Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért titulálnak minden szép lányt hülye pitsának,
hülye ribinek ebben a kategórában?
És mi van, ha esetleg pofára esnétek, mert esetleg két külön személyről van szó, egyazon véleményről?
Ja, várjatok, ti vagytok egyazon személy, hisz ez csak benned / bennetek merült fel, másban nem. :D
2017. szept. 24. 20:08
Kedves 49-es, képzeld, én is erősítek. Nem vagyok benne biztos, hogy csak vékonyabb vagyok nálad, hiszen nem látlak... Nem is vagyok rád kíváncsi. Veled ellentétben én csak a férjemnek akarok tetszeni és nem bántok másokat. Ékes példája vagy a rosszindulatú, irigy, frusztrált embereknek. Méghogy nem vagy irigy...? Akkor mi ez a "lehet hogy vékonyabb vagy, de..." ? :D És akkor sorolod, hogy miért lehetek rondább nálad. Na, ez is az annak a bizonyos tükörnek egy fajtája, amiről előrébb írtam. (Talán #29?) Csak épp te azt nem tudo elviselni, hogy vannak nálad szebb, okosabb, szorgalmasabb, talpraesettebb emberek, ezért igyekszel mindenkit lehúzni. Ezért szólsz meg másokat. Csak tudod ezzel nem fogsz ám kitűnni. Esetleg SZERETNÉL.
2017. szept. 24. 20:09
Az amúgy nem zavar senkit, hogy valakinek az írás stílusából, szóhasználatából kerek perec meg lehet mondani, hogyha ugyan arról az emberről van szó? :) Sokan felismerik egy-egy kérdésnél a stílusomat, ahogy én is bizonyos emberekét, akik gyakrabban írnak ide. Ezzel még sose vádoltak, hogy több profilom lenne, de ahogy érzitek. Amúgy szerintem van a két vélemény között egy 5-8 év korkülömbség, talán ez számít leginkább. Titeket olyan 16-17re saccolnálak, én 23 vagyok. Más dolgokat keresünk meg akarunk már az életben, ennyi. Én már nem nyáladzok divat kislányokra, nálatok teljesen rendben van. Majd kinövitek.
2017. szept. 24. 20:13
Hát, ha hagyod, hogy felb..sszák az agyadat, arról csak is te tehetsz és nem a másik. A másiknak nincs akkora hatalma, hogy befolyással legyen rád.
Ha nem tudod kontrollálni az érzelmeidet, arról a másik nem tehet.
Teljesen tisztában vagyok, hogy van nálam szebb és jobb, okosabb is.
Véleményt alkottam az adott információk alapján. Ennyi.
Tudottam egy olyan országban élünk, ahol mindenki elmondhatja, leírhatja, amit gondol.
2017. szept. 24. 20:13
Legalább ne percre pontosan ugyan akkor írd a 2 választ a 2 felhasználóddal.
2017. szept. 24. 20:16
Annyira sötét vagy, mint az éjszaka. :D :D :D
Mondom, mindenki magából indul ki. Neked van ezek szerint 2 felhasználóneved.
Nem veszed észre, hogy mennyire éretlenül és idiótán viselkedsz?
2017. szept. 24. 20:18
2017. szept. 24. 20:25
De amúgy most tényleg elkezdett érdekelni, hogy hány évesek vagytok. Csak úgy érdekességből kérdezem, írjatok már egy életkort őszintén (akár privátban is). Nem lenézésből, vitázni se akarok mert úgy se jutunk közös nevezőre. Ilyenen meg nem vitázok hogy ki a jobb csaj meg ki jár többet edzeni.. Csak érdekel, hogy ennyit jelent-e 5 év korkülönbség (már ha annyi).
2017. szept. 24. 20:29
# 70
A te szellemi társad kezdett el edzésről beszélni, kutya nem foglalkozott vele.
2017. szept. 24. 20:32
#68: Jajj, te kis kíváncsi. :D Én nem mondom meg. Két gyereket nevelek. Maradjunk annyiban, hogy kinőttem a tini korból. :D Bár ennyi információ alapján aligha fogsz bárkiről is profilt készíteni. Tudod frusztráció, irigység, rosszindulat, töketlenség nem kor kérdése. Csak kicsit másban nyilvánul meg esetleg. Ha nem tűnt volna fel, itt csak a barátosnéd bizonygatja hogy milyen jó csaj - hogy igazolja a rosszindulatának létjogosultságát. Szerintem vegyél neki ajcsiba nehezebb súlyokat, mert valami nagyon félrecsúszhatott az edzéstervében ha csak mások fikázása elégíti ki. :D
Én voltam a vele azonos magasságú.
2017. szept. 24. 22:19
Kapcsolódó kérdések: