Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen felszínes ez a mai világ? Kocka has meg modell csajok? Csak ők alkothatnak "tökéletes" párkapcsolatot? Sound-os élmény beszámoló.
Nemrég értem haza Zamárdiból, és hát teljesen ki vagyok akadva milyen sekélyes emberek vannak mostanában...a MusicFM standjánál is voltam, ott konkrétan csak a kigyúrt feszengő csávókat meg az agyon szolizott mikró bikinis 80IQ-kat engedték oda.
Aki kicsit is "átlagos" volt, az már ki is lett közösítve a lenéző pillantásokkal.
De máshol is ugyan ez ment, ezek a tipikus buta picsäk a BMW-s süldőkkel feszítve pózoltak, ők körbe lettek rajongva, a többiek meg kb le voltak szarva :D
Őszintén szólva hánynom kell a mai emberektől akik az ilyen fesztiválokon megjelennek.
És a legdurvább, hogy kb mindenhonnan azt sugallták, hogy ha nem vagy kigyúrva és nem vagy egy szolis cicamica, akkor ásd el magad, mert soha nem lesz senki aki foglalkozna veled.
"Aki kicsit is »átlagos« volt, az már ki is lett közösítve a lenéző pillantásokkal."
Hagyjuk már. Ha megnézed a party fotókat, rengeteg "átlagos" ember van ott. Senki nem néz le a pillantásával senkit. Ez a te egyéni kisebbrendűségi komplexusod egyik tünete, ennyi.
Eléggé kamu gyanús a mentegetőzésed, ha nem az akkor pedig logikátlan.
Évekkel ezelőtt barátokkal mentél, fiatalon a fiatalok között, a haverjaid társaságában jól érezted magad
VS...
haverok nélkül 30-asként, nem sikerült a tini társaságok középpontja lenned, pedig neked még nyaralód is van a Balcsin, brühühű!
Mostani Sound sem lógott ki a sorból. Óriási tömött sorokban a sok buliőrült, merevrészegen ordítozás, köpködés, össze-vissza rókázás, verekedés...és persze dugás dugás hátán.
A partra lemenni nagy kihívás volt, mert a füvön kb. mindenhol dugtak. Leülni se lehetett a vízparti párkányra, mert ott is dugtak. A mólókra se lehetett kimenni, mert ott is dugtak. Hányinger.
Sebaj! Az abortuszklinikák legalább jól megszedik magukat.
A mai világ ennyire szét van rohadva belülről, Kérdező. Ha megnézed, a kinézet, külcsín, és a pénz lettek a társadalmi értékek. Tombol vidáman a nagy vadkapitalizmus meg a fogyasztói társadalom, ami nem szép és nem pénzből van, az érdektelen, értéktelen, sőt, egyenesen üldözendő dolog lett. Nézd meg, kik állnak a társadalmi piramis legtetején manapság - a legnagyobb tolvajok, hazudozók, csalók. A tömérdek agyamosott idióta hülye birkaember meg őket élteti bégetve a televízióval kórusban, mert olyan szinten gyagyásak, hogy már saját értékrendjük sincs. Gondolkodni? Azt minek? Megteszi más helyettük!
Ugyanezek az emberek képzelik, hogy a kikapcsolódás, szabadidőtöltés legtökéletesebb formája a fesztiválon hullarészegen ordítozás, kötekedés, verekedés, össze-vissza okádás, rókázás, aztán abban hentergés, erőszakos kéregetés, köztéri szarás-hugyozás-dugás, szemét széthajigálása, üres palackok összetörése az aszfalton poénból, hadd röhögjenek a haverok...siralmas. Az ilyen szubhumán selejteket vissza kéne paterolni az ókorba, ott volt utoljára szokás az ilyesmi Néró meg Commódus idejében, nem egy XXI. századi civilizált világban.
"Elmész egy szubkultúrába, nem tartozol oda, és csodálos, hogy kinéznek?"
Ez nem szubkultúra, köze nincs hozzá. Ez kérlek szépen, állati legalja szintre süllyedt kisemberek önfeledt tapicskolása a saját meg egymás mocskában. Ha szerinted ez "kultúra", van egy igen rossz hírem, nem a Kérdező a hülye...
"Nem sportolsz nincs egzisztenciad és kellene szép csaj de kikosarazott mert semmi extrakent,nem tudsz olyat mutatni amiért kellenél nekik."
Ezt honnét vetted, hogy a Kérdezőnek IQ-nuku szolis cicamica kéne? Aranyapám, nálad komoly szövegértelmezési gondok vannak (vagy csak simán hülye vagy és trollkodtál egy jóízűt).
"Ti viszont minden fröcsögésetek ellenére borzasztó irigyek vagytok. Ti szeretnétek a helyi gizdák közé tartozni, és felcsípni a fitnesz-szilikon szakos csajokat, de tenni nem tesztek érte, se gyúrás, se pénzszerzés, se 15 éves romokból feltámasztott BMW, csak a vágy, és az irigység."
Ja, baromira iLígy vagyok ám az izomagyú, semmihez se értő, apuka pénzével feltűnősködő white trash hulladékokra :D Bárcsak én is egy kőalkoholista narkós partyarc lehetnék! Upsz, már lecsúsztam róla, kijáratam a 8 általánost, és van saját egzisztenciám is :'( afene, most mi lesz velem...
Gyúrás: beszed fél hajórakomány Napót meg Stanát, mer' az edzés ugye büdös, villog a felfújt izmaival, oszt az első kisebbségi agyonszúrja a bökőjével :D ennyit ér a gyúrás bmag.
Pénzszerzés: Kérlek mondd az álommelót, ahol havi 400 ezer nettó összejön diploma nélkül, és nincs másfél százezer jelentkező se. Kíváncsian várom.
BMW: Utálok vezetni, mindig is utáltam vezetni, és Ferrári se kéne, nemhogy BMW.
Szóval ennyit az "irigykedés" lózongudról, első betűtől az utolsóig egy merő ostobaság. A mínuszt pedig kaptad is, barátocskám.
" Aki az hiszi, hogy régen >bármi< jobb volt, az hülye. Egyszerűbb volt az igaz, de semmiképp sem jobb. "
El vagy tájolódva, aranyapám. Régebben sokkal kevesebb volt a kultúrálatlan, vadállati szinten vegetáló hülye, ma pedig már konkrétan ők vannak döntési pozícióban szinte mindenhol. SZVSZ te a nyolcvanas években még egy pajzán gondolat se voltál, de nagyon nagy garral magyarázod,akkor milyen volt a társadalom...
"és nem veszik észre, hogy mennyire jó és védett világban élnek."
A 4 millió koldus országa lettünk, 2 millió értékteremtő tart el 8 millió semmirevaló parazita élősködőt, a kormányunk egy hordó fos, az EU legszegényebb állama vagyunk, az infláció és a munkanélküliség az egekben, és 2020 után, mikor az EU elzárja a pénzcsapot, kvázi államcsőd lesz. De tényleg milyen jó és védett a világunk :DDD
Összefüggéstlen marhaságokat írsz. A mínuszt kaptad te is,aranyapám.
"Nem tudom mit hittél,hogy majd körül ugrál a Sound népe mert te is eljöttél?Senkivel nem foglalkoznak,csak a saját társaságukkal."
A felfogásod prímán illik a mai hülyére médiázott agyú nyárspolgárokéhoz. Nagyszerű. Legalább nem lógsz ki a sorból.
"Ha viszont te is közéjük szerettél volna tartozni,akkor nem értem miért nem tettél érte."
Minden ember rendőrnek születik, csak van, aki továbbtanul...
'Nuff said.
"Érdekes, manapság nagyon trendi fikázni a soundot, meg az ott megjelenőket."
"Le merném fogadni, hogy a 90 százalék normális ember, normális igényekkel."
Pillanatok alatt elveszítenéd a fogadást.
"Hagyjuk már. Ha megnézed a party fotókat, rengeteg "átlagos" ember van ott. Senki nem néz le a pillantásával senkit. Ez a te egyéni kisebbrendűségi komplexusod egyik tünete, ennyi."
...
Ja, hogy számodra már ez az "átlagos"!
Aki nem extrovertált partyarc szeszkazán, az kisebbrendűségi komplexusos.
Magyarország, én így szeretlek!
"haverok nélkül 30-asként, nem sikerült a tini társaságok középpontja lenned, pedig neked még nyaralód is van a Balcsin, brühühű!"
Hol írta a Kérdező akár egy szóval is, hogy a tinitársaságok középpontja akar lenni? Írni már megtanultál, látom, olvasni is meg kéne tanulnod. Ment a mínusz neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!