Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyamatos költözéssel és távkapcsolattal fenn lehet tartani egy normális párkapcsolatot?
A páromnak felajánlották,hogy egy másik városban,de ugyanannál a cégnél valamennyivel több fizetésért dolgozhatna. A két város között elég nagy a távolság,így nem lehetne megoldani,hogy naponta hazajárjon.
Igazából mi már éltünk távkapcsolatban,de akkor nem csak városok,hanem kontinensek választottak el egymástól,három havonta kb 2 hetet volt itthon. Nyilván nem lehet az idők végezetéig csinálni,és a végén nem csak én,hanem már ő sem bírta ezt a fajta életet.
Itt országon belül is költöztünk már munka miatt,de eddig csak én mondtam fel a munkahelyemen,hogy együtt lehessünk. Most van egy stabil,viszonylag jól fizető állásom,amit nem szeretnék itthagyni egy darabig,valamint beiratkoztam egy oktatásra,amit szeptemberben kezdek majd el,és a jelenlegi munkahelyemmel nem ütközik...
Miután hazajött külföldről nagyon nehéz volt megfelelően fizető állást keresni neki,de sikerült,és nagyon örültünk ,annak is,hogy végre együtt lehetünk.
Most megint felvetődött a távkapcsolat,de nagyon nem szeretném,ha külön lennénk,lassan szeretnék családot alapítani,most újra bizonytalanságban érzem magam.
Nyilván örülök neki,hogy elismerik a munkáját,és hogy jobban is keresne,de nem minden áron.
Nem akarom hogy azt érezze,hogy korlátozom,csak egy kicsit kiszámíthatóbb,nyugodtabb életre vágyom.
Szerintetek ez működhet így?
Támogatnom kellene?
Szerintem, még jobb is, mint a natúr kapcsolat.
Figyi az előnyeit:
Ritkán találkoztok, nem mentek egymás agyára
Írásban beszélgettek, ahol van mód a szép fogalmazásra, témakifejtésre.
Minden találkozás ünnep, öröm, izgatott várakozással megelőzve!
Minden szex remek, mivel kiéheztek rá, könnyebben mész el, ő pedig több menetet fog bírni, akkor is, ha elsőre gyorsan elmegy.
Romantikus hangulat ölel körbe titeket, minden alkalommal, és mentesültök a "pokolian szürke hétköznapok" kapcsolatromboló hatása alól!
Privát szféra megmaradása
Nincs gond, ha szakítotok is, nem kell utána még egymást kerülgetni.
Ez a jövő hangja, ez a jövő útja!
Első válaszoló: Igen,ez mind szép és jó,csak nem erre vágyom,hanem társra van szükségem,akihez este jó hozzábújni.
Amikor hazajött végleg egy másik országból,hamarabb érkezett,és meglepett vele,azt az érzést nem lehet leírni,nagyon sírtam.
Második válaszoló: Igen,ez így van. Jelenleg nála nem aktuális még a gyerek.... azt mondta,hogy ameddig nincs meg az a havi bevételünk,amit elterveztünk,addig nem szeretne gyereket. Most sem élünk rosszul,igaz nagyon keményen meg is dolgozunk érte,hétköznapokon szinte csak este találkozunk,de egy kicsit olyan érzésem van,hogy így telnek a hónapok-évek,dologzunk-dolgozunk,egymásra nincs annyi idő amennyi kellene,igaz a hétvégék általában közös programmal telnek. Nagyon ritka,hogy nem.
30 éves korom előtt mindenképpen szeretnék babázni,kicsit olyan mintha most jött volna elő az a bizonyos "anyai ösztön".
Most csak azét kell, hogy "éjjel legyen kihez...?" Ilyen erővel egy melegítető bábut is vehetsz...
Nyilván nem "azért kell"...
Személyesen mindent jobb,mint telefonon beszélgetni,vagy írogatni. Akár öröm van,akár bánat...
Látni mosolyogni,megölelni...
És sokkal hamarabb véget ér a varázs, mikor a szürke hétköznapokban kellene boldognak lennetek... (Ami nem fog mindig menni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!