Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért titulálnak minden szép lányt hülye pitsának, hülye ribinek ebben a kategórában?
# 49
Nem hazudom, csak tisztában vagyok vele, hogy a gyk-n a 99% hazudozik, és valszeg te sem vagy valami kerek seggű szép csaj, csak egy megkeseredett háziasszony, aki otthon leszól mindenkit a neten.
Mindenki magából indul ki. Erről csak ennyit.
Tudod, eléggé szánalmas mindenkiről azt feltételezni, hogy hazudik.
Te mennyit szoktál hazudni, hogy ennyire azt feltételezed a másikról, így látatlanban és ismeretlenül?
A te bajod, hogy ezt hiszed rólam.
Szánalmas vagy. Na látod, erről beszélek. Neked tárgyi bizonyíték kell, hogy valamiben megbizonyosodj, miközben leírtam a paramétereimet.
Ezekre az oldalakra szoktam tornázni: ww.fitnessble
De a te bajod, hogy hazugnak nevezel.
Mindenki azt kapja vissza az élettől, amit adott. Az én lelkiismeretem tiszta. Az Isten látja. Szóval erről csak ennyit.
Az, hogy a te lelked mennyire sötét, mennyire nincs életed, azt csak te tudhatod.
Nem is kell elhinned nekem, hogy 159 centi 50 kg sportos 27 éves nő vagyok.
Nyugodtan élj csak az egód által kitalált fantáziavilágodban.
Kit érdekel, hogy te mire szoktál edzeni? Ez semmire sem bizonyíték. Gondolom ha betennél egy képet, látnánk, hogy sehol sem vagy azoktól, akiket lenézően leszólsz.
A te lelkiismereted mocskos, rosszindulatú, kárörvendő. A kommentjeid, meg a másokról alkotott véleményed a bizonyíték. A pokolra fogsz kerülni.
A 77 meg a 62%-os ugyan az a nyomorék.
A másik betett kérdésnél is szinkronban írnak, na ennyi élete van :)
# 59/
Miért nem tiltják ki a moderátorok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!