Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért titulálnak minden szép lányt hülye pitsának, hülye ribinek ebben a kategórában?
"csak mert szépek voltak és a mai divat szerint öltöztek"
divatribi, eladja magát a divatnak. Így jobb?
# 11
ekkora nyomorékságot is rég hallottam már
Erről beszéltem... hihetetlen mennyi agyhalott van a kategóriában
Attól is ribi valaki, hogy divatosan öltözik. Akkor mindenki járjon több százezres designer cuccokba, vagy legyen valami alteros, punk vagy nem tudom akiket kiröhögnek, holnaptól senki se vásároljon a H&M-ben meg hasonló boltokban!
Te vásároltál már? Akkor te hímringyó vagy!
Kérdező,ezen az oldalon sok a frusztrált ember. Mindenki itt vezeti le a feszültséget. Ez a magyarázat.
Én amondó vagyok,hogy mindenki olyan amilyen. Nincs azzal gond ha divatot követ,de azzal sem,ha ezt nem teszi. Az általad példázott kérdéseket én direkt nem nézem meg. Nem ismerem az adott lányokat,külső alapján meg mindegy mit gondolom,akkor sem fogom jobban ismerni. Viszont mindenki azt gondol,amit akar. Ezért van ez az oldal. Ha a többségnek ez a véleménye akkor ez.
És hogy válaszoljak is a miértre: mert ez az általános tapasztalat. A legtöbb (nem mind) "tucat" lány nem tud semmit felmutatni az általa követett divaton kívül. Túl sok ilyen van és az emberek már egyszerűen nem is akarnak semmi többet mögéjük látni.
# 14
Gondolom neked sem, csak a szád nagy, meg ítélkezni tudsz a nagy semmire, mint mindenki itt.
Prekoncepció!
Az ok a kérdés megfogalmazása sokszor. Pl. "Szerintetek is gyönyörű?". Egy ilyen kérdésnél már a link megnyitása előtt már elvárás születik az emberbe, valami ritka szépségre számít az ember, magasra kerül a léc és általában csak egy tucat lány, aki pózol egy teló szelfivel, mert még az előlapi kamerát se tudja használni. Csinos persze, de ennél többre számított az ember a kérdés alapján. Mondjuk én sose válaszolok ezekre a kérdésekre meg nem ribizek, de az effektust magamon is érzem. Egyszerűen többre számítottam.
De ha érdekel csináld meg a kísérletet, amit kigondoltam. Persze nem egy nagy tudományos valami, csak mégis rávilágíthat a dologra. Keresd meg az egyik ilyen kérdés és írj ki majd kérdést ugyanazzal a képpel, de úgy, hogy "Szerintetek is ronda, ribis?" egyből jönnek majd a védelmező válaszok.
Én is ismerek szüz ribit. Szegény, önbecsülési problémák miatt lett elkorcsosult, utolsó ribi.
Szóval.. összefüggéstelenül beszélsz.
"összefüggéstelenül beszélsz."
Jelenleg írok, észlény.
Én is ismerek szűzribit, aki csókolózik össze-vissza, meg pettingel nyomorékokkal. Természetesen nem olyan lányokra gondoltam.
"összefüggéstelenül beszélsz."
Jelenleg írok, észlény.
Őt nem az eszéért szeressük ezen az oldalon... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!