Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy előítéletesek olyan emberekkel szemben, akinek nem volt szerencséje párkapcsolatot találni?
Én, ha találnék egy olyan lányt aki szűz kb. 23 évesen, tökre nem foglalkoznék a múltjával, mert ha vonzónak tartom és jól elvagyunk akkor nem halál mindegy, hogy hánnyal feküdt le előttem? Amikor valaki azt mondja, hogy nem kezdene szűz csajjal/pasival én mindig nagyot nézek és hülyének nézem azokat, mert nem látom a problémát.
Olyanok osszák az észt akik nagyra verik a mellüket, azért, mert elfogyasztottak egy pár pasit vagy csajt és azt hiszik, hogy mindent tudnak, pedig az ilyenek inkább intelligencia, emberségesség és empátia hiányban szenvednek. Nem is beszélve arról, hogy minden ember más, nincs mindig ugyanaz a recept és ha nem emberektől elzárt helyen, szülők nélkül nől fel, akkor tisztába van olyan dolgokkal, hogy hogyan működik egy párkapcsolat.
Nem értem mire fel vannak ezek az ítélkezések.
#18 Én nem vagyok karrierista típus, de egyetértek az állításoddal. Sajnos akinek másképp alakul az élete, mint ahogy a társadalmi minták mutatják azt sokszor kiközösítik. A válaszokban is ezt látom, hiába próbálok írni arról, hogy valójában nem az számít, hogy mennyi párkapcsolata volt az illetőnek hanem azt, hogy élje úgy az életét, ahogy neki tetszik. Ha meg nem követi azokat az előírt mintákat akkor defektes lesz.
Ilyen a média szerepe is ráerőltetik az emberekre azt, hogy ezt a divatot kell követned, ezt a terméket vásárold meg, legyen x vagy y éves korodban autód, lakásod, mert ketyeg az óra. Nem látnak át ezeken a manipulációkon.
Te nem erett vagy hanem luzer.. akarhogy probalod magyarazni a bizonyitvanyodat. S mar meg is fejtettuk, miert vagy szuz. ;)
Mar csak azon a lepcson kell tuljutnod, hogy kerdeseket irnal ki, s filizofalnal, ahelyett, hogy mar evekkel ezelott elkezdtel volna, beszelgetni az ellenkezo nemmel.
Amugy a tested nagybol tesz arra, hogy te civilizalt ember vagy, o a sajat szuksegleteit elegiti ki, s a tudatalattinak semmi koze nincs ahhoz, hogy te milyen tarsadalomban elsz. Pl mivel magyarazod azt hogy szereted a formas, melleket/ feneket. Ez evolucio. Nem tudod kizarni. A no is jobban vonzodnak, az idosebb es magasabb sracokhoz. Nem mindenki de ez az atlag.
Persze akik nem szerencsetlen gatlasos nebancsvirag luzerek azok szenvednek intelligencia, embersegesseg es empatia hianyban aha. Egy normalis ember (nem te) nem veri a mellett arra, hogy voltak mar kapcsolatai akar ilyen akar olyan. Es mar bocs de en ha meghallom, hogy xy 24-25 eves szuz ferfi akkor bocs de automatikusan kiveszem a ferfi kategoriabol es atrakom a fiuba megha idosebb is nalam. Mert akkor valami biztosan nem stimmel. Mi az, hogy egy jocskan felnott ferfi nem kepes osszehozni egy not? Vagy ami rosszabb egyesek megtanultak elnyomni a nemi vagyaikat es emiatt full beteg emberek lettek, ismerek ilyet. Eleg onbizalomhianyos,megkeseredett,frusztralt ember van mar a vilagban igyis.
Mindezt nagyon befelefordulo gatlasos fiatalkent irom, illetve regen ilyen voltam de tudtam valtoztatni magamon mert igen ez valamilyen szinten luzerseg. Raadasul te is csak a bicskat nyitogatod a zsebekben, hogy leszolod a nem szuzeket, meg jaj mi ez az eloiteletesseg?
Csak annyi, hogy eljutottam mar arra a TAPASZTALATI szintre aminek te a kozeleben sem vagy, hogy sose kezdenek mar szuz csajjal mivel nem elsos gimnazista vagyok mar, es tudom mi lenne 5-10-15 ev mulva eletem szuz szerelmevel. Szoval nem lehet veluk ennyire elore tervezni mert szinte biztos, hogy nem azzal eled le az eleted akivel elvesztetted. Senkit nem ismerek szerintem akire ez igaz lenne. A korombeliekre meg foleg. Ennyi.
#21 Nézd, lehet te pont kivétel leszel és már az első kapcsolatodban olyan érett leszel mint egy buddhista bölcs öreg, de az átlag egyáltalán nem ez! Az átlag az, hogy hiába érett valaki más területeken, a kapcsolatban felmerülő problémák előtt teljesen értetlenül áll majd és hibázik az elején sokat. Ezt nem tudod megjósolni.
A médiás dolgokra meg annyit, hogy a különélés iránti vágyat nem a média okozza, az emberben benne van a fészekelhagyás vágya, legalábbis a többségben, a saját lakás meg olcsóbb mint az albérlet, vagy rosszabb esetben is ugyanannyi a hitel törlesztője mint az albérlet ára, viszont a saját lakásoddal legalább azt csinálsz amit akarsz. Tehát logikus, ha külön akarsz élni akkor sokkal jobban megéri a saját tulajdon. Ha anyáddal akarsz élni, akkor tök jó neked, de fogadd el, hogy egy lány nem akar majd odaköltözni anyádhoz akkor sem, ha kétemeletes családi házban laktok, kivéve ha hiperszuper jófejek a szüleid és eszük ágában sincsen titeket irányítgatni meg beleszólni semmibe, akkor esetleg. (Nem írtál semmit arról, hol laksz, úgyhogy ne vedd magadra, ha nem otthon, ez csak egy példa.)
Az autó meg szintén egy olyan dolog, hogy vidéken szükségesebb, de városban is nagyon sokszor hasznos, legkésőbb a gyerekvállalásnál, én elmetrózom dolgozni meg randira meg haza, de pl nyaralni már kényelmesebb autóval menni, gyereket meg egyáltalán nem vállalnék autó nélkül, mert a gyereket viszont már nem cipelem tömegközlekedéssel.
Tény, hogy a média túltol dolgokat, én mondjuk nem nézek TV-t egyáltalán (nem, Mezzo-t és Discovery-t sem :DD), ettől függetlenül fel tudom mérni a saját igényeimet.
A Kérdező: "En csak az emberseges humanus nezeteimet akarom megosztani nem erted??? Nem erted b*meg nem erted? Ne fussa!!! Gyere ide (pffff, bummmm,csattt) kva anyad te eroszakos kirekeszto te, kersz meg???(pffff bummmm) latod mennyire kiegyensulyozott felnott erett es nyugodt egy 25 eves szuz? Kellett ez neked mi? Pffsssss (a kerdezo lekopte a foldon fekvo aldozatat)"
Kabe ilyen vagy te kis ideggorcs :D erolkodj csak, sajat magad alatt vagod a fat ez a legjobban ideillo mondas. Pont ugy viselkedsz kisfiam mint egy tini :) azok mondogatjak mindig hogy "en mar mennyi mindent atelltem" ok tudnak mindig mindent a legjobban es jonnek ezzel a "a vilag a rossz es mindenki tucat csak en vagyok egyedi ti robotok vagytok" f**zsaggal.
23 te vagy itt a kislányocska/fiúcska.
Lassan ott tartunk, hogy aki szűz 12 évesen az selejt.
Jééézusom...
Nem jönnék össze olyannal, akinek nem volt még kapcsolata. Mert halvány lila gőze nincsen arról, hogy mi a francot kell egy párkapcsolatban csinálni. Nekem nem kell a tini szerelem meg a folyamatos mérgelődés, meg hogy tanítgatni kelljen. Nekem érett kapcsolat kell, amivel nem kell kínlódni és mindkét fél tudja, hogy mi kell egy jó kapcsolathoz. Az élettapasztalat nem ér semmit párkapcsolati téren. Vannak bizonyos helyzetek, problémák stb, amiknek a megoldása baromi nagy gondot okoz egy párkapcsolatok terén tapasztalatlan embernek. Itt nem az empátia hiányáról van szó, de hagy döntse már el mindenki, hogy milyen társra vágyik... Nem vagyok szeretetszolgálat, nem fogok azért összejönni valakivel, mert jajj szegényke sose szexelt még, segítek már neki.
Amúgy a válaszaid alapján nem is csodálkozom, hogy nem állt még le veled senki... Ez se mellékes szempont amúgy, aki ennyire szerencsétlen a párkeresésben, hogy 25-30 évesen is szűz, azzal valami komoly gond van az esetek 90%-ában.
De ha senki nem jönne össze vele, akkor hogyan legyen kapcsolata?
Ezen gondolkozzunk el egyébként.
Az emberek nagy részének nincs kapcsolata 18 éves koráig,nekem sem volt. Ilyenkor automatikusan selejt?
"De ha senki nem jönne össze vele"
Önfejlesztésről hallottál már? Ha senkinek nem kellek, akkor el kell kezdeni kicsit magamba nézni, majd fejleszteni a hiányosságokat. Hála az istennek az ember nem úgy működik, hogy megszületik valahogy és élete végéig olyannak kell maradnia. Lehet változni, nagyon sok embernek sikerül is. Ha nem érzi jl magát a bőrében, igénytelen, nem ad magára, elhízott stb, akkor változtasson ezeket, mert ezt a legkönnyebb orvosolni. A belső tulajdonságokat már kevésbé, de lehet könyveket olvasni, lehet pszichológushoz járni, lehet gyakorolni az önismeretet, magabiztosságot stb stb. Nem értem azokat az embereket, akik csak várják a sült galambot, ahelyett, hogy észrevennék, hogy mi az amiért nem jön nekik össze az ismerkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!