Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az oka annak, hogy előítéle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka annak, hogy előítéletesek olyan emberekkel szemben, akinek nem volt szerencséje párkapcsolatot találni?

Figyelt kérdés

Én, ha találnék egy olyan lányt aki szűz kb. 23 évesen, tökre nem foglalkoznék a múltjával, mert ha vonzónak tartom és jól elvagyunk akkor nem halál mindegy, hogy hánnyal feküdt le előttem? Amikor valaki azt mondja, hogy nem kezdene szűz csajjal/pasival én mindig nagyot nézek és hülyének nézem azokat, mert nem látom a problémát.

Olyanok osszák az észt akik nagyra verik a mellüket, azért, mert elfogyasztottak egy pár pasit vagy csajt és azt hiszik, hogy mindent tudnak, pedig az ilyenek inkább intelligencia, emberségesség és empátia hiányban szenvednek. Nem is beszélve arról, hogy minden ember más, nincs mindig ugyanaz a recept és ha nem emberektől elzárt helyen, szülők nélkül nől fel, akkor tisztába van olyan dolgokkal, hogy hogyan működik egy párkapcsolat.

Nem értem mire fel vannak ezek az ítélkezések.

2017. okt. 5. 13:43
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
81%
10# Tudod nekem pont egy ugyanilyen gondolatokat vallo tapasztalatlan huszoneves (nem tini!) sraccal volt kapcsolatom egyszer. Mondanom se kell, de, pont ugy viselkedett, mint egy tapasztalatlan tini, pedig aztan olvasott eleget meg gondolkodott mindenrol. Fogadd el, hogy nem ertesz a temahoz, ne okoskodj bele. Majd ha lesz kapcsolatod, meglatod, hogy nem fog minden tokeletesen menni.
2017. okt. 5. 14:36
 12/41 anonim ***** válasza:
72%

Én át tudom érezni a dolgot, régen nekem is nagy volt a szám, hogy baromság, nem kell ezeket tapasztalni.

Aztán most pár évvel később, pár kapcsolattal a hátam mögött belátom, hogy tényleg kell tapasztalni.

Úgyse fogod elhinni :) Majd pár év múlva te is belátod :)

2017. okt. 5. 14:37
 13/41 anonim ***** válasza:
74%
(szóismétlésért bocsi :D )
2017. okt. 5. 14:37
 14/41 anonim ***** válasza:
71%
Engem minden ember semmibe vesz és lenéz az előítéletek miatt - egyedül azt nem értem, hogy honnan tudják, hogy engem el kell ítélniük? Nem is beszéltünk addig...
2017. okt. 5. 14:39
 15/41 A kérdező kommentje:
Borzasztóan szűk gondolkozásotok van. Nem tudjátok elképzelni, hogy nem mindenki robotikusan éli meg az életét, mint pl. hogy 15 éves első párkapcsolat, 18 évesen érettségi, azután fősuli, utána munka. Borzalmasan át van mosva az agyatok, hogy nem tudjátok kibővíteni a nézeteteket helyette csak sablonokban gondolkoztok amihez egy jó nagy adag előítélet társul, hogyha nem úgy éli meg az életet, ahogy a legtöbben az már defektes. Ez egy rohadt nagy kirekesztő magatartás amit itt nyomattok.
2017. okt. 5. 14:42
 16/41 anonim ***** válasza:
79%
En aztan nem gondolkodom sablonokban, kepzeld, nekem is a huszas eveim elejen volt eloszor kapcsolatom ;) Tehat tapasztalatbol beszelek, mint hozzad hasonlo es mint hozzad hasonloval kapcsolatban levo ember is. Neked meg az egvilagon semmi tapasztalatod nincs semmibol, csak hisztizel a levegobe, mert nem tetszik, hogy masok nem ugy gondolkodnak, mint te. Megjegyzem, ez szinten ot evesek dedos magatartasa.
2017. okt. 5. 14:46
 17/41 anonim ***** válasza:
75%

Az az erdekes, hogy te mindenkinel jobbnak hiszed magad es megis te vagy az, akinek meg nem volt normalis kapcsolata.

Tovabba en leirtam normalisan a valaszt a kerdesre es mint egy sertodott 12 eves elkezdtel pampogni. Ezzel ismet csak azt bizonyitottad, hogy mennyire erett vagy egy kapcsolathoz.

2017. okt. 5. 14:46
 18/41 anonim ***** válasza:
38%
Tényleg vannak ezek a tipikus emberkék, akik ezzel jönnek, hogy ők mi minden átéltek már, mert volt egy-két hosszabb kapcsolatuk. Semmi mást nem tudnak felmutatni, de jó önigazolásnak. Én például más utakon jártam, hobbimnak éltem tízen és huszonévesen, profi lettem, elértem egy olyan szintre, ahol nagyon jól keresek vele. Bejártam a fél világot. Megvolt az ára, mert ha egy nő komolyabbat akart mint alkalmi szex, nem mentem bele. Nem ment volna a kettő együtt. Haverom azzal basztatott, hogy bezzeg neki volt már hosszabb kapcsolata, nekem meg még nem. Bi-bí, mint a dedóban. :D Egészségükre! Örülök neki! Azóta viszont fordult a kocka, neki se karrier és a hosszabb kapcsolat is véget ért csúnyán. Nem találja a helyét. Nem talál egy normális nőt sem. Azóta felnőttem ahhoz 30 évesen, hogy megtaláljam az arany közép utat a kapcsolat és a profi sport közt.
2017. okt. 5. 14:56
 19/41 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem tartom magam jobbra mindennél. Én csak emberséges, humános nézeteimet próbálom megosztani, amit érvekkel támasztok alá, de meg se próbáltok egy kicsit összetettebben látni a dolgokat, inkább előítéleteket kreáltok, véletlenül se néztek magatokba, hogy hátha ott van a hiba. Bennem is van sok hiba és részben ezek miatt is maradtam egyedül, de én legalább összeszedtem magam, sokat fejlődtem, ha hiszitek, ha nem ezt egyedül is meglehet csinálni, egy barátom is sokat segített benne, teljesen más voltam 3 éve, mint most. Arról nem én tehetek, hogy nem találok olyan nőt aki igazán vonzana, pedig nem ülök a babérjaimon, de ezeket az előítéleteket amit itt nyomattak én sértőnek érzem. Nem hisztiztem csak próbáltam érvelgetni, normálisabb, humánosabb belátásra téríteni, mert ez a közgondolkozás amit írtok az netto kirekesztő és kissé fasiszta is.
2017. okt. 5. 15:04
 20/41 anonim ***** válasza:
23%

Nagyon mellélőttél, abszolút nem olyan sablonos az életem, mint amit írtál :D

Nem baj, mint írtam, majd a 2.-3. kapcsolatod környékén elkezdesz rájönni a dolgokra :)

2017. okt. 5. 15:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!