okt. 5. 13:43
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
90%

"Egyikőtök se hallott a szeretetről?"

Belőled is árad a szeretet, látszik :D

Másrészt, bármilyen hihetetlen, egy felnőtt párkapcsolathoz nem elég a szeretet. Kell, alapfeltétel, de nem elég. Persze, kamaszkorban még elég annyi egy kapcsolatnak, hogy pillangós gyomorral kézenfogva fagyiztok, de felnőttként azért más.

Volt már nem 1 kapcsolatom, ahol a szeretet megvolt, mégse működött a dolog, mert mindketten éretlenek voltunk, és nem tudtunk mit kezdeni a kapcsolattal. Magunkat se ismertük annyira, meg hát jó esetben a pároddal máshogy viselkedsz, mint a barátaiddal, családoddal, egy teljesen más jellegű viszony, nem tudod előre, hogy hogy működik, sok nézeteltérés lehet, sok dolgon elcsúszhat, tanulni kell..

Nyilván létezik olyan, hogy valaki az első szerelmével éli le az életét, én nem ítélem el, csak úgy gondolom, nagyobb eséllyel fog működni a dolog hosszú távon, ha az illetőnek van némi tapasztalata.

Én pl magamon is érzem, hogy ég és föld a viselkedésem az első kapcsolatomban, és a mostaniban... nagyon sokat tanultam, és most könnyen tudok kezelni olyan dolgokat, amik régen nem mentek - mert hiába voltak barátaim, volt családom, minden, de ebből NEM tudtam meg, hogy hogyan működik egy párkpcsolat. Honnan is tudnám? Nem álltam ott senki ágya fölött, mikor kettesben maradtak :D Nyilván azt tudtam, hogy a párok megfogják egymás kezét, meg puszit adnak egymásnak, meg csinálnak közös programokat, de ez nem kapcsolat még :D

2017. okt. 6. 11:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!