Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért titulálnak minden szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért titulálnak minden szép lányt hülye pitsának, hülye ribinek ebben a kategórában?

Figyelt kérdés
Láttam mostanában pár kérdést, ahol kép volt. Mindegyik szép lányt hülye pitsának, ribinek tituláltak, csak mert szépek voltak és a mai divat szerint öltöztek. Kapásból tudnék 5 olyan lányismerősömet mutatni, akikre a 90% tuti ugyan ezt írná, holott vagy szüzek, vagy soha nem voltak ribik. Frusztrált fiúk ás lányok írják csak ezeket irigykedésből?

2017. szept. 24. 17:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 anonim ***** válasza:
100%

Hát amiket ide be szoktak linkelni, és amikre jönnek az oltások, azok tényleg ált. a divatribizlik. Lehet, hogy életben amúgy tök rendes meg okos, de ugye benyomások vannak... és ha végignézed az Instáját, akkor nem is az első, hanem harmincadik is van. Ha azt látod, hogy minden 2. képen az alábbi vagy ezek kombinációja van:

- mellkidobós felső

- direkt flegmah liba kinézet túlrajzolt szájjal

- kényszeresség arra, hogy odaírja, hogy ez a ruci bizony a H&M-ből, az meg a Bershkából van, ha nem drágább... és UGYANÚGY néz ki, mint minden 2. ember... ami érthető lenne, ha ilyen sima póló, sima gatya lenne... de nem, minden vackot magára aggat, ami épp trendi, akkor is, ha nem áll neki jól, akármilyen szép az arca... haspóló, choker nyaklánc, magasderekú farmershort, vmi fura állagú kiskabát... ez még a szép lányokból is csak 1%-nak áll jól

(és ez mutatja azt is, hogy a kérdező leolt mindenkit, aki nem ezekből a tömegboltokból öltözködik... amúgy divatosan is lehet más boltokból is öltözni... IGGGEN, TURIBÓL ÉS KÍNAIBÓL IS!, és az sem elítélendő, ha vki picit egyedibben öltözik)

- szelfi itt, szelfi ott, ha nem szelfi, akkor azt mutatja, hogy milyen trendi cukcsi étteremben falatozik meg melyik trendi cukcsi kávézóban kávézik, meg itt nyaralok... néha egy-egy egész alakos fotó. Arról semmi, hogy mit olvas (mert valszeg semmit), milyen nevezetes épületet néz meg, milyen színházi előadásra jár

Plusz azért aki tisztességes lány, az nem fog úgy felöltözni, mintha az út szélén lenne... és ezt nemcsal Hódi Pamelás ruhákkal lehet kivitelezni.

2017. szept. 25. 10:34
 72/74 anonim ***** válasza:
0%

"H&M-ből, az meg a Bershkából van, ha nem drágább"

Mert a H&M és a Bershka drága márka :D Én továbbra sem fogom a kínaiakat gazdagítani Magyarországon, de egészségetekre.

"Arról semmi, hogy mit olvas (mert valszeg semmit), milyen nevezetes épületet néz meg, milyen színházi előadásra jár "

Pont ilyen "intellektuális" könyvmoly csajról írt ki kérdést valaki próbaként, és ugyanúgy le lett hordva.

2017. szept. 25. 12:33
 73/74 anonim ***** válasza:
Ezt úgy értettem, hogy a H&M meg a Bershka a minimum. Nem azt mondtam, hogy az hú, de drága. Hanem hogy annnnyira nagyon görcsösen bizonygatják, hogy ők milyen k...a divatosan, csak a mai divatnak megfelelően, menő márkából öltöznek.
2017. szept. 25. 12:37
 74/74 anonim ***** válasza:
Istenem, de unatkoznak itt sokan. Nem tök mindegy, ki hol vásárol? :D Hát hol érdekel engem, hogy a szomszéd hol veszi a ruháját és mennyiért...? :D Meg hol érint? :D
2017. szept. 25. 13:23
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!