Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért titulálnak minden szép lányt hülye pitsának, hülye ribinek ebben a kategórában?
# 39
2 lelki szegény ember egymásra talált, romantikus.
Mi is arról beszélünk, hogy valaki normálisan követi a divatot, ha a kövér lány nem haspólót vesz fel, hanem mást, akkor is követ egy divatot.
Szerintem nagyon szexi, ha egy 170 cm körüli vékony lányon van egy rövid szárú fehér converse, meg egy bokavillantó farmer. Igen, divat stb... a divat pont azért lett divat, mert jól néz ki. Nyilván nem úgy fog öltözködni egy ember, hogy rosszul nézzen ki.
# 40
Ebben nem volt semmi ítélkezés, mondtam, hogy ismerek ilyen lányokat, nem hordtam el őket semminek. Ha nekik így jó, akkor csinálják.
6-osnak nálam pont az ellenkezője van.
Mármint én is odasúgom a barátnőimnek, ha valakinek szép a haja, jól van felöltözve, és olyanok a barátnőim, hogy ők is meglátják a szépet. Ha valami nem tetszik, azzal nem törődöm, kivéve ha megkérdezik a véleményemet, és itt jön be az, hogy ha nekem valami nem tetszik, tuti irigy vagyok. És evvel tele a hőcipőm, mert nem kell, hogy minden tetsszen nekem.
Mondok egy példát, baseball sapka. Szerintem eszméletlen ronda bárkin, aki nem sportol és védi a szemét a naptól. De nem szólok be senkinek, aki hordja, nem nézem le őket. Ha valaki kérdezi, elmondom a véleményem, de nem vagyok ettől irigy.
Kicsit elvontabb stílusú lány, a kérdés úgy kiírva, ahogy az egyik válaszoló mondta, (nem dicsérve a lányt) kíváncsi vagyok mi lesz az eredmény, jön a szokásos csúnyázás, lehúzás, tucatribizés vagy sem
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Te h..lye vagy. Tehát, aki szerint irritáló a bokavillantás a csajokon, az csak muszlim lehet. Jó sok eszed van.
159 centi 50 kg, sportos nő vagyok, bomlanak utánam a pasik. Teszek azért, hogy jó alakom legyen. Tehát pont meg vagyok elégedve az alakommal, csak egyszerűen irritáló számomra a bokavillantás, mert nem látom értelmét.
Egyébként pedig katolikus keresztény vagyok, ha már a vallásról volt szó!
44-es, a rosszindulat alól viszont a jó alak sem mentesít. Ja, és ettől még akár irigy is lehetsz, meg minden ami rossz. :)
Üdv: egy szintén 159 cm magas, nálad vékonyabb lány. (Nehogy az legyen, hogy irigy vagyok. :D)
NA, LÁTOD! ERRŐL BESZÉLTEM! Élőben lehet most nézni is.
NEM TUDSZ olyan lányt kirakni, akire ne ez menne, BÁRKIT RAKSZ KI akár egy VS modellt is...
És az a vicc, hogy ilyenen mint az előző 62%-os kommentelő, akik szépnek meg szebbnek hiszik magukat, ugyan ezt kapnák, csak igazából ők tényleg csúnyák és meg sem mernék mutatni magukat, csak hazudják, hogy milyen csinosak :D
Miért kell, hogy egy VS modell MINDENKINEK tetsszen?
Nekem speciel az összes tetszik, de biztos van olyan, akinek nem jönnek be, és nem irigyek, csak nem látják azt, amit mások.
Lehet, hogy vékonyabb vagy, de én meg izmosabb és kerekebb popsival rendelkezem, mert súlyzóval tornázom.
Tényleg, iszonyatosan jól ismersz így látatlanban. Az, hogy kételkedsz a szavam igazában, az csak téged minősít. Ergó, ha azt feltételezed a másikról, hogy hazudik, akkor te szoktál hazudni, mert mindenki magából indul ki.
Te annyira hülye vagy, hogy az már fáj. Egyik képen sem divatirányzatok vannak, díszb_zinak lenni pl. sosem volt az. Az extrém runway-os ruhákat meg kutya sem szokta hordani, pont arra valók, hogy az ilyen prolik hőbörögjenek.
Egyébként csomóval semmi probléma nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!