Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen felszínes ez a mai világ? Kocka has meg modell csajok? Csak ők alkothatnak "tökéletes" párkapcsolatot? Sound-os élmény beszámoló.
Nemrég értem haza Zamárdiból, és hát teljesen ki vagyok akadva milyen sekélyes emberek vannak mostanában...a MusicFM standjánál is voltam, ott konkrétan csak a kigyúrt feszengő csávókat meg az agyon szolizott mikró bikinis 80IQ-kat engedték oda.
Aki kicsit is "átlagos" volt, az már ki is lett közösítve a lenéző pillantásokkal.
De máshol is ugyan ez ment, ezek a tipikus buta picsäk a BMW-s süldőkkel feszítve pózoltak, ők körbe lettek rajongva, a többiek meg kb le voltak szarva :D
Őszintén szólva hánynom kell a mai emberektől akik az ilyen fesztiválokon megjelennek.
És a legdurvább, hogy kb mindenhonnan azt sugallták, hogy ha nem vagy kigyúrva és nem vagy egy szolis cicamica, akkor ásd el magad, mert soha nem lesz senki aki foglalkozna veled.
Elmész egy szubkultúrába, nem tartozol oda, és csodálos, hogy kinéznek?
Igen a Sound 95%ban ezeknek az embereknek a villantós játszótere. Na és? Gondolod máshol nem ez megy?
Jártam olyan klubban ahol ha valaki nem elit egyetemről volt, és nem PhD-rá gyúrt, akkor senki volt a szemükben. Jártam olyan könyves eseményen ahol lenézték azt aki heti 2-3 konyvnél kevesebbet olvasott, olyan túrakörben, ahol aki 50km alatt ment azt sétával csufoltàk.
Hidd el, nem csak a BMWs izomagy, Szili cica néz ki, de a fent említett helyeken is kinéznek. (Persze szavak szintjén mindenki borzasztó befogadó, csak az a mocskos valóság)
Kitalálom.
Nem sportolsz nincs egzisztenciàd és kellene szép csaj de kikosarazott mert semmi extrakènt,nem tudsz olyat mutatni amiért kellenél nekik.
Igaz?
Sajnos Kérdező, ide fejlődött a mai mosléktársadalom és a világ. A korszellem és a média is ezt sulykolja: nézz ki így, nézz ki úgy, nehogy véletlen egyéniséged legyen, áh, legyél tucat kirakatember, kövesd a tömeget, és bégessél szépen birkamódra közben. A bugyuta tömegember robotzombi meg be is kajálja ezt a maszlagot, vakon követi a birkatöbbséget, aki meg esetleg egyéniség, kollektívan nekiállnak fröcskölődni és leugatni. Szánalomtenger.
Meeeee! Beeeee! Meeeee! Beeee! Meeeee!
#9 meg a kérdező: ti eddig a pincében éltették?
Nem a társadalom fejlődött ide, idióta sznobságok mindig voltak, legfeljebb 60 éve a tsz elnök apuka zsigulijának a kulcsát pörgette a nyugati farmeres csaj előtt.
Viszont mindenki tudja, hogy a Sound erről szól. Innentől 3 lehetőséged is van:
- nem mész oda. Én se megyek, nem kocsi kulcsra nedvesedő csajokra vágyom.
- beszállsz a buliba, gyúrsz egész télen, spórolsz, és 1 hétig megpróbálsz úgy tenni, mintha te is kő gazdag lennèl. Sok ilyet ismerek.
- elmész a zenék miatt, de magasról teszel a helyi pumpedgabokra és csajaikra, szórakozol egy jót, és elfogadod, hogy te nem vagy a felszteroidozott, barnitókrémes, életcsászárai közül való.
Ti viszont minden fröcsögésetek ellenére borzasztó irigyek vagytok. Ti szeretnétek a helyi gizdák közé tartozni, és felcsípni a fitnesz-szilikon szakos csajokat, de tenni nem tesztek érte, se gyúrás, se pénzszerzés, se 15 éves romokból feltámasztott BMW, csak a vágy, és az irigység.
Na IDE jutott a társadalom. Ahelyett, hogy a kis helyes szomszéd lány titkárnőre hajtanátok, ti egyszerűen irigykedtek, mert valójában nem lenézitekőket, hanem közéjük vágytok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!