Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért titulálnak minden szép lányt hülye pitsának, hülye ribinek ebben a kategórában?
Hol élsz te? Valamelyik putri faluban, hogy nem tudod, hogy már legalább 2-3 éve "divat", hogy a fiatalok direkt felcsavarják a nadrágjukat, hogy kilátszódjon a bokájuk? A nadrágjukat direkt elvágják ott, csak hogy a boka kilátszódjon télen nyáron.
Csak azt nem tudom, hogy ennek mi értelme!
Kicsi lány a 185 centis férfi. Ok....
Logisztikai menedzser, azaz raktáros?
Két lehetôség van
-Frusztrált csajok akik igénytelenek,dagadtak,àtlagosak,farmer póló semmilyen cipõ.
Irigyek ràjuk mert a felsõ kategóriàs paliknak õk kellenek,meg könnyen szereznek akàrmilyen pasit.
-Frusztrált pasik akik soha nem tudnànak ilyen nõt felszedni max ha kifizet nekik több tízezer forintot ha el megy prostizni.
Közben ezekre a lànyokra recskàznak,de nem ütik meg lécet, sajàt hibàjukból kifolyólag.
# 31
Én Budapesti vagyok te abortusz szökevény, miért én élnék falun, amikor nem én akadok ki azon, hogy valakinek bokavillantó nadrágja van?
"Én is ismerek szűzribit, aki csókolózik össze-vissza, meg pettingel nyomorékokkal. Természetesen nem olyan lányokra gondoltam."
Most akkor ki ítélkezik? :D
Aki nem saját maga varrja a ruháit, az jellemzően tömegcikkeket hord és azzal próbál hű de nagyon egyedi lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!