Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek ezekről a "normális" kapcsolatokról?
Sok féle kapcsolat van körülöttem, ami nekem fura, de nem ítélkezésből írom ki ezt a kérdést.
Beszégettem egy barátnőmmel, aki szerint nincs olyan, hogy "normális párkapcsolat", mert hiába vannak beteges dolgai két embernek, ha nekik azok a fura dolgok normálisak, akkor az ugyanolyan kapcsolat, mint a többi.Gondolok itt olyan dolgokra, hogy temetőben szexelnek, verik egymást, alkoholisták fiatalon, stb.
Szóval a kérdésem valójában az lenne, hogy szerintetek is normálisnak mondható addig egy kapcsolat, amíg mindkét érintett boldog és normálisnak tartja azt? (Fontos szempont, hogy egyik fél sem szenved, szerelmesek és tényleg boldogok.)
Nem szoktam azon gondolkozni, hogy normális-e vagy sem. Az számít, hogy mindketten boldogok legyetek.
21/L
A "normális" nem feltétlen a legjobb kifejezés, az "elfogadható" jobb.
Ha mindkét félnek megfelel, akkor magánügyük, attól kezdve, hogy gyereket vállalnak, vannak dolgok, amik nem elfogadhatóak - pl. alkoholizmus, verés, stb. de csak a gyerek testi és lelki egészsége miatt
Az alkoholizmust és a verést semmiképp nem tartom normálisnak, ugyanis még ha mindkét fél élvezi is, nem igazi boldogságról van szó, inkább menekülés, beletörődés, stb.
Az ilyen fura dolgok, hogy temetőben szex, stb, az más dolgok, az ilyesmik beleférnek a normálisba szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!