Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy előítéletesek olyan emberekkel szemben, akinek nem volt szerencséje párkapcsolatot találni?
Én, ha találnék egy olyan lányt aki szűz kb. 23 évesen, tökre nem foglalkoznék a múltjával, mert ha vonzónak tartom és jól elvagyunk akkor nem halál mindegy, hogy hánnyal feküdt le előttem? Amikor valaki azt mondja, hogy nem kezdene szűz csajjal/pasival én mindig nagyot nézek és hülyének nézem azokat, mert nem látom a problémát.
Olyanok osszák az észt akik nagyra verik a mellüket, azért, mert elfogyasztottak egy pár pasit vagy csajt és azt hiszik, hogy mindent tudnak, pedig az ilyenek inkább intelligencia, emberségesség és empátia hiányban szenvednek. Nem is beszélve arról, hogy minden ember más, nincs mindig ugyanaz a recept és ha nem emberektől elzárt helyen, szülők nélkül nől fel, akkor tisztába van olyan dolgokkal, hogy hogyan működik egy párkapcsolat.
Nem értem mire fel vannak ezek az ítélkezések.
Azért, mert ez sokszor nem "balszerencse" miatt alakult így, hanem egyéb defektus miatt.
Gondolj csak bele, ha valaki ronda, igénytelen, goromba és buta, az nem fogja azt mondani, hogy "ronda, igénytelen, goromba és buta vagyok, ezért nincs nőm/pasim", hanem a "balszerencséjére" hivatkozik, meg a gonosz társadalmat ekézi majd...
". Arról nem én tehetek, hogy nem találok olyan nőt aki igazán vonzana, pedig nem ülök a babérjaimon, de ezeket az előítéleteket amit itt nyomattak én sértőnek érzem."
A több millió magyar nő közül egyik sem vonz? Mert akkor van egy rossz hírem. Egyébként tipikus eset, amikor nem jön össze valami és elkezdünk történeteket kitalálni, hogy miért nem mi vagyunk a hibásak. Amikor ezt felismered, utána tovább tudsz lépni. A kommentjeid alapján pedig a legkevésbé sem vagy érett.
25/F
30
Tehát akkor tegyük fel, 25 éves főhősünk elmegy plasztikai sebészetre, konditerembe és pszichológushoz, de mit ér vele?
Most írtak itt az emberek, hogy a szüzesség kizarva.
Elve erre nem 25 évesen kellene először gondolni szerintem. Egyébként (szerintem) a szüzesség a legkisebb probléma. Simán vannak csajok, akiket nem zavar. Mindenképpen több értelme van fejleszteni magadat, mint beletörődni, mert "áhh szüzen úgy se kellek senkinek" és várni a csodára. Nem a szüzesség a probléma, az csak egy "tünete" a valódi problémának.
Főleg azért idegesít ez, mert én is sokáig küzdöttem önbizalomhiánnyal, én sem találtam a párom, nem kellettem senkinek. Aztán kicsit magamba néztem, elkezdtem magam kívül belül fejleszteni, és onnastól folyamatosan jöttek a sikerek. 18 éves koromra meg is találtam azt az embert, akivel le akarom élni az életem. Pedig nem indultam jobb helyzetből, mint bárki más. Annyi embert ismerek, akik beleuntak a sikertelenségbe, és hiszti helyett inkább elkezdtek dolgozni önmagukon, most meg baromi sikeres emberek akik után döglenek a pasik/nők. Annyi ember meg tudta ezt csinálni, akkor mások miért nem? Persze, mert lusták. Csak akkor mondjuk már ki kerek perec, ne pedig a társadalmat hibáztassuk meg a másik nemet.
"Egyikőtök se hallott a szeretetről? Mind idióta f...kalap egoista öntelt f...ok vagytok."
Belőled is árad a szeretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!