Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért titulálnak minden szép lányt hülye pitsának, hülye ribinek ebben a kategórában?
Te melyik országban éltél eddig? Pedig ez olyan magyaros szokás. :D
"Frusztrált fiúk ás lányok írják csak ezeket irigykedésből?"
Persze, kedvencem amikor látszik, hogy valami 10 ezer követővel rendelkező lány instagramjáról raknak be képet, akiért mindenki odavan, és akkor jönnek ezek a "ez egy tök átlagos csaj", "én szebb vagyok", "nagy a feje, nagy az orra, aránytalan a homloka" típusú, izzadságszagú kommentek.
Miért a gyk-t veszed alapul? Nem kéne ebből az oldalból kiindulni, nem ez a mérvadó, hanem ami a való világban, odakint történik.
Akinek pedig nincs egyénisége, tehát, ahogy írtad "a mai divat szerint öltöztek", ők a tömegcikkek. Még ha belülről lehet, hogy nyugodt természetűek is. Azonban elsőre mindenki a külsőt nézi és az alapján ítél.
Mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja. Mások véleményével pedig nem kéne foglalkozni, hisz az nem ránk tartozik.
Mi köze van ennek a kérdésnek a felnőtt párkapcsolatok kategóriához ?
Ezek a képek általában olyanok, ahol erős magamutogatás zajlik, értelmetlen pózolás, csücsörítés. Az ilyen emberek általában nem sok értéket képviselnek sajnos ez az igazság. Egy tininél még van remény, hogy növeszt agyat, de amikor egy 30as is ilyen képekkel próbál érvényt szerezni magának na az már szomorú.
Én értem, hogy mindenki szép akar lenni, de ettől még lehet olyan képeket csinálni ahol ez látszik és mégsem ilyen "tizenkettő egytucat" hulladék az összes. Egyébként pedig a belső értékek sokkal fontosabbak egy bizonyos szint után. Korosztály függő erősen, de onnantól, hogy nem csak dugni akar az ember, sajnos valamit teljesíteni kell emberileg is.
Néha azért megnézném, hogy kik írják ezt minden lányra itt, hogy nincs egyénisége, tömeg.
Gondolom ilyen kockás inges, fila oldaltáskás, casio órás egyedi srácok.
Amúgy ez a való világban is jelen van ám. Én baromira utálom, mikor sétálok egy imserőssel, megdicsérek (nőként) egy csajt, akit éppen meglátok. A másik meg elkezdi, hogy "jajj hagyjál már, nem elég vékony, hogy áll a haja, nagy az arca, egyáltalán nem szép" stb stb.
Persze mindenkinek más tetszik ezt aláírom. De sajnos nagyon sokan tényleg irigységből írják ezeket. Sosem tartottam magam 10/10es nőnek, de ettől függetlenül ha egy nő szép azt elismerem. Egyedül akkor nem, hogyha 10 tonna smink meg szerkesztés van a képen. Azt is megértem, hogy mondjuk egy 30 körüli férfinak már nem ezek a nők jelentik az ideált. Párom ugyan még csak 26, de ő se találja már az általad említett lányokat vonzónak.
Úgy, hogy ebben a kategóriában voltak azok a kérdések, és egyik lány sem csücsörített.
Mindenki pózol egy képen, kivéve, ha alszol, vagy a tudtodon kívül készül a kép. Vagy te egy merev hulla vagy, akkor tényleg nem pózolsz, de ha már rárakod a kezed a haverod vállára, az is pózolás. Akkora hülyeség ez..
"ő se találja már az általad említett lányokat vonzónak."
Említettem volna bármilyen típusú lányt is? :DDDDDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!