Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak és nők őszintén áruljátok el, mit jelent nálatok a "normális" barátnőt/barát akartok?
Mi ez a duma manapság hol vannak normális nők meg férfiak. Nők állandóan panaszkodnak nincsen normális férfi. Csakis normális kedves, rendes, férfival akarnak össze jönni.
De ők olyan "normális" férfit akarnak aki: gazdag, népszerű, rosszfiú, bunkó, 10/10 külsejű izmos férfi.
Férfiak állandóan panaszkodnak nincsen normális nő. Csakis normális természetes nővel akarnak össze jönni. De ők olyan "normális" nőt akarnak aki: 10/10 külsejű, buta, agyon sminkelt, szolis bőr ,festett szőke haj , műköröm, szilikon mell, kacsa száj, ribizli öltözék. Nálatok mit jelent normális barát/barátnőt akartok?
nekem a nagyon kedves odaadó szolid típus jön be
tudod a filmekben az a "jó kislány" típus
de sokak szerint én szolgát akarok, nem barátnőt, mert nagyon kedves lányt kerestem :)
24F
Nekem a "normális" az pont az hogy ne legyen normális. Tetszik ha valaki kissé bolond (na nem orvosi értelemben), vagyis vállalja fel magát, legyen nyitott, őszinte, ne játsza meg magát se én előttem, de mások előtt se (legfeljebb munkához ha nagyon kell).
Ne legyen azért tyúkeszű, tudjon szeretni és tisztelni, mutassa ki az érzéseit, de azért ne legyen csöpögős nyálas, tudjon kemény férfi lenni- itt igazából nem is baj ha kifelé csak a keménységet mutatja, de én láthassam a másik arcát is. Külsőre nekem a kigyúrtak és a kopaszok nem jönnek be, kifejezetten taszítanak.
A pénz nem számít, lényeg hogy legyen valami munkája- vagy ha pont nincs akkor lássam hogy keres, vagyis hogy ez neki sem jó. A rosszfiú az igazából nem baj- mint fentebb is utaltam rá, nem baj ha kívülről ez jön le, ha valójában jó szíve van.
És nem kell hogy 10/10 legyen, legyen ápolt az sokkal fontosabb.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!