Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért titulálnak minden szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért titulálnak minden szép lányt hülye pitsának, hülye ribinek ebben a kategórában?

Figyelt kérdés
Láttam mostanában pár kérdést, ahol kép volt. Mindegyik szép lányt hülye pitsának, ribinek tituláltak, csak mert szépek voltak és a mai divat szerint öltöztek. Kapásból tudnék 5 olyan lányismerősömet mutatni, akikre a 90% tuti ugyan ezt írná, holott vagy szüzek, vagy soha nem voltak ribik. Frusztrált fiúk ás lányok írják csak ezeket irigykedésből?

2017. szept. 24. 17:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/74 anonim ***** válasza:
82%

Hol élsz te? Valamelyik putri faluban, hogy nem tudod, hogy már legalább 2-3 éve "divat", hogy a fiatalok direkt felcsavarják a nadrágjukat, hogy kilátszódjon a bokájuk? A nadrágjukat direkt elvágják ott, csak hogy a boka kilátszódjon télen nyáron.

Csak azt nem tudom, hogy ennek mi értelme!

2017. szept. 24. 18:54
 32/74 A kérdező kommentje:

Kicsi lány a 185 centis férfi. Ok....

Logisztikai menedzser, azaz raktáros?

2017. szept. 24. 18:55
 33/74 anonim ***** válasza:
13%

Két lehetôség van

-Frusztrált csajok akik igénytelenek,dagadtak,àtlagosak,farmer póló semmilyen cipõ.

Irigyek ràjuk mert a felsõ kategóriàs paliknak õk kellenek,meg könnyen szereznek akàrmilyen pasit.

-Frusztrált pasik akik soha nem tudnànak ilyen nõt felszedni max ha kifizet nekik több tízezer forintot ha el megy prostizni.

Közben ezekre a lànyokra recskàznak,de nem ütik meg lécet, sajàt hibàjukból kifolyólag.

2017. szept. 24. 18:55
 34/74 anonim ***** válasza:
28 - as, most nem azért... Mi is jól élünk és nem költünk sokat szépségápolásra, mégsem turkálunk más pénztárcájában. Neked nem mindegy, ki mire költi a fizetését?
2017. szept. 24. 18:56
 35/74 anonim ***** válasza:
48%

# 31

Én Budapesti vagyok te abortusz szökevény, miért én élnék falun, amikor nem én akadok ki azon, hogy valakinek bokavillantó nadrágja van?

2017. szept. 24. 18:57
 36/74 A kérdező kommentje:
Inkább az él putri faluban, aki kiakad azon, hogy egy lányon nem trapézgatya van, nem az 56%-os :D
2017. szept. 24. 18:58
 37/74 anonim ***** válasza:
49%
De akkor ha már ennyire járatosak vagytok a témában, mire is jó a bokavillantós stílus?
2017. szept. 24. 19:00
 38/74 anonim ***** válasza:
28%
És miért zavar téged, ha egy lánynak látszik a bokája? Muszlim vagy? :D Attól mert te nem vagy megelégedve a testeddel, és tetőtől talpig takarod magad még 50 fokban is, más hagy vegyen már azt fel, amiben jól érzi magát.
2017. szept. 24. 19:01
 39/74 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem meg többet ér az a nő, aki az alakjához, saját stílusához öltözik, mint aki felveszi a haspólót súlyfelesleggel, vagy a bokavillantó nadrágot rövid lábakkal csak mert az a divat. Nem mindenkinek áll ám jól, sőt. Vagy vágatok egy éppen divatos frizurát, de amúgy az arcformámhoz baromi előnytelen. Fel kell ismerni, hogy mi az ami nekem előnyösen áll, miben érzem jól magam. Nem pedig menni a csürhe után. Párommal szoktuk röhögni, mikor kiülünk egy nagyobb parkba vagy térre, és olyan mintha ugyan az a csaj/pasi menne el előttünk 50szer. :)
2017. szept. 24. 19:05
 40/74 anonim ***** válasza:
43%

"Én is ismerek szűzribit, aki csókolózik össze-vissza, meg pettingel nyomorékokkal. Természetesen nem olyan lányokra gondoltam."

Most akkor ki ítélkezik? :D

Aki nem saját maga varrja a ruháit, az jellemzően tömegcikkeket hord és azzal próbál hű de nagyon egyedi lenni...

2017. szept. 24. 19:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!