Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak komoly párkapcsolatot minimum hány éves kor felett tudtok elképzelni egy nővel?
Komoly párkapcsolatot hány éves kor felett tudtok elképzelni egy lánnyal/nővel?
Mert a szexet még megértem,hogy 15,16,17 éves szinte "gyerekkel" szexelne egy felnőtt férfi aki 25+ és 30+ bőven.
De kapcsolatba is lennétek velük? Pl egy 30 éves egy 16 évessel? :/
Én most vagyok 23N és velem nem àllnak szóba a 30-sok csak szexre mennek. De ne is én legyek most a téma ez csak egy zárójeles megjegyzés.
23/L
Azt kell mondjam, hogy van abban igazság amit írsz. Kb 5 vagyunk nagyon jó barátok, egyikünk elvált, a többiek még nem voltak házasok. 38-40 év között vagyunk. Mindenkinek volt már sokkal fiatalabb (min 10év) párja, de nagyon ritkán voltak ezek hosszútávú kapcsolatok. Az elején a szex visz mindent, egy csinos popsi, egy szép dekoltázs minden férfit beindít, de nagyon ritka, hogy ehhez egy érett személyiség is társulna. Ami baráti körben szoktuk bulizni a fiatalabb lányok rettegtek attól, hogy a náluk 10-15 évvel idősebb nőkkel hogyan fognak kommunikálni, hogy egyenlő félnek tekintik-e őket. Nekem volt egy partnerem aki 13évvel fiatalabb volt nálam, és meglepően jól működött, 17 hónapot voltunk együtt. Ő szakított egy régi szerelme miatt, ki akarta próbálni magát, de nem tartott sokáig. Abban maradtunk, hogy tartjuk a kapcsolatot.
Ha mondjuk 28-30 évesen is vonzódik hozzám már el tudnám képzelni akár feleségemnek is, de 25 évesen ez valahogy nem működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!