Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak komoly párkapcsolatot minimum hány éves kor felett tudtok elképzelni egy nővel?
Komoly párkapcsolatot hány éves kor felett tudtok elképzelni egy lánnyal/nővel?
Mert a szexet még megértem,hogy 15,16,17 éves szinte "gyerekkel" szexelne egy felnőtt férfi aki 25+ és 30+ bőven.
De kapcsolatba is lennétek velük? Pl egy 30 éves egy 16 évessel? :/
Én most vagyok 23N és velem nem àllnak szóba a 30-sok csak szexre mennek. De ne is én legyek most a téma ez csak egy zárójeles megjegyzés.
23/L
Volt "szerencsém" nagyobb kihagyás után a számomra releváns korosztályhoz, enyhén szólva nem voltam elragadtatva. 35 felett hadd ne kelljen ismerkednem, így maradnak a 20-25 éves lányok. Azt megjegyezném, hogy az első sorom a 17-21 évesekhez képest írtam. A fiatalok még sokkal normálisabbnak tűntek olyan szempontból, hogy nem volt bennük annyi csalódottság, bizalmatlanság, gátlás és rugalmatlanság, hogy már az ismerkedést magát lehetetlenítse el. Tehát a rövid válaszom, a jelenlegi állás szerint az, hogy nem egy kor felett, hanem alatta tudok csak bármi komolyat elképzelni egy nővel, ez pedig a 25. Meg lehet érte kövezni (vagy az arcomba ülni, lexarom).
31/f
Szerintem nincs korhoz kötve! Én akár egy korodbeli lánnyal is el tudnék képzelni komoly kapcsolatot, amennyiben egy hullámhosszon lennénk. Sajna én már bőven benne vagyok a korban, úgyhogy az én esetemben inkább az lenne a kérdés, hogy egy 45-ön túl lévő pasival el tudná-e képzelni az életet egy huszonéves lány?
Tehát kifejezetten egyén és nem korfüggő részemről a dolog. Megtalálhatom a társam egy 20 éves lányban is és egy 40 éves nőben is.
45+Ffi
általánosságban én is azt mondom hogy a férfi 25, a nő 22 felett.
de ez nagyon nem kor függő, inkább neveltetés, élettapasztalat.
neharagudj, de kíváncsi lennék, hogy a 30 asok miért csak szexre mennek nálad?
figyi én 26 vagyok, már most komoly kapcsolatot keresek (alakul is egy) bár volt szexkapcsolatom, de nem azért mert kimondottan erre hajtottam, hanem mert így alakult.
szóval nehetzen hiszem hogy egy 30 fölötti férfi nem akar megállapodni, csak kicsapongani.
annak 2 oka lehet:
1. fejben 17 éves, testileg hiába 30 vagy akár 40
2. volt komoly kapcsolata, csak megcsalták-átverték stb
nem tud-nem akar bízni
csak az iylenek elfelejtik hogy addig szexelgetnek, meg "nemkell senki tökjólvagyok egyedül" fogalmaznak, hogy majd 37 évesen állnak mint egy darab fsz, hogy nincs normális nő...
és iylenkor szokott lenni hogy összejönnek egy 20 évessel, ás jajj felcsinálják..kapuzárási pánik.
szegény 20 éves csaj meg elhisz mindent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!